۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰
عوامل موثر در شکرک زدن عسل

عوامل موثر در شکرک زدن عسل

عسل طبیعی هم ممکن است دچار شکرک زدگی شود و این موضوع نمی تواند ملاک مناسبی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی باشد. حال برای آشنایی و درک بیشتر این پدیده ی فیزیکی در این بخش می خواهیم به بررسی عوامل موثر در شکرک زدن عسل طبیعی بپردازیم. . .
۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰
شکرک-زدگی-در-عسل

شکرک زدن در عسل طبیعی

گاهی پیش می آید که عسل را با ظاهری کدر و شکرک زده دیده باشید. در چنین مواقعی اولین فرضیه ای که به ذهن هر مصرف کننده ای خطور می کند این است که “عسل تقلبی است” و یا امکان شکرک زدن در عسل طبیعی وجود ندارد، اما آیا چنین دیدگاهی درست می باشد؟
۸ اردیبهشت, ۱۴۰۰
غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

اگر از آن دسته افرادی هستید که آشپزی را بعنوان کسب و کار حرفه ای و یا یکی از بزرگترین علاقه مندی های خود دنبال می کنید، استفاده از کره های طعم دار مخصوص آشپزی می توانند یکی از جذاب ترین و مرموز ترین فوت و فن های دستپخت بی نظیر شما باشد. کره های طعم دار شَکِلّی در سه طعم سیر، سیر و سبزیجات، و نمکی هر آنچه که . . .
۱ اردیبهشت, ۱۴۰۰
Benefits of consuming animal butter | فواید مصرف کره حیوانی

فواید مصرف کره ی حیوانی

کره ی حیوانی محصول لبنی و سالمی است که از چربی ( حدود 80%)، آب، پروتئین، قند، ویتامین ها و برخی از املاح و مواد معدنی دیگر موجود در شیر تشکیل می شود. این چربی پرخاصیت عطر و طعم ویژه ای داشته و مصرف آن به تنهایی یا هنگام پخت و پز طعم و مزه . . .
۲۵ فروردین, ۱۴۰۰
غذا های مناسب در ماه رمضان | Suitable food in Ramadan

غذا های مناسب در ماه رمضان

با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، این ماه پر برکت الهی، مسلمانان در سراسر جهان خود را به مدت یک ماه برای میهمانی شکوهمند پروردگار تبارک و تعالی آماده می کنند. یکی از مصداق های ماه رمضان صبر و استقامت می باشد و به همین منظور روزه داران در این ماه از اذان صبح تا اذان مغرب هیچ خوراکی و غذایی مصرف نمی کنند و تنها دو وعده ی غذایی سحری . . .
۲۸ اسفند, ۱۳۹۹
عید نوروز | Norouz

عید نوروز

در خصوص سرآغاز این عید باشکوه روایات و داستان های بسیاری وجود دارد که بیش تر نوروز را به نخستین پادشاهان ایرانی نسبت می دهند. نویسندگان و شاعران قرن چهارم و پنجم هجری نظیر فردوسی، بیرونی، طبری، عنصری، و بسیاری دیگر كه شواهد تاریخی و اسطوره ای آنان در ادبیات . . .
۲۰ اسفند, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات | herb and garlic butter

کره های طعم دار سیر و سبزیجات شَکِلّی

کره های طعم دار همان قدر که می توانند برای دوستداران آشپزی و یا آشپزان حرفه ای در پخت غذا های پر تکنیک و زمان بر مناسب باشد، می توان از آنها برای تهیه غذا ها یا میان وعده هایی که در کم ترین زمان قابل تهیه هستند، استفاده کرد. برای مشاهده ی چند پیشنهاد سریع خوش مزه . . .
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
روز جهانی زن | International Women's Day

روز جهانی زن

هر ساله 8 مارس معادل با 17 اسفند را در بسیاری از نقاط جهان به منظور بزرگداشت روز جهانی زن جشن می گیرند. چنین روزی عمدتا با هدف تساوی حقوق زن و مرد و حفظ جایگاه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی زنان در اجتماع و سایر زمینه ها شکل گرفته است. این روز پر معنا در ابتدا روز جهانی زنان کارگر نام گرفت، اما رفته رفته با گسترس جنبش زنان و حمایت گسترده آنها، این روز به روز جهانی زن . . .
۶ اسفند, ۱۳۹۹
کره های طعم دار شَکِلّی | shakelli Flavored butter

کره های طعم دار شَکِلّی

بعد از پخت مرغ بریانی طلایی رنگ، دنده کباب آبدار، ماهی های سرخ شده ی ترد و یا برگر ها ذغالی، آب کردن کره ی طعم دار شَکِلّی بر روی غذا به هنگام سرو آن، می تواند بهترین انتخاب برای خلق لذیذترین و عطراگین ترین غذاها باشد، بطور نمونه کره . سیر و یا کره ی سیر و سبزجات شَکِلّی در کنار . . .
۲۹ بهمن, ۱۳۹۹
عسل و آویشن | Honey and thyme

خواص عسل آویشن

عسل طبیعی یکی از مغذی ترین مواد خوراکی برخواسته از دل طبیعت می باشد. این ماده ی انرژِی زا با وجود خواص درمانی و طعم بی نظیر خود همواره مورد توجه واقع شده است. در گذشته عسل را همراه با مواد گیاهی و خوراکی دیگر و بصورت معجون های دارویی مورد استفاده قرار می دادند. ترکیب عسل همراه با آویشن یکی از پر خاصیت ترین . . .
۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰
عوامل موثر در شکرک زدن عسل

عوامل موثر در شکرک زدن عسل

عسل طبیعی هم ممکن است دچار شکرک زدگی شود و این موضوع نمی تواند ملاک مناسبی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی باشد. حال برای آشنایی و درک بیشتر این پدیده ی فیزیکی در این بخش می خواهیم به بررسی عوامل موثر در شکرک زدن عسل طبیعی بپردازیم. . .
۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰
شکرک-زدگی-در-عسل

شکرک زدن در عسل طبیعی

گاهی پیش می آید که عسل را با ظاهری کدر و شکرک زده دیده باشید. در چنین مواقعی اولین فرضیه ای که به ذهن هر مصرف کننده ای خطور می کند این است که “عسل تقلبی است” و یا امکان شکرک زدن در عسل طبیعی وجود ندارد، اما آیا چنین دیدگاهی درست می باشد؟
۸ اردیبهشت, ۱۴۰۰
غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

اگر از آن دسته افرادی هستید که آشپزی را بعنوان کسب و کار حرفه ای و یا یکی از بزرگترین علاقه مندی های خود دنبال می کنید، استفاده از کره های طعم دار مخصوص آشپزی می توانند یکی از جذاب ترین و مرموز ترین فوت و فن های دستپخت بی نظیر شما باشد. کره های طعم دار شَکِلّی در سه طعم سیر، سیر و سبزیجات، و نمکی هر آنچه که . . .
۱ اردیبهشت, ۱۴۰۰
Benefits of consuming animal butter | فواید مصرف کره حیوانی

فواید مصرف کره ی حیوانی

کره ی حیوانی محصول لبنی و سالمی است که از چربی ( حدود 80%)، آب، پروتئین، قند، ویتامین ها و برخی از املاح و مواد معدنی دیگر موجود در شیر تشکیل می شود. این چربی پرخاصیت عطر و طعم ویژه ای داشته و مصرف آن به تنهایی یا هنگام پخت و پز طعم و مزه . . .
۲۵ فروردین, ۱۴۰۰
غذا های مناسب در ماه رمضان | Suitable food in Ramadan

غذا های مناسب در ماه رمضان

با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، این ماه پر برکت الهی، مسلمانان در سراسر جهان خود را به مدت یک ماه برای میهمانی شکوهمند پروردگار تبارک و تعالی آماده می کنند. یکی از مصداق های ماه رمضان صبر و استقامت می باشد و به همین منظور روزه داران در این ماه از اذان صبح تا اذان مغرب هیچ خوراکی و غذایی مصرف نمی کنند و تنها دو وعده ی غذایی سحری . . .
۲۸ اسفند, ۱۳۹۹
عید نوروز | Norouz

عید نوروز

در خصوص سرآغاز این عید باشکوه روایات و داستان های بسیاری وجود دارد که بیش تر نوروز را به نخستین پادشاهان ایرانی نسبت می دهند. نویسندگان و شاعران قرن چهارم و پنجم هجری نظیر فردوسی، بیرونی، طبری، عنصری، و بسیاری دیگر كه شواهد تاریخی و اسطوره ای آنان در ادبیات . . .
۲۰ اسفند, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات | herb and garlic butter

کره های طعم دار سیر و سبزیجات شَکِلّی

کره های طعم دار همان قدر که می توانند برای دوستداران آشپزی و یا آشپزان حرفه ای در پخت غذا های پر تکنیک و زمان بر مناسب باشد، می توان از آنها برای تهیه غذا ها یا میان وعده هایی که در کم ترین زمان قابل تهیه هستند، استفاده کرد. برای مشاهده ی چند پیشنهاد سریع خوش مزه . . .
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
روز جهانی زن | International Women's Day

روز جهانی زن

هر ساله 8 مارس معادل با 17 اسفند را در بسیاری از نقاط جهان به منظور بزرگداشت روز جهانی زن جشن می گیرند. چنین روزی عمدتا با هدف تساوی حقوق زن و مرد و حفظ جایگاه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی زنان در اجتماع و سایر زمینه ها شکل گرفته است. این روز پر معنا در ابتدا روز جهانی زنان کارگر نام گرفت، اما رفته رفته با گسترس جنبش زنان و حمایت گسترده آنها، این روز به روز جهانی زن . . .
۶ اسفند, ۱۳۹۹
کره های طعم دار شَکِلّی | shakelli Flavored butter

کره های طعم دار شَکِلّی

بعد از پخت مرغ بریانی طلایی رنگ، دنده کباب آبدار، ماهی های سرخ شده ی ترد و یا برگر ها ذغالی، آب کردن کره ی طعم دار شَکِلّی بر روی غذا به هنگام سرو آن، می تواند بهترین انتخاب برای خلق لذیذترین و عطراگین ترین غذاها باشد، بطور نمونه کره . سیر و یا کره ی سیر و سبزجات شَکِلّی در کنار . . .
۲۹ بهمن, ۱۳۹۹
عسل و آویشن | Honey and thyme

خواص عسل آویشن

عسل طبیعی یکی از مغذی ترین مواد خوراکی برخواسته از دل طبیعت می باشد. این ماده ی انرژِی زا با وجود خواص درمانی و طعم بی نظیر خود همواره مورد توجه واقع شده است. در گذشته عسل را همراه با مواد گیاهی و خوراکی دیگر و بصورت معجون های دارویی مورد استفاده قرار می دادند. ترکیب عسل همراه با آویشن یکی از پر خاصیت ترین . . .