شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت کتلت با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت کتلت با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
11 تیر 1401
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟
22 تیر 1401
15 تیر 1401
فوت و فن های پخت کتلت با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

قسمت دهم

کُتلت یکی از غذاهای خوش طعم و پرطرفدار است که معمولا از گوشت، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود. این غذای لذیذ طعم کمی چرب و گوشتی دارد و شما می توانید آن را با انواع گوشت ها از جمله گوشت گوسفند، گاو، مرغ، ماهی و انواع صیفی جات نظیر بادمجان و کدو تهیه کنید. کتلت ها بطور معمول با نان و به صورت داغ سِرو می‌شود، اگرچه کتلت ها را می توانید همراه با برنج نیز تهیه کنید.

کلمه کتلت ریشه فرانسوی دارد و اولین بار در سال ۱۶۸۲ میلادی استفاده شده است. این واژه به معنی دنده است و دلیل انتخاب این نام آن بود که در ابتدا کتلت از دنده های گوشت گاو درست می شد و آشپزها دنده ها را در چند لایه فیله گوشت می پیچیدند، سپس آن ها چرب می کردند و روی آتش سرخ می کردند.

رفته رفته در گذر زمان کتلت ها با طرز تهیه متفاوت، به یکی از غذا های پر طرفدار و خوش عطر و طعم ایرانی تبدیل شدند و امروزه در تمام شهر های ایران با دستور پخت های متفاوتی تهیه می گردند. با همراه باشید تا در این قسمت شما را با فوت و فن های پخت کتلت خوش عطر و طعم ایرانی، همراه با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی، آشنا کنیم.

نکات کلیدی برای تهیه کتلت های خوش عطر و طعم

1- هنگام تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن ها باید گرفته شود. این کار باعث می شود کتلت شما از هم جدا نشود.

همچنین اگر آب سیب زمینی را نگیرید، ممکن است غذای شما طعم و رنگ بگیرد. یک راز ترد و خوش طعم شدن کتلت، گرفتن آب سیب زمینی و پیاز است.

2- گاهی اوقات بعضی افراد از سیب زمینی آبپز و پخته در کوکو یا کتلت استفاده می کنند، که این کار باعث می شود هنگام سرخ کردن، میزان روغن بیشتری مصرف شود و کتلت شما ممکن است بسیار چرب و سنگین شود.

3- بهتر است از آرد نخودچی یا آرد سوخاری یا پودر نان خشک آسیاب شده در تهیه کتلت گوشت استفاده شود تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد و پوک تری داشته باشد. یکی از نکات کلیدی برای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویه های دلخواه، به مواد اضافه و سپس کتلت ها را سرخ کنید.

4- می توانید کتلت را بدون تخم مرغ هم درست کنید، اما وجود تخم مرغ باعث انسجام مواد می شود.

5- می توانید به مواد کتلت، انواع سبزی های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه را هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه های معطر در به وجود آمدن طعمی فوق العاده تاثیر زیادی دارد.

6- مهم ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف در بسته قبل از سرخ کردن به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مواد طعم دار شوند.

8- برای جلوگیری از خشک شدن گوشت و ایجاد طعمی مطلوب، به میزان لازم کره سیر و سبزیجات شَکِلی را به آن اضافه کنید.

9- اگر در تهیه مواد کتلت یا شامی می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید، 2 قاشق غذاخوری آب مرغ و کره سیر و سبزیجات ذوب شده را به مواد آن اضافه کنید.

10- یک فوت و فن دیگر برای خوشمزه شدن کتلت این است که اگر در هنگام سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.

11- اگر در هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید، رنگ کتلت زیبا تر خواهد شد.

12- آخرین فوت و فن خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که از مقداری زعفران دم کرده در مواد آن استفاده کنید تا طعم نهایی فوق العاده شود.

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
5 اسفند 1400

فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی
29 دی 1400

فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان (2)0
    6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان
    13 مرداد 1401
  • روز جهانی غذاهای سرشار از کالری0
    روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
    30 تیر 1401
  • نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟0
    نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟
    22 تیر 1401
  • فوت و فن های پخت کتلت با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی0
    فوت و فن های پخت کتلت با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
    15 تیر 1401
  • آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟0
    آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
    11 تیر 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان (2)0
    6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان
    13 مرداد 1401
  • روز جهانی غذاهای سرشار از کالری0
    روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
    30 تیر 1401
  • نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟0
    نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟
    22 تیر 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN