شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
23 آبان 1401
27 دی 1401
طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

کُتلت یکی از غذاهای خوش طعم و پرطرفدار است که در پخت آن معمولا از گوشت، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود. این غذای لذیذ طعم کمی چرب و گوشتی دارد و شما می توانید آن را با انواع گوشت ها از جمله گوشت گوسفند، گاو، مرغ، ماهی و انواع صیفی جات نظیر بادمجان و کدو تهیه کنید. کتلت ها بطور معمول با نان و به صورت داغ سِرو می‌شود، اگرچه کتلت ها را می توانید همراه با برنج نیز تهیه کنید.


کلمه کتلت ریشه فرانسوی دارد و اولین بار در سال ۱۶۸۲ میلادی استفاده شده است. این واژه به معنی دنده است و دلیل انتخاب این نام آن بود که در ابتدا کتلت از دنده های گوشت گاو درست می شد و آشپزها دنده ها را در چند لایه فیله گوشت می پیچیدند، سپس آن ها چرب می کردند و روی آتش سرخ می کردند.

رفته رفته در گذر زمان کتلت ها با طرز تهیه متفاوت، به یکی از غذا های پر طرفدار و خوش عطر و طعم ایرانی تبدیل شدند و امروزه در تمام شهر های ایران با دستور پخت های متفاوتی تهیه می گردند. با همراه باشید تا در این قسمت شما را با فوت و فن های پخت کتلت خوش عطر و طعم ایرانی، همراه با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی، آشنا کنیم.

طرز پخت کتلت
طرز پخت کتلت

نکات کلیدی برای تهیه کتلت های خوش عطر و طعم

1- هنگام تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن ها باید گرفته شود. این کار باعث می شود کتلت شما از هم جدا نشود.

همچنین اگر آب سیب زمینی را نگیرید، ممکن است غذای شما طعم و رنگ بگیرد. یک راز ترد و خوش طعم شدن کتلت، گرفتن آب سیب زمینی و پیاز است.

2- گاهی اوقات بعضی افراد از سیب زمینی آبپز و پخته در کوکو یا کتلت استفاده می کنند، که این کار باعث می شود هنگام سرخ کردن، میزان روغن بیشتری مصرف شود و کتلت شما ممکن است بسیار چرب و سنگین شود.

3- بهتر است از آرد نخودچی یا آرد سوخاری یا پودر نان خشک آسیاب شده در تهیه کتلت گوشت استفاده شود تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد و پوک تری داشته باشد. یکی از نکات کلیدی برای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویه های دلخواه، به مواد اضافه و سپس کتلت ها را سرخ کنید.

4- می توانید کتلت را بدون تخم مرغ هم درست کنید، اما وجود تخم مرغ باعث انسجام مواد می شود.

5- می توانید به مواد کتلت، انواع سبزی های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه را هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه های معطر در به وجود آمدن طعمی فوق العاده تاثیر زیادی دارد.

6- مهم ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف در بسته قبل از سرخ کردن به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مواد طعم دار شوند.

8- برای جلوگیری از خشک شدن گوشت و ایجاد طعمی مطلوب، به میزان لازم کره سیر و سبزیجات شَکِلی را به آن اضافه کنید.

9- اگر در تهیه مواد کتلت یا شامی می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید، 2 قاشق غذاخوری آب مرغ و کره سیر و سبزیجات ذوب شده را به مواد آن اضافه کنید.

10- یک فوت و فن دیگر برای خوشمزه شدن کتلت این است که اگر در هنگام سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.

11- اگر در هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید، رنگ کتلت زیبا تر خواهد شد.

12- آخرین فوت و فن خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که از مقداری زعفران دم کرده در مواد آن استفاده کنید تا طعم نهایی فوق العاده شود.

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
5 اسفند 1400

طرز تهیه دلمه برگ مو خانگی به همراه 8 نکته‌ی کلیدی


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian