شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • مناسبات و رویداد ها
  • هفته ی جهانی تغذیه نوزاد با شیر مادر
کرونا و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی آن
2 مرداد 1399
The health benefits of natural honey for body
خواص سلامتی عسل طبیعی برای بدن
20 مرداد 1399
15 مرداد 1399

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

هفته ی جهانی شیردهی هر ساله از اول ماه اوت (۱۱مرداد) آغاز می گردد و در اکثر نقاط جهان گرامی داشته می شود. این مناسبت پر اهمیت که نخستین بار در سال ۱۹۹۲ نام گذاری گردیده، تا کنون با همکاری و پشتیبانی سیاست گذاران یونیسف و سازمان بهداشت جهانی، متحدان بسیاری را با خود همراه کرده است. این دو سازمان در سال ۱۹۹۰ با همکاری دو کشور سوئد و ایتالیا، جلسه ای را در محلی در ایتالیا برگزار کرده تا اصول و استاندار های جهانی را به منظور تغذیه نوزاد با شیر مادر تعیین کنند.
در واقع هدف اصلی از این نام گذاری ترویج و اشاعه ی فرهنگ شیردهی مادران به فرزندان خود بخصوص در ۶ ماه اول زندگی نوزاد می باشد و تغذیه ی نوزاد با شیر مادر از این جهت حائز اهمیت می باشد که گفته می شود در ۶ ماه اول بطور کامل و در ۶ ماه دوم پنجاه درصد از انرژی و مواد مورد نیاز نوزاد را تامین می کند.

[/vc_column_text]

از دیگر اهداف این گرد همایی عبارت است:

۱- آگاه ساختن مادران از اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر و تثبیت آن بعنوان لازمه ی یک زندگی سالم
۲- کاهش فقر تغذیه ای نوزادان
۳- حمایت و همکاری دیگر افراد و سازمان ها به منظور تاثیر گذاری بیشتر
۴- تثبیت و ترفیع جایگاه مادر و نقش او در پرورش و تکامل نوزاد

– هر ساله سازمان بهداشت جهانی به منظور ارتقا آگاهی مردم و ترویج فرهنگ تغذیه نوزاد با شیر مادر، شعاری در نظر می گیرد به طور مثال:

– سال ۲۰۱۶: حمایت از مادران به منظور شیردهی در هر زمان و مکان
– سال ۲۰۱۷: حمایت و پشتیبانی از مادران به منظور تداوم در شیردهی
– سال ۲۰۱۸: تغذیه با شیر مادر : پایه و اساس زندگی

[vc_column_text]

شیر مادر، تغذیه ضروری برای نوزاد

مصرف شیر مادر تا حد زیادی می تواند از آسیب ها و بیماری های ناگهانی که ممکن است نوزادان را متوجه خود کند جلوگیری به عمل آورد. طبق گفته های خبر گذاری ایرنا آمارها نشان می‌دهد که عدم استفاده از شیر مادر، میزان مرگ و میر کودکان را در کشورهای در حال توسعه به هر ۳۰ ثانیه ۱ کودک و هر سال ۵ میلیون کودک رسانده و ۷۰ درصد مرگ و میر کودکان در این کشورها در نتیجه عدم استفاده از شیر مادر می باشد. از طرف دیگر این شیر می تواند نوزاد تازه متولد شده را از نظر جسمی، ذهنی به تکامل برساند.

شیر مادر، غذایی کامل برای نوزاد

[/vc_column_text]

[vc_column_text]

تغذیه مادر در طول مدت شیر دهی

انتخاب های سالم غذایی به منظور کمک به تولید و افزایش حجم شیر، از مهم ترین و اصلی ترین عوامل در دوران شیر دهی می باشند. به این منظور :

  • مصرف کره و روغن حیوانی در یک رژیم غذایی سالم و مناسب ، از این جهت که حاوی ویتامین های محلول در چربی (K،E،D،A) می باشد، می تواند تا حد مطلوبی برای مادر مفید واقع گردد.
  • غذاهای سرشار از پروتئین، مانند لبنیات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و غذاهای دریایی که عموما کم جیوه هستند و مواد غذایی سبوس دار، می توانند بهترین انتخاب باشند.
  • مصرف میوه و سبزیجات در صورت شستشوی کامل به منظور از بین بردن سموم آفات نیز مناسب است.
  • مصرف مواد غذایی مختلف تا حدی بر طعم شیر موثر است و این تنوع طعم به مرور کودک را برای پذیرفتن سایر مواد غذایی آماده می کند.

[/vc_column_text]

[vc_column][vc_column_text]لازم به ذکر است که گاهی تغذیه مادر با مواد غذایی خاص و یا بعضی از رفتار ها منجر به نفاخ شدن شیر و در نتیجه ایجاد دل پیچه برای کودک می گردد.

  • نوشیدن عرق نعناء به طور مداوم و به صورت شیرین شده با عسل بعد از هر وعده غذایی توسط مادر برای از بین بردن نفخ شیر مفید می باشد.
  • نوشیدن یک قاشق چایخوری رازیانه و یک قاشق زیره، بصورت دم کرده که با عسل شیرین شده باشد، به طور روزانه دو مرتبه بعد از نهار و شام نه تنها باعث افزایش شیر مادر می شود بلکه باعث از بین بردن نفخ و دل پیچه نوزاد می گردد.

[/vc_column_text]

[vc_column_text]

برخی از فواید شیر دهی برای مادران

فرایند شیر دهی جدا از تاثیرات مثبتی که برای نوزاد دارد مادر را نیز از فواید سرشار خود بهره مند می سازد. برخی از این فواید عبارت است از:
۱- تقویت قلب و عروق و جلوگیری از پوکی استخوان
۲- کاهش عارضه ی کم خونی بعد از زایمان
۳- کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه
۴- کاهش وزن مادر بعد از زایمان
۵- افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن
۶- . . .
[/vc_column_text]

WABA – هفته ی جهانی تغذیه با شیر مادر

CRM

مطالب مرتبط

روز پدر مبارک
25 بهمن 1400

روز پدر مبارک


ادامه مطلب
خوراکی شب یلدا
30 آذر 1400

۸ خوراکی شب یلدا، آسان و خوشمزه | برای شب یلدا چی درست کنم؟


ادامه مطلب
روز جهانی خوردن سیب قرمز
9 آذر 1400

روز جهانی خوردن سیب قرمز


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
  • کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی0
    کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
    4 خرداد 1401
  • تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی0
    تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
    21 اردیبهشت 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)0
    خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه
    1 تیر 1401
  • طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ0
    طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ
    25 خرداد 1401
  • گرامی داشت روز جهانی شیر0
    گرامی داشت روز جهانی شیر
    11 خرداد 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN