شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
خورشت فسنجون | fesenjoon stew
خورشت فسنجون
19 خرداد 1400
چیکن استراگانف
5 خرداد 1400
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

حلیم گوشت


روغن حیوانی شَکِلّی

mutton haleem | حلیم گوشت گوسفندی

حلیم گوشت یکی از غذا های خوشمزه و مقوی خاورمیانه ای است که سرشار از پروتئین بوده و معمولا به هنگام صبحانه و یا در ماه رمضان و سایر مناسبات معنوی تهیه می گردد. تلفیق این غذای پر خاصیت و انرژی بخش با روغن حیوانی شَکِلی می تواند بخوبی انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند، ضمن آنکه با میل کردن این وعده ی غذایی لذیذ، طعمی به یاد ماندنی را تجربه می کنید.

mutton haleem | حلیم گوشت گوسفندی

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

روغن حیوانی شَکِلّی

۲ قاشق سوپ خوری

گندم بدون پوسته

۳۵۰ گرم

گوشت گوسفند

۳۰۰ گرم

نمک

۱ قاشق چایی خوری

شکر

به مقدار لازم

پودر دارچین

۱ قاشق غذا خوری

پیاز

۱ عدد

meat-haleem | حلیم گوشت

۰۱:۰۰:۰۰

meat-haleem | حلیم گوشت

۸ نفر

mutton haleem | حلیم گوشت گوسفندی

نحوه ی پخت حلیم گوشت


  1. ابتدا گندم های پاک شده را در یک قابلمه آبکشی و شستشو کنید و سپس آب را تعویض کرده و بگذارید تا برای ۲۴ ساعت خیس بخورد.
  2. آب گندم خیس خورده را مجددا تعویض کرده و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید تا آب بجوش آید، سپس کمی شعله را کم کرده و روغن حیوانی را اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. حدود ۴ ساعت زمان لازم است تا گندم ها بخوبی مغز پخت شوند، لذا در این حین گندم ها را هم بزنید تا ته نگیرند.
  3. در این مرحله گندم ها را از صافی عبور دهید تا در صورتی که مقداری پوست گندم وجود دارد از حلیم جدا شود.
  4. سپس در قابلمه ای پیاز را به چند قطعه ی بزرگ خرد کرده و همرا با گوشت ها ی خرد شده تفت دهید.
  5. دو پیمانه آب را به گوشت اضافه کرده و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.
  6. کمی نمک ب قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا بخوبی بپزد.
  7. بعد از گذشت ۳ - ۲ ساعت که گوشت بخوبی مغز پخت شد آنها را کاملا ریش ریش کرده و به حلیم اضافه کنید تا مقداری در کنار یکدیگر بجوشند.
  8. سپس آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
  9. حلیم شما آماده است. در این مرحله می توانید حلیم را در داخل کاسه ای سرو کرده و آن را با دارچین تزئین کنید.
  10. نکته: می توانید به هنگام سرو مقداری روغن حیوانی روی آن بریزید تا طعم آن مطلوب و لذیذ تر گردد.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN