شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

تفاوت خامه صبحانه با خامه قنادی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • اخبار
  • تفاوت خامه صبحانه با خامه قنادی
خورشت فسنجون | fesenjoon stew
طرز پخت به همراه فوت و فن های پخت فسنجون خوشمزه
19 خرداد 1400
تفاوت عسل و عسل کرم | The difference between honey and creamed honey
عسل و عسل کرم
1 تیر 1400
25 خرداد 1400
خامه صبحانه در مقایسه با خامه قنادی | Breakfast cream compared to pastry cream

خامه صبحانه نوعی فرآورده‌ی لبنی است که طی فرآیند خامه گیری و پیش از هموژنیزه کردن شیر (همگن کردن) از چربی آن تهیه می‌گردد. این خامه سفید در واقع یک امولسیون روغن در آب است که حدود 10 درصد از کل شیر را شامل می‌شود. ترکیبات موجود در خامه شبیه به ترکیبات شیر بوده و لذا مصرف آن می‌تواند به نوعی خواص مصرف شیر را نیز به همراه داشته باشد. رنگ خامه صبحانه ساده باید سفید یا کرم رنگ باشد، عطر و طعم آن مطبوع و نزدیک به رایحه‌ی شیر تازه باشد. از جمله خواص مصرف خامه صبحانه می‌توان به سلامت چشم ( ویتامین A )، کمک به رشد (ویتامین B2 )، کاهش استرس (اسید پانتوتنیک)، سلامت مغز (فسفر)، کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن (اسید چرب CLA، ویتامین D )،  تقویت استخوان‌ها ( ویتامین D ) و… اشاره کرد. حال بیاییم نگاهی به تفاوت های خامه صبحانه در مقایسه با خامه قنادی بیندازیم.

تفاوت خامه صبحانه و خامه قنادی

خامه صبحانه در مقایسه با خامه قنادی بافت مایع و حالتی مالش پذیر دارد اما خامه‌ی قنادی یافتی سبک، کف مانند و حالتی ریزنده دارد که همین ویژگی آن را برای استفاده در روکش و لایه بندی کیک‌ها، به منظور تزئین دسرها و کاپ کیک‌ها و نظیر آن مناسب می‌سازد. به طور کلی خامه قنادی به خامه‌های شیرین با چربی بالای ۳۰ درصد گفته می‌شود که عموماً در مغازه‌های لوازم قنادی به فروش می‌رسند.

خامه مایع که اکثراً آن را با نام خامه صبحانه می‌شناسیم، بیشتر برای آشپزی مناسب بوده و در تهیه غذاهای لذیذی چون سوپ شیر و خامه، پاستا ها، پیتزاها و حتی در تهیه سس‌های محبوبی مانند سس آلفردو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تبدیل خامه صبحانه به خامه قنادی

اگر از آن دسته از افرادی هستید که در حجم بالا، فارغ از علاقه‌مندی خود به شیرینی پزی مشغول پخت کیک و شیرینی هستید بهترین و منطقی‌ترین کار استفاده از خامه قنادی آماده می‌باشد، اما در صورتی که هر از گاهی به فکر پخت کیک خامه‌ای خوشمزه و یا کاپ کیک‌های جذاب و متنوع می افتید. استفاده از خامه صبحانه می‌تواند انتخابی مناسب باشد چرا که شما این شانس را خواهید داشت تا حین تهیه آن میزان شکر را کنترل کرده و اسانس‌های طبیعی مد نظر خود را به آن بیفزایید.

طرز تهیه خامه قنادی با خامه‌ی صبحانه

برای تهیه خامه قنادی از خامه‌ی صبحانه ابتدا آب موجود در ظرف خامه را خالی کرده سپس آن را داخل یک ظرف استیل بریزید. سپس شکر را بسته به میزان مد نظر خود اضافه کنید و در حدی که خامه به خوبی با شکر مخلوط شود با یک چنگال بزنید. خامه زده شده را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند. پس از آن خامه را از فریزر خارج کرده و آن را به ظرفی بزرگ‌تر انتقال دهید ( چراکه خامه‌ی زد شده حجم بیشتری نسبت به قبل خواهد داشت). در این مرحله خامه را با استفاده از همزن و یا همان چنگال بزنید و این کار را ادامه دهید تا بافت خامه کاملاً یکدست و پفکی شده و در صورت برگرداندن ظرف خامه از آن جدا نشود و یا به عبارتی خامه بافتی شکل پذیر و منسجم پیدا کرده و رده‌ های پره‌ ی همزن در خامه باقی بماند.

در آخر می‌توانید به منظور ارتقا عطر و طعم خامه چند قطره اسانس وانیل به خامه اضافه کنید.

چند نکته‌ی کاربردی به هنگام تهیه خامه قنادی خانگی

  • پرچرب‌ترین خامه را برای تهیه خامه قنادی انتخاب کنید چرا که میزان چربی نقش بسیار مهمی در فرم گرفتن خامه دارد.
  • فرایند تهیه خامه را در محلی دور از مواد بودار در نظر بگیرید ودر صورتی که آن را در فریزر قرار می‌دهید از ظرفی کاملاً دربسته استفاده کنید.
  • اگر در حال انجام این فرایند در فصل تابستان هستید،حتما ظرف مورداستفاده خود را به مدت نیم ساعت قبل از استفاده در فریزر قرار دهید.
  • سعی کنید از ظروف پلاستیکی برای این کار استفاده نکنید، ظروف پلاستیکی ممکن است عطر و طعم خامه را برگرداند.
  • درصورتی‌ که تصمیم نگهداری از باقی‌مانده‌ی خامه قنادی در فریزر را داشتید مراقب باشید تا ظرف دربسته هوا رد نکند چراکه به‌ مرور زمان خامه عطر خود را از دست خواهد داد.
CRM

مطالب مرتبط

18 مهر 1400

انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی


ادامه مطلب
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی
9 شهریور 1400

زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی


ادامه مطلب
بازی درمانی کودکان | children's play therapy
25 مرداد 1400

بازی درمانی کودکان


ادامه مطلب

1 Comments

  1. نسرین صرافپور گفت:
    17 آبان 1402 در 12:12 ق.ظ

    جامع و کامل توضیح داده شده است
    سپاس فراوان

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian