شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت ترشی تره گیلانی با کره سیر شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت ترشی تره گیلانی با کره سیر شَکِلّی
بازی درمانی کودکان | children's play therapy
بازی درمانی کودکان
25 مرداد 1400
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی
زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی
9 شهریور 1400
3 شهریور 1400
فوت و فن های پخت ترشی تره گیلانی با کره سیر شَکِلّی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

قسمت چهارم
مشاهده ی رسپی کامل ترشی تره

از میان غذاهای اصیل ایرانی، بیشتر پلو خورشت ها با گوشت قرمز و یا مرغ تهیه می شوند. برای ایجاد تنوع در وعده های غذایی، بد نیست تا این بار سری به خورشت های خوش عطر و لذیذ شمالی بزنیم. عموما غذاهای شمالی، جز پرطرفدارترین و خوش رایحه ترین غذاها در بین غذاهای ایرانی می باشند و شاید یکی از دلایل این محبوبیت استفاده از سبزی های خوش رایحه و خوش طعمی باشد که در چنین مناطق سرسبزی می رویند. امروز قصد داریم تا شما را با فوت و فن های پخت خورشت ترش مزه گیلانی به نام ترشی تره یا ترشه تره با کره ی سیر شَکِلّی آشنا سازیم. از جمله سبزی های مورد استفاده در این غذا می توان به تره، جعفری، چوچاق، گشنیز و اسفناج اشاره داشت. خورشت ترشه تره را می توانید همراه با برنج کته و ماهی سرو و نوش جان کنید.

نکات کلیدی برای تهیه خورشت ترشی تره گیلانی خوش عطر و طعم

  • بخش عمده ی طعم موجود در خورشت ترشه تره به نوع، تازگی و کیفیت سبزی های مورد استفاده در آن باز می گردد، بنابراین اگر به دنبال تهیه یک خرشت عطراگین هستید، حتما از سبزی های محلی تازه استفاده کنید.
  • یکی از کلیدی ترین نکات در هنگام طبخ هر نوع غذایی استفاده از چاشنی های مناسب و طعم دهی موثر مواد اولیه می باشد. کره سیر شَکِلّی همان چاشتی موثری است که با ترکیب کره حیوانی پر خاصیت و خوشمزه با یکی از پرطرفدارترین گیاهان خطه سر سبز شمال ایران یعنی سیر، روح تازه ای به غذای شما می بخشد.
  • نکته ی پر اهمیت در تهیه این خورشت، آبکی نبودن آن است به همین خاطر است که به هنگام طبخ آن از آرد استفاده می گردد. آرد کمک می کند تا خورشت ما لعابدار تر باشد و بهتر جا بیفتد.
  • بهتر است از آب نارنج یا آبغوره در خورشت استفاده گردد و تا حد امکان از آبلیمو استفاده نکنید.
  • هنگام تفت دادن سبزی ها، مراقب باشید تا رنگ آن بیش از حد تیره نگردیده و تغییر طعم ندهد.
  • در صورتی که به سبزی های محلی نامبرده دسترسی نداشتید می توانید تنها از اسفناج استفاده کنید که در چنین حالتی باز هم خورشت خوشمزه ای حاصل می شود.
  • اگر هنگام تهیه خورشت به میوه گوجه سبز دسترسی دارید می توانید به دلخواه چند عدد گوجه سبز به خورشت اضافه کنید.

بطور کلی غذا های شمالی با سبک های متفاوتی تهیه می گردد و هر آشپزی می تواند مطابق با ذائقه و سلیقه خود برخی از مواد اولیه را تغییر دهد.

 ترشی تره | torshitare-stew

 

مشاهده ی رسپی کامل ترشی تره

.برای مشاهده ی فوت و فن های پخت مرصع پلو خوش عطر و طعم بر روی لینک کلیک کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

CRM

مطالب مرتبط

کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
5 اسفند 1400

فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی
29 دی 1400

فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
  • کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی0
    کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
    4 خرداد 1401
  • تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی0
    تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
    21 اردیبهشت 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN