۳۰ مرداد, ۱۳۹۹
ketogenic-diet

رژیم کتوژنیک چیست؟

چاقی و اضافه وزن مشکل بسیاری از جوامع امروزی می باشد و همواره افراد به دنبال راحت ترین روش برای رسیدن به وزن ایده آل خود می باشند. گاهی این مسئله به بزرگترین دغدغه ی یک شخص تبدیل می شود و به سراغ سخت ترین رژیم ها، قرص های لاغری و . . .
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
The health benefits of natural honey for body

خواص سلامتی عسل طبیعی برای بدن

عسل ماده ای شیرین و خوش طعم با قدمتی نزدیک به ۵۰۰۰ سال می باشد که توسط زنبور و از شهد گل ها تولید می شود.عطر و طعم و رنگ عسل متناسب با محل تولید آن از زرد تیره تا روشن متفاوت است و علت آن شهد گیری زنبور عسل از گل های گیاهان مختلف می باشد.
۱۵ مرداد, ۱۳۹۹

هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر

هفته ی جهانی شیردهی هر ساله از اول ماه اوت (۱۱مرداد) آغاز می گردد و در اکثر نقاط جهان گرامی داشته می شود. این مناسبت پر اهمیت که . . .
۲ مرداد, ۱۳۹۹

کرونا و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی آن

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستندکه از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید- ۱۹ را شامل می‌شوند . . .
۱۵ تیر, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات

تاریخچه کره سیر و سبزیجات

” کره” فقط از یک ماده تشکیل شده است – خامه – بنابراین شاید شما به این خاطر فکر می کنید که همه کره ها باید طعم یکسانی داشته باشند. اما آیا در واقعیت این طور است؟ جواب این سئوال، روزنه ای است که تفاوت بین کره ما . . .
۲۷ خرداد, ۱۳۹۹
کره شکلی

کره خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

کره از چربی موجود در شیر گاو، گوسفند و بز به عمل می‌آید. مقدار چربی موجود در کره ۸۰ درصد و مابقی آن آب و رطوبت است. در فرایند تولید کره بخش چربی شیر از پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های شیر جدا می‌شود . . .
۳ دی, ۱۳۹۸
خامه | cream

تاریخچه خامه و مزیت‌های آن

خامه به عنوان یکی از وعده‌های غذایی صبحانه و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاستگاه این ماده غذایی لذیذ و خوشمزه مربوط به کشورهای آسیای مرکزی همچون آذربایجان، ترکیه، مقدونیه، عراق و ایران است . . .
۳ دی, ۱۳۹۸
شکلی | shakelli

چرا روغن حیوانی از دیگر انواع روغن ها سالم‌تر است؟

غالبا روغن حیوانی را از شیر گاو، گوسفند، میش و بز و یا ترکیبی از شیر گاو و گوسفند تهیه می‌کنند. این روغن نسبت به روغن‌های صنعتی پر چرب‌تر و از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است . . .
۳۰ آذر, ۱۳۹۸
کره های طعم دار

کره های طعم دار شَکِلّی، چاشنی هایی بی همتا در آشپزی

کره یکی از محبوب ترین محصولاتی است که در فرآیند پخت و پز، بخصوص در هنگام سرو غذا های لذیذ مورد استفاده قرار می گیرد. ایده ی خوشمزه ی ترکیب کره با طعم دهنده های طبیعی و چاشنی های کارآمد در بخش آشپزی نظیر سیر، سبزیجات و نمک ...
۳۰ مرداد, ۱۳۹۹
ketogenic-diet

رژیم کتوژنیک چیست؟

چاقی و اضافه وزن مشکل بسیاری از جوامع امروزی می باشد و همواره افراد به دنبال راحت ترین روش برای رسیدن به وزن ایده آل خود می باشند. گاهی این مسئله به بزرگترین دغدغه ی یک شخص تبدیل می شود و به سراغ سخت ترین رژیم ها، قرص های لاغری و . . .
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
The health benefits of natural honey for body

خواص سلامتی عسل طبیعی برای بدن

عسل ماده ای شیرین و خوش طعم با قدمتی نزدیک به ۵۰۰۰ سال می باشد که توسط زنبور و از شهد گل ها تولید می شود.عطر و طعم و رنگ عسل متناسب با محل تولید آن از زرد تیره تا روشن متفاوت است و علت آن شهد گیری زنبور عسل از گل های گیاهان مختلف می باشد.
۱۵ مرداد, ۱۳۹۹

هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر

هفته ی جهانی شیردهی هر ساله از اول ماه اوت (۱۱مرداد) آغاز می گردد و در اکثر نقاط جهان گرامی داشته می شود. این مناسبت پر اهمیت که . . .
۲ مرداد, ۱۳۹۹

کرونا و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی آن

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستندکه از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید- ۱۹ را شامل می‌شوند . . .
۱۵ تیر, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات

تاریخچه کره سیر و سبزیجات

” کره” فقط از یک ماده تشکیل شده است – خامه – بنابراین شاید شما به این خاطر فکر می کنید که همه کره ها باید طعم یکسانی داشته باشند. اما آیا در واقعیت این طور است؟ جواب این سئوال، روزنه ای است که تفاوت بین کره ما . . .
۲۷ خرداد, ۱۳۹۹
کره شکلی

کره خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

کره از چربی موجود در شیر گاو، گوسفند و بز به عمل می‌آید. مقدار چربی موجود در کره ۸۰ درصد و مابقی آن آب و رطوبت است. در فرایند تولید کره بخش چربی شیر از پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های شیر جدا می‌شود . . .
۳ دی, ۱۳۹۸
خامه | cream

تاریخچه خامه و مزیت‌های آن

خامه به عنوان یکی از وعده‌های غذایی صبحانه و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاستگاه این ماده غذایی لذیذ و خوشمزه مربوط به کشورهای آسیای مرکزی همچون آذربایجان، ترکیه، مقدونیه، عراق و ایران است . . .
۳ دی, ۱۳۹۸
شکلی | shakelli

چرا روغن حیوانی از دیگر انواع روغن ها سالم‌تر است؟

غالبا روغن حیوانی را از شیر گاو، گوسفند، میش و بز و یا ترکیبی از شیر گاو و گوسفند تهیه می‌کنند. این روغن نسبت به روغن‌های صنعتی پر چرب‌تر و از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است . . .
۳۰ آذر, ۱۳۹۸
کره های طعم دار

کره های طعم دار شَکِلّی، چاشنی هایی بی همتا در آشپزی

کره یکی از محبوب ترین محصولاتی است که در فرآیند پخت و پز، بخصوص در هنگام سرو غذا های لذیذ مورد استفاده قرار می گیرد. ایده ی خوشمزه ی ترکیب کره با طعم دهنده های طبیعی و چاشنی های کارآمد در بخش آشپزی نظیر سیر، سبزیجات و نمک ...