عسل یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین مواد خوراکی در دنیا است. عسل قرن‌ها است که توسط انسان استفاده می‌شود تا شیرینی را به زندگی ما اضافه کند. عسل یکی از مهم‌ترین و پر مصرف‌ترین محصولات در هر خانه و آشپزخانه‌ای است.

عسل به دلیل داشتن مواد آنتی اکسیدان و فواید بسیار، برای سلامتی انسان بسیار توصیه می‌شود..

به دلیل اینکه میکروارگانیسم ها نمی‌توانند در عسل رشد کنند، عسل بسته‌بندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمی‌شود. در گذشته مصری‌ها و یونانی‌ها، مردگان خود را با عسل مومیایی می‌کردند.

درباره عسل

عسل‌ها معمولاً براساس منبع گیاهی و منطقه استقرار کندو تقسیم‌بندی می‌شود.

تقسیم‌بندی عسل بر اساس منبع اصلی گیاهی عبارتند از: عسل آویشن، عسل گون، عسل بهار نارنج، عسل سدر و ...

تقسیم‌بندی عسل بر اساس منطقه استقرار کندو مانند عسل دلفان، عسل وحشی جنوب، عسل خشک (خشکو) و ...

گاهی برای هریک از این مناطق تقسیم‌ بندی دیگری نیز اضافه می‌کنند، مانند «عسل بهاره» و «عسل پائیزه ». عسل بهاره، عسلی است که از نباتات بهاره و شهد درختان میوه حاصل شده و تا شکفتن گل‌های درختان اقاقیا ادامه دارد.

عسل پائیزه، عسلی است که از نباتات تابستانی و پائیزه که معمولاً بعد از اقاقیا رشد می‌کنند، تولید می‌گردد.

رنگ عسل با توجه به سرچشمه اصلی شهد از زرد کاهی تا قرمز تیره تغییر می‌کند.

عسل اقاقیا زرد روشن، عسل نارون قهوه‌ای، عسل صنوبر سبز تیره، عسل آویشن قرمز و عسل مرکبات زرد روشن می‌باشد.


بسته‌بندی کادوئی


عسل به دلیل خواص و طعمی که دارد می‌تواند یک انتخاب بسیار مناسب برای هدیه دادن باشد. عسل‌های کادویی شَکِلّی برای این منظور طراحی و تولید شده‌ است.



بسته‌بندی‌ها


عسل شَکِلّی در بسته ‌بندی‌های کاربردی و زیبا، در وزن‌های مختلف، برای رفع نیازهای شما تهیه شده است. عسل شَکِلّی در شیشه‌ای بسیار باکیفیت و شفاف قرار دارد و شما می‌توانید رنگ و شفافیت عسل طبیعی شَکِلّی را مشاهده کنید.

شرایط نگهداری:

در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.

عسل

وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
۹۵۰گرمیکادوئیدر جای خشک و خنک نگهداری شود۲۴ماه
شیشه ای
۵۰۰گرمی
۲۵۰گرمی
۱۴۰گرمی
۲۰گرمیفرم سیل۱۲ماه
ساشت۲۴ماه

عسل کرم

وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
۲۵۰گرمیشیشه ایدر یخچال نگهداری شود۱۲ماه

عسل، شهد زندگی را کشف کنید

۱۵ مرداد, ۱۳۹۹

هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر

از دیگر اهداف این گرد همایی عبارت است: ۱- آگاه ساختن مادران از اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر و تثبیت آن بعنوان لازمه ی یک […]
۲ مرداد, ۱۳۹۹

کرونا و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی آن

کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستندکه از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید- ۱۹ را شامل می‌شوند. ویروس کوید - ۱۹ در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی در کشور چین ظاهر شد و سپس به سرعت . . .
۱۵ تیر, ۱۳۹۹
کره سیر و سبزیجات

تاریخچه کره سیر و سبزیجات

” کره” فقط از یک ماده تشکیل شده است – خامه – بنابراین شاید شما به این خاطر فکر می کنید که همه کره ها باید طعم یکسانی داشته باشند. اما آیا در واقعیت این طور است؟ جواب این سئوال، روزنه ای است که تفاوت بین کره ما . . .