6 بهمن 1400
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!

آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!

از گذشته تاکنون روغن کره به عنوان یک چربی حیوانی پرخاصیت و ارزشمند شناخته می شود. هندی ها چینی ها و ایرانی ها از بزرگترین مصرف کنندگان روغن کره یا اصطلاحا روغن زرد می باشند و در طب سنتی نیز در برخی ترکیب های دارویی یا بعنوان مواد پایه برای تهیه پماد های گیاهی در درمان سوختگی یا تورم مورد استفاده قرار می گیرد. . . .
29 دی 1400
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی می باشد. این پلو خورشت خوشمزه به دلیل در برداشتن گوشت و مغز های خوراکی سرشار از خاصیت بوده و به دلیل ادویه و مواد اولیه ویژه ای که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی دارد. پخت این غذا همراه با گوشت مرغ نیز طرفداران خود را دارد، اما قزوینی ها بطور سنتی و اصیل . . .
21 دی 1400
6 باور نادرست در مورد عسل

۶ باور نادرست در مورد عسل

روزه در اثر افزایش جمعیت و بالا رفتن تقاضا برای شهد خوش طعم و سرشار از خاصیت عسل، باور های گوناگونی و بعضا نادرستی در خصوص این خوراکی محبوب و پرطرفدار شکل پرفته است. برخی از این اطلاعات نادرست و رایج در بین مردم باعث شده است تا عده ای از افراد سودجو از این موضوعات سو استفاده کرده و با تبلیغات مکرر ذهن مصرف کنندگان . . .
10 دی 1400
خامه کره ای

خامه کره ای چیست و چگونه تهیه می گردد؟

خامه کره ای یا باتر کریم (cream butter) یکی از ترکیبات پر کاربرد در قنادی ها برای تهیه روکش، لایه های میانی و یا تزئینات سطح کیک ها و شیرینی ها می باشد. خامه کره ای ترکیبی سبک و پفکی است که می تواند با شکر و یا با مرنگ همراه باشد. آن نوع از باتر کریم که . . .
30 آذر 1400
خوراکی شب یلدا

۸ خوراکی شب یلدا، آسان و خوشمزه | برای شب یلدا چی درست کنم؟

مرسوم است که در این شب طولانی اعضای خانواده دور هم جمع شده و به شعر خوانی و جشن و سرور می پردازند، خوراکی های خوش رنگ و لعاب و خوشمزه همراه با انار، هندوانه و آجیل و . . . تهیه می کنند و در کنار یکدیگر بلند ترین شب سرد سال را می گذرانند. اگر می خواهید برای شب چله امسال یک سفره ی رنگی . . .
24 آذر 1400
چرا رنگ کره زرد است؟!

چرا رنگ کره زرد است؟

کره محصول لبنی شناخته شده در سراسر جهان می باشد که حضور آن در اکثر وعده های غذایی نقش پر رنگ و البته دلنشینی دارد، اما آیا تا به حال در خصوص یکی از بارزترین ویژگی های فیزیکی کره یعنی رنگ آن فکر کرده اید؟! اینکه چرا رنگ کره زرد است و گاهی بعضی کره ها پررنگ تر یا کم رنگ تر از بعضی دیگر . . .
17 آذر 1400
فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

میگو پلو، یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی جنوب ایران است که بهترین نوع آن در استان بوشهر تهیه می شود، به همین دلیل است که برخی از مردم این غذا را با نام میگو پلوی بوشهری می شناسند. همانطور که از نام غذا پیداست ماده ی اولیه برای تهیه این غذا میگو می باشد اما اینکه چطور چنین غذایی طبخ گردد تا تبدیل به . . .
9 آذر 1400
روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز اول دسامبر، روز جهانی خوردن سیب قرمز است. غالبا چنین روزی به منظور تشویق افراد به مصرف سیب قرمز و سرشار از خاصیت نام گذاری شده است. در ضرب المثلی آمده است که ” روزی یک عدد سیب بخور و دکتر را از خودت دور نگه دار. . .
2 آذر 1400
عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم محصولی پرخاصیت و کاربردی برای تهیه انواع دسر ها، کیک ها و یا بعنوان فیلر درون کروسان ها، انواع نان ها و از همه رایج تر برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و دوستداشتنی می باشد. این محصول مغذی از نظر ارزش غذایی هیچگونه تفاوتی با عسل نداشته و تنها تفاوت آن در ویژگی های ظاهری . . .
26 آبان 1400
خواص روغن حیوانی

خواص بی نظیر روغن حیوانی (روغن کره)

روغن حیوانی یا همان روغن کره محصولی پر خاصیت با قدمت بسیار بالا می باشد که معمولا مصرف آن در تهیه غذاهای ایرانی، هندی و بطور کلی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و مدیترانه رایج می باشد. از عمده دلایل محبوبیت این محصول پس از گذشت سالیان طولانی، خواص شگفت انگیز روغن حیوانی، عطر و طعم بی نظیر و ذخیره سازی آسان . . .
6 بهمن 1400
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!

آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!

