حتما تا کنون در مورد کره های طعم دار و نقش مهم آنها در ایجاد طعمی جذاب و دلنشین، در انواع غذاها و خوراکی های کَره ای، شنیده اید. کره های طعم دار شَکِلّی محصولاتی لبنی ترکیب شده با سه چاشنی کاربردی سیر، سیر و سبزیجات و نمکی می باشد. بطور کلی اگر بخواهیم کره های طعم دار را متناسب با بافت محصول دسته بندی کنیم، این کره ها به دو نوع اسانس دار یا کره های مخلوط یا مرکب تقسیم می شوند.
به مخلوط کره همراه با اجزای خرد شده ی گیاهان خوراکی یا مخلوط ادویه های گوناگون، کره طعم دار مرکب گفته می شود. چنین کره های طعم داری را میتوانید بهعنوان سس طعمدهنده برای پروتئینها و سبزیجات یا بهعنوان اسپری بر روی محصولات پختهشده استفاده کنید.
کره های طعم دار عمدتا دستور پخت های فراوان و متنوعی دارد. احتمالا اگر یکی از علاقه مندان سرسخت دنیای آشپزی باشید، حداقل یک یا دوبار برای تهیه کره های طعم دار خانگی تلاش کرده اید. طبیعتا یکی از مزیت های مهم تهیه کره ی طعم دار خانگی، تازگی مواد اولیه، عدم استفاده از نگهدارنده ها، اسانس ها و مواد افزودنی غیر طبیعی می باشد.
جالب است بدانید که کره های طعم دار شَکِلّی تمامی شرایط مذکور را برای شما فراهم می کند. اجزای طعم دهنده کره در وضعیت کاملا پاستوریزه، بهداشتی و طبیعی به کره حیوانی تازه و با کیفیت اضافه شده و خبری از اسانس ها یا افزودنی های غیر طبیعی نخواهد بود.
همانطور که گفته شد کاربرد کره های طعم دار و لذیذ حیوانی بسیار متنوع می باشد. از آب شدن بر روی استیک ها در مراحل نهایی گرفته تا دستور العمل های کره مرکب شیرین برای نانوایی و قنادی ها، کره های مخلوط یا طعم دار با کیفیت، تمام انتظار شما را برای یک وعده ی جذاب کره ای برآورده می سازد و تنها محدودیت، تخیل سرآشپز است.
کره های سیر و سیر و سبزیجات با رایحه و طعمی بی نظیر وعده ای دلچسب را برای شما فراهم می کند. شما می توانید کره ی سیر و سبزیجات را بر روی گوشت کبابی، ماهی سرخ شده، انواع غذاهای دریایی و سبزیجات سرو کنید. سایر کره های مرکب را نیز می توان به صورت اسپری بر روی نان، وافل و کلوچه، مورد استفاده قرار داد.
افزودن کره حیوانی با کیفیت به مواد غذایی، عطر و طعم فوق العاده ای را بوجود می آورد، اما توصیه ما به شما این است:
بطور مثال گوشت بوقلمون طعم نسبتا ملایمی دارد، لذا استفاده از کره های طعم دار انتخاب مناسبی خواهد بود. سرو گوشت بوقلمون با کره طعم دار ترکیب شده نظیر کره نمکی، رایحه و طعم گوشت را تقویت می کند، غذا را خوش نمک کرده و میهمانان را به وجد می آورد.
با استفاده از کره های طعم دار گوشت مرغ با همان طعم همیشگی و خسته کننده را به یک وعده ی لذیذ تبدیل کنید. از آنجایی که گوشت مرغ نیز همانند گوشت بوقلمون طعم ملایمی دارد، می توانید آن را بسته به ذائقه ی خود با کره سیر یا کره نمک طعم دار کنید.
هیچ چیز مانند ذرت تازه ترکیب شده با کره، یاددآور خوراکی های تابستانی خوشمزه نخواهد بود. با استفاده از کره های طعم دار، عطر و طعم این خوراکی تابستانی را مهیج تر کنید.
برای آشنایی بیشتر با کره های طعم دار شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.