کره‌های طعم‌دار، راز شما برای طبخ و تهیه غذاهای خوشمزه، با مزه‌های خاص خواهند بود، هنر خود را در آشپزی به همگان نشان دهید! کره‌های طعم‌دار از گذشته‌های دور مورد توجه بودند. اولین نمونه آن به ۳۰۰۰ سال قبل و در هند باز می‌گردد، اولین کره طعم‌دار که کریشنا نام داشت پر از چاشنی‌های مختلف بود.

about-elements3
about-elements3
about-elements3

با استفاده از کره‌های طعم‌دار، نوع جدیدی از غذاهای معمولی را طبخ کنید و فصل جدیدی را در آشپزی خود آغاز کنید. کره‌های طعم‌دار شَکِلّی که در طعم‌های سیر، سبزیجات، نمک و سیر و سبزیجات قابل تهیه هستند و عطر و طعم ویژه‌ای به غذاهای شما می‌دهند که می‌تواند هر وعده ی غذایی را باب میل همه بسازد.

about-elements3


مواد لازم: کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره‌های خوشمزه و خوش طعم، مخصوص کسانی که به دنبال کشف مزه‌های جدید در آشپزی و شیرینی‌پزی هستند.

این گروه از محصولات در طعم‌های مختلف تولید شده و به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود. در تولید این محصولات هیچ گونه طعم دهنده‌ی طبیعی و مصنوعی استفاده نشده است، بلکه در بافت کره‌های طعم‌دار شَکِلّی از گرانول طبیعی محصولات استفاده می‌شود.

انواع کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره با طعم سیر : در ترکیب این محصول، سیر به صورت دانه‌های خرد شده با کره ترکیب شده است و می‌توان طعم خوش خرد شدن سیر را زیر دندان خود حس کرد.

کره با طعم سبزیجات : از سبزیجات معطر و تازه در ترکیب این محصول استفاده شده است که بدین سبب بو و عطر خاصی دارد.

کره با طعم سیر و سبزیجات : ترکیبی دوست داشتی از سیر و سبزیجات مخصوص کسانی که عاشق غذاهای خوش عطر و طعم می‌باشند.

کره نمکی : محصولی بسیار خوشمزه که از ترکیب نمک با کره تولید می‌شود.

 

کره طعم دار

نام محصول وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
کره نمک۵۰گرمیفویلدر دمای انجماد نگهداری شود۶ماه
کره سیر و سبزیجات۶ماه
کره سیر
کره سبزیجات
بسته کره نمک۱۲۰گرمیبسته بندی ۸ عددی ۱۵ گرمی۶ماه
بسته کره سیر و سبزیجات۶ماه
بسته کره سیر
بسته کره سبزیجات
بسته رازهای شکلی۱۸۰گرمیبسته بندی ۱۲ عددی ۱۵ گرمی
 
۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰
عوامل موثر در شکرک زدن عسل

عوامل موثر در شکرک زدن عسل

عسل طبیعی هم ممکن است دچار شکرک زدگی شود و این موضوع نمی تواند ملاک مناسبی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی باشد. حال برای آشنایی و درک بیشتر این پدیده ی فیزیکی در این بخش می خواهیم به بررسی عوامل موثر در شکرک زدن عسل طبیعی بپردازیم. . .
۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰
شکرک-زدگی-در-عسل

شکرک زدن در عسل طبیعی

گاهی پیش می آید که عسل را با ظاهری کدر و شکرک زده دیده باشید. در چنین مواقعی اولین فرضیه ای که به ذهن هر مصرف کننده ای خطور می کند این است که “عسل تقلبی است” و یا امکان شکرک زدن در عسل طبیعی وجود ندارد، اما آیا چنین دیدگاهی درست می باشد؟
۸ اردیبهشت, ۱۴۰۰
غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

اگر از آن دسته افرادی هستید که آشپزی را بعنوان کسب و کار حرفه ای و یا یکی از بزرگترین علاقه مندی های خود دنبال می کنید، استفاده از کره های طعم دار مخصوص آشپزی می توانند یکی از جذاب ترین و مرموز ترین فوت و فن های دستپخت بی نظیر شما باشد. کره های طعم دار شَکِلّی در سه طعم سیر، سیر و سبزیجات، و نمکی هر آنچه که . . .