از گذشته تاکنون روغن کره به عنوان یک چربی حیوانی پرخاصیت و ارزشمند شناخته می شود. هندی ها چینی ها و ایرانی ها از بزرگترین مصرف کنندگان روغن کره یا اصطلاحا روغن زرد می باشند و در طب سنتی نیز در برخی ترکیب های دارویی یا بعنوان مواد پایه برای تهیه پماد های گیاهی در درمان سوختگی یا تورم مورد استفاده قرار می گیرد. . . .
29 دی 1400
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی می باشد. این پلو خورشت خوشمزه به دلیل در برداشتن گوشت و مغز های خوراکی سرشار از خاصیت بوده و به دلیل ادویه و مواد اولیه ویژه ای که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی دارد. پخت این غذا همراه با گوشت مرغ نیز طرفداران خود را دارد، اما قزوینی ها بطور سنتی و اصیل . . .
21 دی 1400
6 باور نادرست در مورد عسل

۶ باور نادرست در مورد عسل

روزه در اثر افزایش جمعیت و بالا رفتن تقاضا برای شهد خوش طعم و سرشار از خاصیت عسل، باور های گوناگونی و بعضا نادرستی در خصوص این خوراکی محبوب و پرطرفدار شکل پرفته است. برخی از این اطلاعات نادرست و رایج در بین مردم باعث شده است تا عده ای از افراد سودجو از این موضوعات سو استفاده کرده و با تبلیغات مکرر ذهن مصرف کنندگان . . .
10 دی 1400
خامه کره ای

خامه کره ای چیست و چگونه تهیه می گردد؟

خامه کره ای یا باتر کریم (cream butter) یکی از ترکیبات پر کاربرد در قنادی ها برای تهیه روکش، لایه های میانی و یا تزئینات سطح کیک ها و شیرینی ها می باشد. خامه کره ای ترکیبی سبک و پفکی است که می تواند با شکر و یا با مرنگ همراه باشد. آن نوع از باتر کریم که . . .
30 آذر 1400
خوراکی شب یلدا

۸ خوراکی شب یلدا، آسان و خوشمزه | برای شب یلدا چی درست کنم؟

مرسوم است که در این شب طولانی اعضای خانواده دور هم جمع شده و به شعر خوانی و جشن و سرور می پردازند، خوراکی های خوش رنگ و لعاب و خوشمزه همراه با انار، هندوانه و آجیل و . . . تهیه می کنند و در کنار یکدیگر بلند ترین شب سرد سال را می گذرانند. اگر می خواهید برای شب چله امسال یک سفره ی رنگی . . .
24 آذر 1400
چرا رنگ کره زرد است؟!

چرا رنگ کره زرد است؟

کره محصول لبنی شناخته شده در سراسر جهان می باشد که حضور آن در اکثر وعده های غذایی نقش پر رنگ و البته دلنشینی دارد، اما آیا تا به حال در خصوص یکی از بارزترین ویژگی های فیزیکی کره یعنی رنگ آن فکر کرده اید؟! اینکه چرا رنگ کره زرد است و گاهی بعضی کره ها پررنگ تر یا کم رنگ تر از بعضی دیگر . . .
17 آذر 1400
فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

میگو پلو، یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی جنوب ایران است که بهترین نوع آن در استان بوشهر تهیه می شود، به همین دلیل است که برخی از مردم این غذا را با نام میگو پلوی بوشهری می شناسند. همانطور که از نام غذا پیداست ماده ی اولیه برای تهیه این غذا میگو می باشد اما اینکه چطور چنین غذایی طبخ گردد تا تبدیل به . . .
9 آذر 1400
روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز جهانی خوردن سیب قرمز

روز اول دسامبر، روز جهانی خوردن سیب قرمز است. غالبا چنین روزی به منظور تشویق افراد به مصرف سیب قرمز و سرشار از خاصیت نام گذاری شده است. در ضرب المثلی آمده است که ” روزی یک عدد سیب بخور و دکتر را از خودت دور نگه دار. . .
2 آذر 1400
عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی

عسل کرم محصولی پرخاصیت و کاربردی برای تهیه انواع دسر ها، کیک ها و یا بعنوان فیلر درون کروسان ها، انواع نان ها و از همه رایج تر برای تهیه یک صبحانه خوشمزه و دوستداشتنی می باشد. این محصول مغذی از نظر ارزش غذایی هیچگونه تفاوتی با عسل نداشته و تنها تفاوت آن در ویژگی های ظاهری . . .
26 آبان 1400
خواص روغن حیوانی

خواص بی نظیر روغن حیوانی (روغن کره)

روغن حیوانی یا همان روغن کره محصولی پر خاصیت با قدمت بسیار بالا می باشد که معمولا مصرف آن در تهیه غذاهای ایرانی، هندی و بطور کلی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و مدیترانه رایج می باشد. از عمده دلایل محبوبیت این محصول پس از گذشت سالیان طولانی، خواص شگفت انگیز روغن حیوانی، عطر و طعم بی نظیر و ذخیره سازی آسان . . .