خامه استریل شَکِلّی
خامه قسمتی از شیر است که سرشار از چربی حیوانی بوده و طی فرایند خامه گیری از شیر جدا می شود. خامه استریل یا اصطلاحا خامه تتراپک شَکِلّی یکی از انواع خامه های تهیه شده تحت فرایند استرلیزاسیون می باشد، که این روز ها می تواند بدون هیچ محدودیتی برای تمام وعده های غذایی مورد استفاده قرار بگیرد. آشپزی، شیرینی پزی و یا مصرف آن به همراه نان برای صبحانه از جمله کاربرد های این خامه خوشمزه و با قوام می باشد.
خامه استریل شَکِلّی با عطر و طعم بی نظیر، همان خامه ای است که همیشه منتظرش بودید.
خامه استریل
خامه ساده استریل یا تتراپک شَکِلّی انتخابی خوشمزه برای تمام وعده ها می باشد. خامه استریل با قوام شَکِلّی را بر سر سفره صبحانه سرو کنید، ناهار و شام خود را به وعده هایی وسوسه انگیز تبدیل کنید و سپس دسر های هیجان انگیز رنگ و وارنگ آماده کنید. خاطرات ماندگار عطر و طعم دوستداشتنی خامه در دوران کودکی را برای خود زنده کنید.
خامه استریل
نام محصول | وزن | بسته بندی | شرایط نگهداری | بهترین زمان مصرف |
---|---|---|---|---|
خامه استریل | 200گرمی | بسته تتراپک | در یخچال نگهداری شود | پس از باز کردن ( دمای یخچال ): 7_10 روز پیش از باز کردن ( دمای یخچال ) : 6 ماه |