شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
مرصع پلو | morasah pilaf
مرصع پلو
23 تیر 1400
رول زعفرانی | saffron roll
رول زعفرانی
12 تیر 1400
گَلِت پیتزایی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

گَلِت پیتزایی


کره سنتی و کره سیر شَکِلّی

گَلِت پیتزایی | pizza galette

گَلِت پیتزایی یک غذای بسیار لذیذ می باشد که مواد درونی یا فیلینگ آن می تواند مطابق با سلیقه ی هر فرد متفاوت باشد. در این رسپی ما از بیکن به عنوان ماده ی اصلی فیلینگ استفاده کرده ایم، اما شما می توانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. با استفاده از کره سنتی و کره سیر شَکِلّی عطر و طعم این وعده ی غذایی خوشمزه را چند برابر کنید.

گَلِت پیتزایی | pizza galette

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سنتی شَکِلّی

۵۰ گرم

کره سیر شَکِلّی

۵۰ گرم

آرد

۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۱۶۰ گرم

نمک ( در تهیه خمیر )

۱/۲ قاشق چایخوری

آب یخ

۴ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا

به مقدار دلخواه

بیکن

به مقدار دلخواه

فلفل دلمه ای

به مقدار دلخواه

قارچ

به مقدار دلخواه

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر

به مقدار لازم

زرده ی تخم مرغ

۱ عدد

پرک بادام و کنجد

به مقدار لازم

گلت پیتزایی | pizza galette

۰۱:۳۰:۰۰

گلت پیتزایی | pizza galette

۲ نفر

گَلِت پیتزایی | pizza galette

نحوه پخت گَلِت پیتزایی


  1. ابتدا آرد، نمک، کره ی سنتی و کره سیر سرد را با استفاده از مخلوط کن یا چنگال با یکدیگر مخلوط کنید
  2. سپس ۴ قاشق غذاخوری آب سرد را اضافه کرده و مجددا مواد را با هم مخلوط کنید.
  3. خمیر را جمع کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۱ - ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
  4. برای تهیه مواد میانی به مقدار دلخواه بیکن برش خورده، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با یکدیگر مخلوط کرده و درون تابه ای تفت دهید.
  5. در این مرحله خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید، سپس شروع به تخت کردن خمیر بر روی کاغذ روغنی کنید.
  6. بر روی خمیر ها به مقدار مورد نظر پنیر پیتزا بریزید.
  7. مواد میانی را با فاصله از لبه های خمیر بر روی آن پخش کرده و لبه های خمیر را برگردانید.
  8. زرده ی تخم مرغ را با براش مخصوص بر روی نان پخش کرده و سپس پرک و کنجد را بر روی آن بریزید.
  9. در مرحله آخر به مدت ۲۰ - ۲۵ دقیقه گلت پیتزا را در داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.

- برای تزئین می توانید از پیازچه خرد شده، ذرت، و پنیر پارمزان استفاده کنید.

- گَلِت پیتزایی شما آماده است. نوش جان

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN