خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ یکی از رایج ترین انواع خامه برای مصارف قنادی می باشد، درواقع این نوع خامه برای لایه میانی کیک یا پوشش یا اصطلاحا کاور سطح کیک استفاده می شود. ترکیب خامه پنیری اغلب برای چیز کیک ها، کیک های شکلاتی یا کیک ردولوت استفاده می شود و در نهایت طعم بی نظیر و ظاهری وسوسه انگیز را بوجود می آورد، اگر چه شما می توانید بر حسب سلیقه از کرم چیز فراستینگ برای هرمدل کیک یا دسری که مد نظر دارید استفاده کنید و از طعم جذاب آن بهره مند شوید.
خامه پنیری طرز تهیه آسانی داشته و در نهایت شما یک خامه فرم گرفته و سبک خواهید داشت. مواد مورد نیاز برای تهیه کرم چیز فراستینگ شامل کره، پنیر خامه ای، پودر قند و نمک می باشد. استفاده از وانیل در تهیه این خامه کاملا پیشنهادی است و شما می توانید بسته به نظر خود از طعم دهنده های دیگر استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که اگر در نهایت یک خامه سفید با طعم مورد نظر خود را می خواهید، بهتر است از اسانس های طعم دهنده استفاده کنید، در غیر این صورت پودر های رنگی خوراکی نیز می توانند انتخاب مناسبی باشند.
با توجه به اینکه در تهیه کرم چیز فراستینگ از پنیر خامه ای استفاده می شود، طبیعی است که خامه کمی طعم نمکی داشته باشد و مصرف آن برای دسر ها و کیک های کم شیرین مناسب تر است، اگرچه برای تهیه آن پودر قند نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
· کره : ۶۰ گرم(دمای اتاق)
· پنیر خامه ای : ۲۲۰ گرم (دمای اتاق)
· پودر قند : ۳ – ۴ پیمانه (الک شده)
· وانیل : ½ قاشق مرباخوری
· نمک : نوک یک قاشق چایخوری