شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
مرغ کره ای | chicken and butter
مرغ کره ای
۲۶ بهمن, ۱۳۹۹
پیراشکی گوشت | meat-dumplings
پیراشکی گوشت
۲۵ بهمن, ۱۳۹۹
شیر برنج عسلی | honeyed rice-milk
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

شیر برنج عسلی


خامه عسلی شَکِلّی

خامه عسلی

شیر برنج یکی از دسرهای خوش عطر و طعم‌ ایرانی است که با داشتن شیر و برنج، جزئی از خاطره انگیزترین خوراکی های دوران کودکی محسوب می شود. برای تهیه یک شیر برنج عسلی خوشمزه خامه عسلی شَکِلّی را به شما پیشنهاد می کنیم.

شیر برنج عسلی

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

خامه عسلی شَکِلّی

۱ بسته

برنج

۲ پیمانه

شیر

۱ لیوان

گلاب

نصف لیوان

میوه های تازه برای تزئین

به میزان مورد نیاز

شیر برنج عسلی

۰۱:۳۰:۰۰

شیر برنج عسلی

۴ نفر

شیر برنج عسلی

نحوه پخت شیر برنج عسلی


  1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
  2. برنج خیس شده را درون قابلمه بریزید و دو برابر حجم خودش آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و کمی له شود.
  3. نصف استکان گلاب و یک لیوان شیر هم به این ترکیب اضافه کنید و صبر کنید تا شیر برنج غلیظ شود.
  4. پس از این که شیر برنج به غلظت مناسب رسید، از روی شعله بردارید و خامه عسلی شکلّی را اضافه کنید.
  5. شیر برنج تهیه شده را داخل کاسه ریخته و با دارچین یا عسل، بصورت سرد یا گرم سرو کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • عید نوروز | Norouz0
    عید نوروز
    ۲۸ اسفند, ۱۳۹۹
  • کره سیر و سبزیجات | herb and garlic butter0
    کره های طعم دار سیر و سبزیجات شَکِلّی
    ۲۰ اسفند, ۱۳۹۹
  • روز جهانی زن | International Women's Day0
    روز جهانی زن
    ۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
© 2020 Shakelli. Provided By Sisarv.
  • FA
  • EN