کره‌های طعم‌دار، راز شما برای طبخ و تهیه غذاهای خوشمزه، با مزه‌های خاص خواهند بود، هنر خود را در آشپزی به همگان نشان دهید! کره‌های طعم‌دار از گذشته‌های دور مورد توجه بودند. اولین نمونه آن به ۳۰۰۰ سال قبل و در هند باز می‌گردد، اولین کره طعم‌دار که کریشنا نام داشت پر از چاشنی‌های مختلف بود.

about-elements3
about-elements3
about-elements3

با استفاده از کره‌های طعم‌دار، نوع جدیدی از غذاهای معمولی را طبخ کنید و فصل جدیدی را در آشپزی خود آغاز کنید. کره‌های طعم‌دار شَکِلّی که در طعم‌های سیر، سبزیجات، نمک و سیر و سبزیجات قابل تهیه هستند و عطر و طعم ویژه‌ای به غذاهای شما می‌دهند که می‌تواند هر وعده ی غذایی را باب میل همه بسازد.

about-elements3


مواد لازم: کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره‌های خوشمزه و خوش طعم، مخصوص کسانی که به دنبال کشف مزه‌های جدید در آشپزی و شیرینی‌پزی هستند.

این گروه از محصولات در طعم‌های مختلف تولید شده و به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود. در تولید این محصولات هیچ گونه طعم دهنده‌ی طبیعی و مصنوعی استفاده نشده است، بلکه در بافت کره‌های طعم‌دار شَکِلّی از گرانول طبیعی محصولات استفاده می‌شود.

انواع کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره با طعم سیر : در ترکیب این محصول، سیر به صورت دانه‌های خرد شده با کره ترکیب شده است و می‌توان طعم خوش خرد شدن سیر را زیر دندان خود حس کرد.

کره با طعم سبزیجات : از سبزیجات معطر و تازه در ترکیب این محصول استفاده شده است که بدین سبب بو و عطر خاصی دارد.

کره با طعم سیر و سبزیجات : ترکیبی دوست داشتی از سیر و سبزیجات مخصوص کسانی که عاشق غذاهای خوش عطر و طعم می‌باشند.

کره نمکی : محصولی بسیار خوشمزه که از ترکیب نمک با کره تولید می‌شود.

 

کره طعم دار

نام محصول وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
کره نمک۵۰گرمیفویلدر دمای انجماد نگهداری شود۶ماه
کره سیر و سبزیجات۶ماه
کره سیر
کره سبزیجات
بسته کره نمک۱۲۰گرمیبسته بندی ۸ عددی ۱۵ گرمی۶ماه
بسته کره سیر و سبزیجات۶ماه
بسته کره سیر
بسته کره سبزیجات
بسته رازهای شکلی۱۸۰گرمیبسته بندی ۱۲ عددی ۱۵ گرمی
 
6 بهمن 1400
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!

آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!

از گذشته تاکنون روغن کره به عنوان یک چربی حیوانی پرخاصیت و ارزشمند شناخته می شود. هندی ها چینی ها و ایرانی ها از بزرگترین مصرف کنندگان روغن کره یا اصطلاحا روغن زرد می باشند و در طب سنتی نیز در برخی ترکیب های دارویی یا بعنوان مواد پایه برای تهیه پماد های گیاهی در درمان سوختگی یا تورم مورد استفاده قرار می گیرد. . . .
29 دی 1400
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی می باشد. این پلو خورشت خوشمزه به دلیل در برداشتن گوشت و مغز های خوراکی سرشار از خاصیت بوده و به دلیل ادویه و مواد اولیه ویژه ای که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی دارد. پخت این غذا همراه با گوشت مرغ نیز طرفداران خود را دارد، اما قزوینی ها بطور سنتی و اصیل . . .
21 دی 1400
6 باور نادرست در مورد عسل

۶ باور نادرست در مورد عسل

روزه در اثر افزایش جمعیت و بالا رفتن تقاضا برای شهد خوش طعم و سرشار از خاصیت عسل، باور های گوناگونی و بعضا نادرستی در خصوص این خوراکی محبوب و پرطرفدار شکل پرفته است. برخی از این اطلاعات نادرست و رایج در بین مردم باعث شده است تا عده ای از افراد سودجو از این موضوعات سو استفاده کرده و با تبلیغات مکرر ذهن مصرف کنندگان . . .