شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان

  • صفحه نخست
  • مجله
  • نکات تغذیه ای و سلامت
  • آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان
باید ها و نباید های روزه گرفتن در رمضان
باید ها و نباید های روزه گرفتن در رمضان
17 فروردین 1401
مصرف عسل در ماه رمضان
آیا خوردن عسل در ماه رمضان برای حفظ انرژی در طول روز مفید است؟
30 فروردین 1401
24 فروردین 1401
آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان

ماه مبارک رمضان فرصتی بی بدیل برای حضور در میهمانی پر شکوه الهی می باشد و روزه گرفتن یکی از شروط حضور در این میهمانی است. از گذشته تا کنون روزه گرفتن آداب و رسوم مشخصی داشته و رعایت این آداب هم از نظر فیزیکی و هم از روحی فرد را از آسیب های احتمالی در امان نگه می دارد.

همواره مرسوم است تا پیش از اذان صبح، وعده سحری و پس از اذان مغرب وعده ی افطاری تهیه گردد تا از این طریق ذخیره غذایی یک روز کامل برای بدن فراهم شود. یکی از موارد پر اهمیت در تهیه این دو وعده غذایی، حضور خوراکی ها و نوشیدنی های مناسب برای آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان می باشد.

دهیدراته شدن بدن یعنی چه؟

کم آبی یا دهیدراته شدن بدن وضعیتی است که در آن سرعت از دست رفتن آب بدن از جذب آن سریعتر باشد. جولیوت وینولیا، متخصص تغذیه بالینی در بیمارستان مدیور دبی، می گوید: «حدود 70 درصد از بدن انسان را آب تشکیل داده است که در بسیاری از فرآیندهای متابولیکی بدن، مانند تعریق، ادرار، تنفس و غیره از دست می رود. بدن ما نیاز دارد تا سلول هایش را با مایعاتی که حاوی الکترولیت هایی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سدیم و سایر مواد معدنی ضروری هستند، هیدراته کند.

الکترولیت ها چگونه موادی هستند؟

به مواد معدنی موجود در بدن که دارای بار الکتریکی باشد را الکترولیت می گویند. الکترولیت ها در خون، ادرار، بافت ها و سایر مایعات موجود در بدن شما حضور دارند. وجود این مواد به ایجاد تعادل در میزان آب و حفظ مقادیر مواد معدنی بدن در نسبت های مناسب کمک می کند و در نهایت متابولیسم های سلولی را تسهیل می کند.

درک این مسئله بسیار پر اهمیت است که مواد معدنی در بدن به تنظیم عملکرد اعصاب و ماهیچه ها، آبرسانی بدن، تعادل اسیدیته، تنظیم فشار خون و به بازسازی بافت آسیب دیده کمک می کند.

نوشیدنی های ماه رمضان

آیا نوشیدن هر نوع مایعاتی نیاز بدن را تامین می کند؟

توجه داشته باشید که همه مایعات شبیه به هم نیستند. به عنوان مثال، مصرف نوشیدنی های کافئین دار یا گازدار احتمالاً بدن شما را کم آب تر می کند، حال آنکه که مصرف آب ساده یا سبزیجات غنی از آب، سوپ سبزیجات رقیق، آب و مواد معدنی از دست رفته را جبران می کند.

برای سپری کردن ماه رمضان چقدر آب مصرف کنیم؟

مطابق با توضیحات دکتر نصرالله جخرانی، متخصص داخلی: «نیاز روزانه نگهداری مایعات برای بزرگسالان تقریباً 1.5 تا 2 لیتر آب می باشد. مایعات بدن بیشتر از طریق ادرار، مدفوع و تعریق از دست می رود. میزان دقیق مقدار آب از دست رفته بدن را نمی توان اندازه گیری کرد، اما بطور میانگین این مقدار حدود 600 میلی لیتر تا 800 میلی لیتر در روز می باشد.

مایعات مناسب برای بدن می تواند به شکل سبزیجات و میوه‌های غنی از آب نظیر خیار، هندوانه یا سوپ‌های سالم همراه با کربوهیدرات‌های متراکم و غذاهایی با فیبر بالا باشد تا در نهایت به حفظ سطح آب بدن در طول ساعات روزه‌داری کمک کند.

مصرف کدام غذا ها باعث از دست رفتن بیشتر الکترولیت در بدن می شود؟

هنگامی که زمان افطار فرا می رسد، مردم تمایل به پرخوری و مصرف آب میوه‌های شیرین و پر از قند و غذاهای سنگین و چرب دارند. توصیه می شود تا به هنگام افطار از مصرف غذاهای تند، چرب و شیرین پرهیز کنید، چراکه باعث از دست رفتن مواد الکترولیتی بیشتر می شود. همچنین همانطور که گفته شد، از مصرف بیش از حد کافئین موجود در چای و قهوه خودداری کنید.

چگونه هنگام افطاری بدن را آبرسانی کنیم؟

• مایعات فراوان – آب و میوه های غنی از آب نظیر هندوانه، خربزه، سیب، پرتقال و سبزیجاتی نظیر شاهی، کاهو، خیار، گوجه فرنگی باید به شکل سالاد تهیه و مورد استفاده قرار گیرند. این غذاها سرشار از آب، مایعات، مواد معدنی و فیبر هستند و به آبرسانی بدن کمک می کنند.

• سوپ سبزیجات یا آب مرغ رقیق

• پروتئین های سالم موجود در ماهی، مرغ که حتما باید گریل یا کبابی شوند.

• آجیل خام سرشار از پروتئین و آنزیم می باشد.

• غذاهای غنی از پتاسیم نظیر خرما، موز، قارچ و ماست می توانند به کاهش یا از بین بردن گرفتگی عضلات و عدم تعادل مایعات بدن کمک کنند.


باید ها و نباید های روزه گرفتن در رمضان


CRM

مطالب مرتبط

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian