کره‌های طعم‌دار، راز شما برای طبخ و تهیه غذاهای خوشمزه، با مزه‌های خاص خواهند بود، هنر خود را در آشپزی به همگان نشان دهید! کره‌های طعم‌دار از گذشته‌های دور مورد توجه بودند. اولین نمونه آن به ۳۰۰۰ سال قبل و در هند باز می‌گردد، اولین کره طعم‌دار که کریشنا نام داشت پر از چاشنی‌های مختلف بود.

about-elements3
about-elements3
about-elements3

با استفاده از کره‌های طعم‌دار، نوع جدیدی از غذاهای معمولی را طبخ کنید و فصل جدیدی را در آشپزی خود آغاز کنید. کره‌های طعم‌دار شَکِلّی که در طعم‌های سیر، سبزیجات، نمک و سیر و سبزیجات قابل تهیه هستند و عطر و طعم ویژه‌ای به غذاهای شما می‌دهند که می‌تواند هر وعده ی غذایی را باب میل همه بسازد.

about-elements3


مواد لازم: کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره‌های خوشمزه و خوش طعم، مخصوص کسانی که به دنبال کشف مزه‌های جدید در آشپزی و شیرینی‌پزی هستند.

این گروه از محصولات در طعم‌های مختلف تولید شده و به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود. در تولید این محصولات هیچ گونه طعم دهنده‌ی طبیعی و مصنوعی استفاده نشده است، بلکه در بافت کره‌های طعم‌دار شَکِلّی از گرانول طبیعی محصولات استفاده می‌شود.

انواع کره‌های طعم دار شَکِلّی

کره با طعم سیر : در ترکیب این محصول، سیر به صورت دانه‌های خرد شده با کره ترکیب شده است و می‌توان طعم خوش خرد شدن سیر را زیر دندان خود حس کرد.

کره با طعم سبزیجات : از سبزیجات معطر و تازه در ترکیب این محصول استفاده شده است که بدین سبب بو و عطر خاصی دارد.

کره با طعم سیر و سبزیجات : ترکیبی دوست داشتی از سیر و سبزیجات مخصوص کسانی که عاشق غذاهای خوش عطر و طعم می‌باشند.

کره نمکی : محصولی بسیار خوشمزه که از ترکیب نمک با کره تولید می‌شود.

 

کره طعم دار

نام محصول وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
کره نمک۵۰گرمیفویلدر دمای انجماد نگهداری شود۶ماه
کره سیر و سبزیجات۶ماه
کره سیر
کره سبزیجات
بسته کره نمک۱۲۰گرمیبسته بندی ۸ عددی ۱۵ گرمی۶ماه
بسته کره سیر و سبزیجات۶ماه
بسته کره سیر
بسته کره سبزیجات
بسته رازهای شکلی۱۸۰گرمیبسته بندی ۱۲ عددی ۱۵ گرمی
 
27 جولای, 2021
روز جهانی هپاتیت | World Hepatitis Day

روز جهانی هپاتیت

هرساله از تاریخ ۲۸ جولای، همزمان با روز تولد دکتر برانچ بلومبرگ، با نام روز جهانی هپاتیت یاد می شود. دکتر بلومبرگ کاشف ویروس هپاتیت در سال ۱۹۶۷ می باشد. وی دو سال پس از شناسایی این ویروس مزمن، اولین واکسن هپاتیت را ساخته و در پی این موفقیت چشمگیر موفق به اخذ جایزه ی نوبل گردید. . .
19 جولای, 2021
درمان کم خونی با عسل طبیعی | Treatment of anemia with natural honey

درمان کم خونی با عسل طبیعی

یکی از بهترین راهکارها برای درمان خانگی کم خونی، مصرف عسل طبیعی می باشد. این شهد طبیعی بخوبی می تواند جایگزین داروی های شیمیایی در درمان نوع خفیف کم خونی باشد، ضمن آنکه مصرف طولانی مدت عسل نه تنها هیچگونه عارضه ای ندارد، بلکه سرشار از خاصیت نیز می باشد. مصرف عسل . . .
14 جولای, 2021
فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمک شَکِلّی

فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمکی شَکِلّی

جواهر پلو یا همان مرصع‌ پلو یکی از غذاهای خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب ایرانی است. تاریخچه پخت و پز این غذا ابتدا به دوران صفویان باز می‌گردد. درواقع جواهر پلو یکی از غذاهای اعیانی آن دوره به‌حساب می‌آید. در این دوره تاریخی پیشرفت و تحول چشمگیری در آشپزی ایرانی رخ‌ داده است و یکی از این پیشرفت‌ها . . .