شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

کره خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • کره
  • کره خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟
خامه | cream
تاریخچه خامه و مزیت‌های آن
۳ دی, ۱۳۹۸
کره سیر و سبزیجات
تاریخچه کره سیر و سبزیجات
۱۵ تیر, ۱۳۹۹
۲۷ خرداد, ۱۳۹۹
کره شکلی

کره از چربی موجود در شیر گاو، گوسفند و بز به عمل می‌آید. مقدار چربی موجود در کره ۸۰ درصد و مابقی آن آب و رطوبت است. در فرایند تولید کره، بخش چربی شیر از پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های آن جدا می‌شود.

خواص و ارزش غذایی کره

ارزش غذایی کره عمدتا به دلیل وجود مقادیر بالایی از ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در ترکیبات آن می باشد. کره پاستوریزه دارای ویتامین‌های A ،D ،E ،K و مواد معدنی از قبیل: روی، مس، ید، کروم، منگنز و… می‌باشد. از جمله فواید کره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کره دارای چربی‌های اشباع شده است که به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند و برای سلامت قلب و عروق و پیشگیری از حملات قلبی مناسب است.
  • اسیدهای چرب موجود در کره، متابولیسم و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.
  • کره حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب CLA است که به بدن در مبارزه با سرطان سینه و روده کمک می‌کند.
  • کره مقدار زیادی کلسیم دارد که برای رشد استخوان‌ها و سلامت دندان‌ها ضروری است.
  • در کره اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ یافت می‌شود. این نوع از اسیدهای چرب برای عملکرد صحیح مغز و سلامت پوست و مو ضروری هستند.
  • در ترکیبات کره سطوح مناسبی از کلسترول خوب وجود دارد. کلسترول خوب، در تثبیت عملکرد صحیح سلولی اهمیت زیادی دارد، همچنین این ماده نقش مهمی در رشد سیستم عصبی فرد ایفا می‌کند. ‌

ویژگی‌های یک کره خوب

طبیعی بودن رنگ کره: رنگ کره باید به طور طبیعی بین سفید خامه‌ای تا زرد کهربایی باشد. همچنین رنگ کره باید بدون هر نوع لکه و ناخالصی باشد.

بافت کره: بافت یک کره خوب باید یکنواخت و یک دست باشد. بافت آن باید فاقد سوراخ و حباب‌های هوا در هنگام برش زدن باشد.
طعم کره: کره خوب باید طعم طبیعی داشته باشد. در هنگام خوردن کره، نباید عطر و طعم و بوی نامناسب و غیر طبیعی از جمله: ترشیدگی، تندی و شوری احساس شود.

ترکیبات شیمیایی کره: از لحاظ شیمیایی، کره متشکل از اسیدهای چرب مختلف با زنجیره‌های کوتاه، متوسط و بلند است. هضم کره ای که حاوی اسیدهای چرب با زنجیره‌های کوتاه و متوسط است، نسبت به اسیدهای چرب با زنجیره های بلند آسان‌تر و راحت‌تر می‌باشد. در خصوص این ویژگی کره، سن دام، سن شیردهی، نوع تغذیه و …. در قوام چربی شیر و نوع اسیدهای چرب آن تاثیرگذار است.

نوع تغذیه دام: اگر از علوفه تازه برای تغذیه ی دام استفاده شود، مقدار اسیدهای چرب غیراشباع کره افزایش پیدا می‌کند و در صورت تغذیه حیوان از علوفه خشک، اسیدهای چرب اشباع در کره بیشتر شده و نقطه ذوب کره بالاتر می‌رود.

گروه تولیدی محصولات لبنی شَکِلّی، با دارا بودن سابقه‌ی طولانی در خصوص تولید و عرضه لبنیات پاستوریزه، سعی در تولید بهترین نوع کره پاستوریزه را برای مشتریان خود دارد.

sisarv

مطالب مرتبط

کره ی گاوی

آتلیه و طراحی اختصاصی شَکِلّی

۸ بهمن, ۱۳۹۹

ترکیبات کره ی گاوی


ادامه مطلب
کره-پاستوریزه

آتلیه اختصاصی شَکِلّی

۲۲ آبان, ۱۳۹۹

کره پاستوریزه در مقایسه با کره محلی


ادامه مطلب

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • کره ی گاوی0
    ترکیبات کره ی گاوی
    ۸ بهمن, ۱۳۹۹
  • روز جهانی غذاهای تند0
    روز جهانی غذاهای تند
    ۲۴ دی, ۱۳۹۹
  • خامه-کاکائویی-شَکِلّی0
    خامه کاکائویی
    ۱۵ دی, ۱۳۹۹
  • کره نمکی0
    کره نمکی و بدون نمک
    ۱۰ دی, ۱۳۹۹
  • خامه عسلی1
    خامه عسلی
    ۴ دی, ۱۳۹۹

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • کره ی گاوی0
    ترکیبات کره ی گاوی
    ۸ بهمن, ۱۳۹۹
  • روز جهانی غذاهای تند0
    روز جهانی غذاهای تند
    ۲۴ دی, ۱۳۹۹
  • خامه-کاکائویی-شَکِلّی0
    خامه کاکائویی
    ۱۵ دی, ۱۳۹۹
© 2020 Shakelli. Provided By Sisarv.
  • FA
  • EN