شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی
6 باور نادرست در مورد عسل
۶ باور نادرست در مورد عسل
21 دی 1400
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!
6 بهمن 1400
29 دی 1400
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی
قسمت هشتم

مشاهده ی رسپی کامل قیمه نثار

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی می باشد. این پلو خورشت خوشمزه به دلیل در برداشتن گوشت و مغز های خوراکی سرشار از خاصیت بوده و به دلیل ادویه و مواد اولیه ویژه ای که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی دارد.  پخت این غذا همراه با گوشت مرغ نیز طرفداران خود را دارد، اما قزوینی ها بطور سنتی و اصیل از گوشت گوسفندی در تهیه این غذا استفاده می کنند.

یکی از فوت و فن های خوشمزه برای پخت پلو خورشت قیمه نثار افزودن طعم کره ای به برنج یا به هنگام تفت دادن ادویجات می باشد. با ما همراه باشید تا نکات مهم در پخت قیمه نثار همراه با کره نمکی شَکِلّی را با شما در میان بگذاریم.

نکات کلیدی برای تهیه قیمه نثار خوشمزه و مجلسی

  • همانطور که گفته شد قیمه نثار با دو ترکیب اصلی گوشت و برنج تهیه می شود، بنابراین طبخ کامل گوشت و طعم دار کردن آن تاثیر بسزایی در خوش طعم شدن قیمه نثار دارد. گوشت ها را بخوبی با پیاز داغ فراوان و مقداری پودر سیر تفت دهید تا کاملا طعم دار شوند، سپس رب را نیز اضافه کنید و گوشت ها را کمی بیشتر با رب ها تفت دهید.

از جمله ادویه هایی که باعث خوش طعم شدن گوشت تهیه شده ( گوسفندی یا گوساله ) می گردند عبارت است از:

  1. پودر گل سرخ: ۴ قاشق غذاخوری
  2. پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  3. پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری
  4. هل سبز: ۲ عدد
  5. جوز هندی: نصف یک عدد

  • دقت داشته باشید تا به هنگام طبخ گوشت از حرارت ملایم استفاده کنید تا گوشت در مرحله ی آخر آبدار و ترد باقی بماند، همچنین توجه داشته باشید تا قطعات گوشت را کوچک در نظر بگیرید تا مواد بیشتر به خرد گوشت برود و پخت آن آسان تر باشد.
  • اگر می خواهید قیمه نثار را به روش قزوینی اصیل تهیه کنید، حتما از خلال پوست پرتقال استفاده کنید. برای اینکه تلخی خلال پرتقال را بگیرید، بگذارید تا در آب داغ چند جوش بخورد و سپس آن را آبکش کنید.
  • برای طعم دار شدن خلال بادام و پسته مورد استفاده، آن ها را از شب قبل در گلاب خیس کنید.
  • برای ایجاد یک طعم خوشمزه و کره ای، زرشک، پوست پرتغال و خلال پسته و بادام را همراه با کره نمکی شَکِلّی تفت داده و طعم دار کنید.
  • افزودن زعفران دم کرده به ترکیب کره ای زرشک و خلال ها رایحه ی ویژه ای به غذا می بخشد و به طور کلی در نتیجه نهایی تاثیر فوالعاده خوشمزه ای دارد.
  • یکی از فوت و فن هایی تهیه قیمه نثار پخش کردن خورشت در لابه لای برنج پس از آبکش کردن می باشد، بنابراین عطر و طعم برنج با خورشت ترکیب می شود.
  • در صورتیکه قیمه نثار را جدا از پلوی آن تهیه کردید، به هنگام سرو نهایی بر روی برنج مقداری کره نمکی آب کنید.

مشاهده ی رسپی کامل قیمه نثار

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره نمکی شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
5 اسفند 1400

فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
17 آذر 1400

فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی
19 آبان 1400

فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی0
    تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
    21 اردیبهشت 1401
  • کاهش وزن در ماه رمضان0
    کاهش وزن در ماه رمضان
    7 اردیبهشت 1401
  • مصرف عسل در ماه رمضان0
    مصرف عسل در ماه رمضان
    30 فروردین 1401
  • آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان0
    آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان
    24 فروردین 1401
  • باید ها و نباید های روزه گرفتن در رمضان0
    باید ها و نباید های روزه گرفتن در رمضان
    17 فروردین 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی0
    تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
    21 اردیبهشت 1401
  • کاهش وزن در ماه رمضان0
    کاهش وزن در ماه رمضان
    7 اردیبهشت 1401
  • مصرف عسل در ماه رمضان0
    مصرف عسل در ماه رمضان
    30 فروردین 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN