۲۹ شهریور, ۱۳۹۹
بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی

شَکِلّی به استقبال اداره استاندارد می رود

در تاریخ ۱۸ شهریور ماه ۱۳۹۹ شرکت شَکِلّی میزبان مدیران عالی رتبه سازمان استاندارد استان تهران، جناب آقای دکتر طاهری مدیر کل اداره استاندارد استان تهران
۲۳ شهریور, ۱۳۹۹
عسل-کرم

عسل کرم

عسل کِرِم ، عسلی است طبیعی که طی فرآیند تولید و نگهداری، تمامی مواد بیولوژیکی آلی و کانی اولیه خود را حفظ می کند که در اصطلاح زنبور داری کشورمان "عسل رس شده" نامیده می شود. برای تهیه . . .
۱۹ شهریور, ۱۳۹۹
butter-ghee

مناسب ترین شرایط نگهداری از روغن کره

روغن کره نوعی روغن خوراکی جامد یا نیمه جامد است که به دو طریق سنتی و صنعتی از کره حیوانی تهیه می گردد و از اصلی ترین کاربرد های آن در بین ملل و فرهنگ های مختلف جهان، آشپزی می باشد. در روش سنتی و بطور ساده، دوغ تهیه شده از ماست را درون یک مشک ریخته و پس از تکان دادن . . .
۱۷ شهریور, ۱۳۹۹
flavored-cream

انواع خامه های طعم دار

خامه یکی از فراورده های چرب لبنی می باشد که بر حسب درصد چربی به سه دسته ی کم چرب، نیم چرب و پر چرب تقسیم بندی می شود. بطور معمول مقدار چربی در خامه ساده ۳۰ درصد می باشد. فرایند تولید خامه بسیار ساده است به این صورت که در خط تولید . . .
۶ شهریور, ۱۳۹۹
Rapid-weight-gain-with-dietary-change

افزایش وزن سریع با تغییر در رژیم غذایی

افزایش وزن و رسیدن به وزن ایده آل برای عده ای از مردم می تواند به اندازه ی کاهش وزن کاری سخت و دشوار باشد. بطور معمول افراد لاغر بر این باورند . . .
۳۰ مرداد, ۱۳۹۹
ketogenic-diet

رژیم کتوژنیک چیست؟

چاقی و اضافه وزن مشکل بسیاری از جوامع امروزی می باشد و همواره افراد به دنبال راحت ترین روش برای رسیدن به وزن ایده آل خود می باشند. گاهی این مسئله به بزرگترین دغدغه ی یک شخص تبدیل می شود و به سراغ سخت ترین رژیم ها، قرص های لاغری و . . .
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
The health benefits of natural honey for body

خواص سلامتی عسل طبیعی برای بدن

عسل ماده ای شیرین و خوش طعم با قدمتی نزدیک به ۵۰۰۰ سال می باشد که توسط زنبور و از شهد گل ها تولید می شود.عطر و طعم و رنگ عسل متناسب با محل تولید آن از زرد تیره تا روشن متفاوت است و علت آن شهد گیری زنبور عسل از گل های گیاهان مختلف می باشد.
۱۵ مرداد, ۱۳۹۹

هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر

هفته ی جهانی شیردهی هر ساله از اول ماه اوت (۱۱مرداد) آغاز می گردد و در اکثر نقاط جهان گرامی داشته می شود. این مناسبت پر اهمیت که . . .
۲ مرداد, ۱۳۹۹

کرونا و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی آن

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستندکه از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید- ۱۹ را شامل می‌شوند . . .
۱۵ تیر, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات

تاریخچه کره سیر و سبزیجات

” کره” فقط از یک ماده تشکیل شده است – خامه – بنابراین شاید شما به این خاطر فکر می کنید که همه کره ها باید طعم یکسانی داشته باشند. اما آیا در واقعیت این طور است؟ جواب این سئوال، روزنه ای است که تفاوت بین کره ما . . .
۲۹ شهریور, ۱۳۹۹
بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی

شَکِلّی به استقبال اداره استاندارد می رود

در تاریخ ۱۸ شهریور ماه ۱۳۹۹ شرکت شَکِلّی میزبان مدیران عالی رتبه سازمان استاندارد استان تهران، جناب آقای دکتر طاهری مدیر کل اداره استاندارد استان تهران
۲۳ شهریور, ۱۳۹۹
عسل-کرم

عسل کرم

عسل کِرِم ، عسلی است طبیعی که طی فرآیند تولید و نگهداری، تمامی مواد بیولوژیکی آلی و کانی اولیه خود را حفظ می کند که در اصطلاح زنبور داری کشورمان "عسل رس شده" نامیده می شود. برای تهیه . . .
۱۹ شهریور, ۱۳۹۹
butter-ghee

مناسب ترین شرایط نگهداری از روغن کره

روغن کره نوعی روغن خوراکی جامد یا نیمه جامد است که به دو طریق سنتی و صنعتی از کره حیوانی تهیه می گردد و از اصلی ترین کاربرد های آن در بین ملل و فرهنگ های مختلف جهان، آشپزی می باشد. در روش سنتی و بطور ساده، دوغ تهیه شده از ماست را درون یک مشک ریخته و پس از تکان دادن . . .
۱۷ شهریور, ۱۳۹۹
flavored-cream

انواع خامه های طعم دار

خامه یکی از فراورده های چرب لبنی می باشد که بر حسب درصد چربی به سه دسته ی کم چرب، نیم چرب و پر چرب تقسیم بندی می شود. بطور معمول مقدار چربی در خامه ساده ۳۰ درصد می باشد. فرایند تولید خامه بسیار ساده است به این صورت که در خط تولید . . .
۶ شهریور, ۱۳۹۹
Rapid-weight-gain-with-dietary-change

افزایش وزن سریع با تغییر در رژیم غذایی

افزایش وزن و رسیدن به وزن ایده آل برای عده ای از مردم می تواند به اندازه ی کاهش وزن کاری سخت و دشوار باشد. بطور معمول افراد لاغر بر این باورند . . .
۳۰ مرداد, ۱۳۹۹
ketogenic-diet

رژیم کتوژنیک چیست؟

چاقی و اضافه وزن مشکل بسیاری از جوامع امروزی می باشد و همواره افراد به دنبال راحت ترین روش برای رسیدن به وزن ایده آل خود می باشند. گاهی این مسئله به بزرگترین دغدغه ی یک شخص تبدیل می شود و به سراغ سخت ترین رژیم ها، قرص های لاغری و . . .
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
The health benefits of natural honey for body

خواص سلامتی عسل طبیعی برای بدن

عسل ماده ای شیرین و خوش طعم با قدمتی نزدیک به ۵۰۰۰ سال می باشد که توسط زنبور و از شهد گل ها تولید می شود.عطر و طعم و رنگ عسل متناسب با محل تولید آن از زرد تیره تا روشن متفاوت است و علت آن شهد گیری زنبور عسل از گل های گیاهان مختلف می باشد.
۱۵ مرداد, ۱۳۹۹

هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر

هفته ی جهانی شیردهی هر ساله از اول ماه اوت (۱۱مرداد) آغاز می گردد و در اکثر نقاط جهان گرامی داشته می شود. این مناسبت پر اهمیت که . . .
۲ مرداد, ۱۳۹۹

کرونا و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی آن

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستندکه از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید- ۱۹ را شامل می‌شوند . . .
۱۵ تیر, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات

تاریخچه کره سیر و سبزیجات

” کره” فقط از یک ماده تشکیل شده است – خامه – بنابراین شاید شما به این خاطر فکر می کنید که همه کره ها باید طعم یکسانی داشته باشند. اما آیا در واقعیت این طور است؟ جواب این سئوال، روزنه ای است که تفاوت بین کره ما . . .