شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

طرز تهیه عسل کرم در خانه

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • عسل
  • طرز تهیه عسل کرم در خانه
فواید مصرف خامه برای سلامتی
۷ مورد از فواید مصرف خامه برای سلامتی
13 بهمن 1400
روز پدر مبارک
روز پدر مبارک
25 بهمن 1400
20 بهمن 1400
طرز تهیه عسل کرم در خانه

برای اینکه با طرز تهیه عسل کرم آشنا شوید قبل از هر چیز لازم است تا با ماهیت این محصول خوش طعم آشنا شوید. عسل کرم به عسل زده شده یا عسل کریستال و رس شده می گویند، عسلی که با کریستال های بسیار ریز متبلور شده است.

همان طور که می دانید یکی از ویژگی های عسل خام این است که به مرور زمان متبلور می شود. برخی از عسل ها به سرعت کریستال می شوند و برخی دیگر حتی پس از گذر زمانی طولانی نظیر ۱ سال، تغییری در بافتشان بوجود نمی آید. عوامل زیادی وجود دارند که به سرعت کریستال شدن عسل خام کمک می کنند. برخی از این متغیرها این است که آیا عسل فیلتر شده است یا اینکه عسل قبل و بعد از برداشت در معرض چه دمایی قرار گرفته است.

از چه عسلی برای تهیه عسل کرم استفاده کنیم؟

برای تهیه عسل کرم باید از عسل خام استفاده شود. بهترین کار این است که شما عسل خام را از یک جای معتبر و یا یک زنبورداری محلی تهیه کنید.

تفاوت عسل کرم با عسل معمولی

تنها تفاوت عسل کرم با عسل معمولی در بافت آن می باشد. لازم است بدانید که بر خلاف اسم این محصول، هیچ چیز به عسل اضافه نمی شود که بافت آن را کرمی کند. در واقع چیزی که عسل کرم را بصورت کرمی مانند در می آورد، کریستال های کوچک گلوکز است. با شکستن کریستال های بزرگ و کنترل شرایط محیط برای پیشبرد تبلور عسل معمولی، عسل کرم شکل می گیرد.

چگونه در خانه عسل کرم درست کنیم؟

تهیه عسل کرم بصورت تجاری می‌تواند تا حدود یک هفته طول بکشد، از طرف دیگر کنترل دمای مناسب برای تهیه این محصول در شرایط عادی کاری دشوار خواهد بود.، پس چه باید کرد؟

تهیه عسل کرم با ایجاد هسته متبلور

یکی از راه‌های تهیه عسل کرم در خانه این است که از عسل کرم تجاری شروع کنید و از آن برای “دانه زدن” عسل خام استفاده کنید. نسبت توصیه شده یک به ده، یعنی یک قسمت عسل کرم و ۱۰ قسمت عسل خام می باشد. عسل کرم را بعنوان هسته تبلور داخل عسل مایع بریزید و در جای خنک قرار دهید (دمای ایده آل ۵۰ درجه فارنهایت). در طی چند روز آینده عسل را هم بزنید. در چنین وضعیتی عسل مایع، به واسطه حضور کریستال های کوچک شروع به کریستالی شدن می کند.

زمانی که که این شیشه کاملاً کریستال و متبلور شد، می توانید مقداری از آن را به عنوان دانه متبلور برای شیشه بعدی عسل کرم مورد استفاده قرار دهید.

توجه داشته باشید که از عسل شکرک زده برای تهیه عسل کرم استفاده نکنید، زیرا در صورتی که کریستال های بزرگی در عسل وجود داشته باشد، بافت عسل کرم یکدست نخواهد بود.

اگر تنها عسلی که موجود دارید، یک عسل شکرک زده است، پیش از شروع فرایند عسل را بطور غیر مستقیم حرارت دهید تا بافت آن شفاف و یکنواخت گردد.

تهیه عسل کرم با عسل کریستال شده

هنگامی که عسل به طور طبیعی متبلور شود، کریستال ها بسیار بزرگ و در نهایت بافت غیر یکنواخت می باشد که باعث می شود عسل کریستالیزه تا حدودی دارای بافت شنی گردد. شما می توانید آن کریستال ها را خرد کرده و از آن برای تهیه عسل کرم استفاده کنید.

استفاده از میکسر باعث شکسته شدن کریستال ها می گردد، علاوه بر آن می توانید عسل را خشک کنید و از یک هاون برای شکستن کریستال ها استفاده کنید.

برای تبدیل عسل کریستالیزه به عسل کرم، ۱ فنجان عسل متبلور شده را داخل همزن بریزید و با سرعت متوسط ​​هم بزنید. اگر می خواهید مقدار بیشتری عسل کرم درست کنید، می توانید تا حدود ۱ فنجان دیگر عسل مایع اضافه کنید. مخلوط کردن عسل را تا حدود ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید، پس از آن احتمالا متوجه تغییر رنگ و روشن شدن رنگ عسل می شوید.

در ابن مرحله همزن را خاموش کنید و روی آن را با یک پارچه یا حوله تمیز بپوشانید، پس از چند ساعت مجددا هم زدن را برای ۲۰ دقیقه ادامه دهید. این کار را ۳-۴ بار تکرار کنید. هنگامی که عسل کرم تهیه شد، آن را در یک شیشه تمیز و خشک به منظور نگهداری انتقال دهید.

شرایط نگهداری از عسل کرم

بهترین شرایط برای نگهداری از این محصول که آن را از خطر دو فاز شدن محصول حفظ می کند، دمای داخل یخچال است. لازم است بدانید که اگر عسل کرم تحت رطوبت بالا قرار گیرد، محصول شروع به تخمیر می کند، که اگرچه آن را خراب نمی کند، اما طعم آن را تغییر می دهد.

CRM

مطالب مرتبط

خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)
1 تیر 1401

خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه


ادامه مطلب
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401

مصرف عسل در ماه رمضان


ادامه مطلب
6 باور نادرست در مورد عسل
21 دی 1400

۶ باور نادرست در مورد عسل


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
  • کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی0
    کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
    4 خرداد 1401
  • تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی0
    تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
    21 اردیبهشت 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN