19 آبان 1400
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

ته چین یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که از مخلوط برنج با گوشت ( گوشت مرغ از سایر گوشت ها متداول تر است ) تهیه می گردد. قرار گرفتن ته دیگ زعفرانی در کنار مرغ طعم دار شده به راحتی دل هرمخاطبی را بدست می آورد. البته همانطور که گفته شد، ته چین ها تنها به ته چین مرغ محدود نمی شوند. . .
17 آبان 1400
روز ملی کیفیت

روز ملی کیفیت

هر ساله روز هجدهم ماه آبان را به منظور تاکیید بر اهمیت مفهومی مهم به نام کیفیت، گرامی میدارند. روز ملی کیفیت می تواند فرصتی مناسب برای تقدیر از سازمان ها، بنگاه‌های اقتصادی کوچک و بزرگ، واحدهای عملیاتی، مؤسسات بخش های عمومی و خصوصی و سایر نهادهایی که در زمینه ارتقاء، کنترل کیفیت . . .
11 آبان 1400
دمنوش عسل

بهترین دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان

دمنوش های عسلی جزو نوشیدنی های پرخاصیت و لذت بخشی هستند که با تغییر فصل و سرد شدن تدریجی آب و هوا، رفته رفته طرفداران بیشتری را به خود جذب می کنند. اگرچه مصرف این نوشیدنی ها در تمانی فصل ها رایج است، با این حال همواره توصیه می شود تا خواص درمانی و تقویتی دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان را مورد توجه قرار دهید. . .
27 مهر 1400
روش های طعم دار کردن خامه

روش های طعم دار کردن خامه

کیک ها، شیرینی ها، دسرها از هیجان انگیزترین و خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر جهان می باشد. اما یکی از خوشمزه ترین مواد اولیه ای که منجر به محبوبیت بسیار این دسته از خوراکی ها در تمام رده های سنی شده است، خامه است. این روز ها کمتر کسی است که بتواند به صراحت ادعا کند که
20 مهر 1400
باید و نباید های آشپزی با کره حیوانی

باید و نباید های آشپزی با کره حیوانی

کره حیوانی حاوی اسید های چرب فراوانی می باشد و قرار دادن این ترکیبات در معرض حرارت های بالا و طولانی مدت، نظیر فرایند سرخ کردن منجر به اکسید شدن کره و تغیر عطر و طعم آن می گردد و در چنین وضعیتی کره بخش زیادی از خواص اولیه خود را از دست می دهد. لازم به ذکر است که کره در دمای
18 مهر 1400

انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی

عبارت کودک استثنایی مفهوم و یا اصطلاحی است که عموما از دو جنبه مورد بررسی قرار می گیرد. برخی کودکان بر حسب تفاوت های شاخصی که […]
30 شهریور 1400
فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی

فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی

حتماً تا به‌ حال طعم قیمه‌ی نذری را که عموماً در مراسم‌ های جشن و یا عزاداری تهیه می‌شوند را چشیده‌اید. چنین طعم بی‌نظیری از دوران کودکی تا الان همراه ما بوده و حتماً با شنیدن نام این غذای خوشمزه خاطرات دل‌انگیزی را به یاد می‌آوریم. دستور پخت خورشت قیمه یک سری مراحل کلی را شامل می‌شود و ما در . . .
23 شهریور 1400
عسل کرم شَکِلّی

خوراکی های خوشمزه با عسل کرم شَکِلّی

یکی از رایج ترین موارد مصرف عسل کرم، مصرف اون به هنگام صبحانه است. این خوراکی پر کالری بخش زیادی از انرژی لازم برای فعالیت ذهنی و بدنی کودکان را تامین می کند، اما خوشمزه ترین کاربرد عسل کرم، مصرف این محصول پر خاصیت برای تهیه دسر ها و شیرینی های هیجان انگیز می باشد. . .
15 شهریور 1400
روز جهانی کتاب و کتابخوانی | World Book and Reading Day

روز جهانی کتاب و کتابخوانی

برخی از افراد خواندن کتاب را فرصتی برای کسب آرامش در نظر می‌گیرند و البته عده‌ای دیگر آن را به‌عنوان بخشی از فعالیت‌های روزانه‌ی خود قرار می‌دهند، اگرچه دراین‌ بین افرادی هستند که معتقدند کتابخوانی از علاقه‌مندی‌های آنها نمی‌باشد. شاید یکی از مهم‌ترین دلایلی که چنین افرادی . . .
9 شهریور 1400
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی

زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی

زنبور عسل، همانطور که از نامش پیداست نوعی از زنبور است که قادر به تولید عسل می باشد. تولید عسل در داخل کندو انجام می شود و زنبور های کندو به سه دسته زنبور ملکه، زنبور نر و زنبور کارگر تقسیم می شوند. زنبور های کارگر وظایف متعددی دارند، بطور مثال برخی از آنها از زنبور های نوزاد مراقبت می کنند، برخی دیگر به ساخت سلول های کندو و یا همان موم می پردازند تا ملکه ی مادر در درون آن سلول ها تخم گذاری کند . . .
19 آبان 1400
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

ته چین یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که از مخلوط برنج با گوشت ( گوشت مرغ از سایر گوشت ها متداول تر است ) تهیه می گردد. قرار گرفتن ته دیگ زعفرانی در کنار مرغ طعم دار شده به راحتی دل هرمخاطبی را بدست می آورد. البته همانطور که گفته شد، ته چین ها تنها به ته چین مرغ محدود نمی شوند. . .
17 آبان 1400
روز ملی کیفیت

روز ملی کیفیت

هر ساله روز هجدهم ماه آبان را به منظور تاکیید بر اهمیت مفهومی مهم به نام کیفیت، گرامی میدارند. روز ملی کیفیت می تواند فرصتی مناسب برای تقدیر از سازمان ها، بنگاه‌های اقتصادی کوچک و بزرگ، واحدهای عملیاتی، مؤسسات بخش های عمومی و خصوصی و سایر نهادهایی که در زمینه ارتقاء، کنترل کیفیت . . .
11 آبان 1400
دمنوش عسل

بهترین دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان

دمنوش های عسلی جزو نوشیدنی های پرخاصیت و لذت بخشی هستند که با تغییر فصل و سرد شدن تدریجی آب و هوا، رفته رفته طرفداران بیشتری را به خود جذب می کنند. اگرچه مصرف این نوشیدنی ها در تمانی فصل ها رایج است، با این حال همواره توصیه می شود تا خواص درمانی و تقویتی دمنوش های عسل برای فصل سرد زمستان را مورد توجه قرار دهید. . .
27 مهر 1400
روش های طعم دار کردن خامه

روش های طعم دار کردن خامه

کیک ها، شیرینی ها، دسرها از هیجان انگیزترین و خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر جهان می باشد. اما یکی از خوشمزه ترین مواد اولیه ای که منجر به محبوبیت بسیار این دسته از خوراکی ها در تمام رده های سنی شده است، خامه است. این روز ها کمتر کسی است که بتواند به صراحت ادعا کند که
20 مهر 1400
باید و نباید های آشپزی با کره حیوانی

باید و نباید های آشپزی با کره حیوانی

کره حیوانی حاوی اسید های چرب فراوانی می باشد و قرار دادن این ترکیبات در معرض حرارت های بالا و طولانی مدت، نظیر فرایند سرخ کردن منجر به اکسید شدن کره و تغیر عطر و طعم آن می گردد و در چنین وضعیتی کره بخش زیادی از خواص اولیه خود را از دست می دهد. لازم به ذکر است که کره در دمای
18 مهر 1400

انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی

عبارت کودک استثنایی مفهوم و یا اصطلاحی است که عموما از دو جنبه مورد بررسی قرار می گیرد. برخی کودکان بر حسب تفاوت های شاخصی که […]
30 شهریور 1400
فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی

فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی

حتماً تا به‌ حال طعم قیمه‌ی نذری را که عموماً در مراسم‌ های جشن و یا عزاداری تهیه می‌شوند را چشیده‌اید. چنین طعم بی‌نظیری از دوران کودکی تا الان همراه ما بوده و حتماً با شنیدن نام این غذای خوشمزه خاطرات دل‌انگیزی را به یاد می‌آوریم. دستور پخت خورشت قیمه یک سری مراحل کلی را شامل می‌شود و ما در . . .
23 شهریور 1400
عسل کرم شَکِلّی

خوراکی های خوشمزه با عسل کرم شَکِلّی

یکی از رایج ترین موارد مصرف عسل کرم، مصرف اون به هنگام صبحانه است. این خوراکی پر کالری بخش زیادی از انرژی لازم برای فعالیت ذهنی و بدنی کودکان را تامین می کند، اما خوشمزه ترین کاربرد عسل کرم، مصرف این محصول پر خاصیت برای تهیه دسر ها و شیرینی های هیجان انگیز می باشد. . .
15 شهریور 1400
روز جهانی کتاب و کتابخوانی | World Book and Reading Day

روز جهانی کتاب و کتابخوانی

برخی از افراد خواندن کتاب را فرصتی برای کسب آرامش در نظر می‌گیرند و البته عده‌ای دیگر آن را به‌عنوان بخشی از فعالیت‌های روزانه‌ی خود قرار می‌دهند، اگرچه دراین‌ بین افرادی هستند که معتقدند کتابخوانی از علاقه‌مندی‌های آنها نمی‌باشد. شاید یکی از مهم‌ترین دلایلی که چنین افرادی . . .
9 شهریور 1400
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی

زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی

زنبور عسل، همانطور که از نامش پیداست نوعی از زنبور است که قادر به تولید عسل می باشد. تولید عسل در داخل کندو انجام می شود و زنبور های کندو به سه دسته زنبور ملکه، زنبور نر و زنبور کارگر تقسیم می شوند. زنبور های کارگر وظایف متعددی دارند، بطور مثال برخی از آنها از زنبور های نوزاد مراقبت می کنند، برخی دیگر به ساخت سلول های کندو و یا همان موم می پردازند تا ملکه ی مادر در درون آن سلول ها تخم گذاری کند . . .