شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

دستور تهیه | recepie شکلی | shakelli شکلی | shakelli

دنیایی از مزه‌ها پیش روی شما

  • املت اسفناج و پنیر

    ادامه مطلب
    املت اسفناج و پنیر
  • ميان وعده

    ادامه مطلب
    ميان وعده
  • سبزی پلو

    ادامه مطلب
    سبزی پلو | sabzi polo
    سبزی پلو
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت سبزی پلو یکی از بهترین مکمل‌ها برای انواع غذاهای ایرانی است. اما یک سبزی پلو خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟ […]
  • سوپ پیاز

    ادامه مطلب
    سوپ پیاز | onion soup
    سوپ پیاز
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت سوپ پیاز که یکی از جذاب‌ترین سوپ‌های فرانسوی است، طرز تهیه نسبتا ساده‌ای دارد و شما می‌توانید به سادگی […]
  • پنه با سس آلفردو

    ادامه مطلب
    پنه با سس آلفردو | Penne with Alfredo sauce
    پنه با سس آلفردو
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی نحوه پخت مواد لازم پنه با سس آلفردو یکی از محبوب ‌ترین غذاهای ایتالیا است که به دلیل طعم فوق‌العاده‌اش شهرت جهانی پیدا […]
  • ماکارونی با سس بلونز

    ادامه مطلب
    ماکارونی با سس بلونز| pasta-with-bolognese-sauce
    ماکارونی با سس بلونز
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت ماکارونی با سس بلونز یک غذای لذیذ ایتالیایی است که نام آن از شهر زیبای بلونیای ایتالیا گرفته شده […]
  • املت اسفناج

    ادامه مطلب
    املت اسفناج
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت املت اسفناج از جمله غذاهایی است که محدود به کشور ما نبوده و در کشورهای دیگر نیز سرو می‌شود. […]
  • سوپ خامه ای

    ادامه مطلب
    سوپ خامه ای |creamy soup
    سوپ خامه ای
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت سوپ خامه ای نوعی غذا و یا پیش غذای زمستانی است که مناسب برای پذیرایی در مهمانی ها و […]
  • کاناپ پستو

    ادامه مطلب
    کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)
    کاناپ پستو
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت کاناپ پستو یک فینگرفود خوشمزه ی ایتالیای بوده و در واقع واژه ی پستو نیز نام یکی از پرطرفدار […]
  • کامباین گارلیک سَمِن

    ادامه مطلب
    کامباین گارلیک سَمِن | garlic salmon combine
    کامباین گارلیک سَمِن
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت کامباین گارلیک سَمِن یک وعده غذای کامل و پر خاصیت همراه با ادویه جات خوش عطر و طعم می […]
  • پیراشکی گوشت

    ادامه مطلب
    پیراشکی گوشت | meat-dumplings
    پیراشکی گوشت
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت پیراشکی گوشت یک غذا و یا میان وعده ای سالم و مقوی برای کودکان و بزرگسالان می باشد. این […]
  • شیر برنج عسلی

    ادامه مطلب
    شیر برنج عسلی
    شیر برنج عسلی
    [vc_row][vc_column width=”3/5″][vc_column_text] معرفی مواد لازم نحوه پخت شیر برنج یکی از دسرهای خوش عطر و طعم‌ ایرانی است که با داشتن شیر و برنج، جزئی از […]
مطالب بیشتر

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian