شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

کره پاستوریزه را در یخچال نگهداری کنیم یا در فریزر؟

  • صفحه نخست
  • مجله
  • نکات تغذیه ای و سلامت
  • کره پاستوریزه را در یخچال نگهداری کنیم یا در فریزر؟
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
11 تیر 1401
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!
30 تیر 1401
22 تیر 1401
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟

فساد کره پاستوریزه

از آنجایی که کره حاوی چربی بالا و محتوای آب نسبتاً کم است، رشد باکتری در آن، نسبت به سایر لبنیات با سرعت کمتری صورت می پذیرد. این امر مخصوصاً در صورت نمک زدن کره صدق می کند، که محتوای آب را بیشتر کاهش می دهد و محیط را برای حضور و رشد باکتری ها نامساعد می کند.

اگرچه احتمال رشد گسترده باکتری ها در کره پایین است، اما محتوای چربی بالای آن به این معنی است که در برابر فاسد شدن چربی آسیب پذیر است. وقتی یک چربی فاسد می شود، رنگ و بوی آن تغییر کرده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود. چربی ها از طریق فرآیندی به نام اکسیداسیون فاسد می شوند. فرایند اکسیداسیون ساختار مولکولی کره را تغییر می دهد و ترکیبات بسیار مضری تولید می کند. لازم به ذکر است که گرما، نور و قرار گرفتن در معرض اکسیژن همگی می توانند به نوعی این فرایند را تسریع کنند.

شرایط مناسب نگهداری از کره پاستوریزه

همانطور که می دانید بهترین شرایط نگهداری از کره در یخچال و دمای 4 درجه سانتی گراد می باشد، البته توجه داشته باشید که چنین شرایطی زمانی مناسب است که حجم کره خیلی زیاد نبوده و در کمتر از 1 – 2 هفته مصرف می شود. در صورتیکه مقدار کره خریداری شده زیاد باشد و شما بخواهید بیش از 1 هفته از کره ها نگهداری کنید، بهترین حالت قرار دادن کره ها در فریزر و دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد.

شما می توانید با خیال راحت کره های فله ای یا بسته هایی با وزن بالا را با حداقل 80 درصد چربی برای مدت طولانی منجمد کنید. در صورت انجاد کره، کیفیت آن تغیری نمی کند و می توانید از آن به عنوان کره تازه استفاده کنید.

مدت زمان ماندگاری کره در فریزر چقدر است؟

مطالعات نشان داده است که ماندگاری کره منجمد به بسته بندی، اندازه و محتوای نمک آن بستگی دارد. محتوای نمک زیاد ممکن است به ماندگاری بیشتر کره‌ها و حفظ طعم آنها در دوره انجماد کند. بطور کلی بهترین زمان نگهداری از کره در فریزر بین 6 – 9 ماه تخمین زده شده است.

چند نکته مهم به هنگام انجماد کره

  • بسته بندی مورد استفاده برای نگهداری کره به طور قابل توجهی بر ماندگاری و کیفیت آن تأثیر می گذارد.

به عنوان مثال، بسته بندی کره در کاغذ مومی به سرعت، طعم و کیفیت آن را در یخچال یا فریز کاهش می دهد.

  • کره را هنگامی که تازه است و نه زمانیکه نزدیک به تاریخ انقضا است فریز کنید.
  • قبل از انجماد کره را به تکه های کوچک تر برش دهید. اگر قصد دارید تا از مقادیر کمی کره در بازه های زمانی متفاوت استفاده کنید، برش دادن آن قبل از انجماد کار را بسیار ساده‌تر می‌کند.
  • برای بسته بندی کره از کاغذ روغنی استفاده کنید. پوشش این نوع بسته بندی متفاوت از کاغذ مومی است و نشان داده شده است که کیفیت و ماندگاری کره منجمد را حفظ می کند.
  • برای بسته بندی کره ها فویل را امتحان کنید. در مقایسه با کاغذ روغنی، فویل کیفیت طعم را بیشتر حفظ می کند.
  • کره را دور از غذاهایی مانند پیاز و گوشت فریز کنید، زیرا ممکن است طعم و بوی غذاهای اطراف را جذب کند.


برگرفته از سایت: healthline.com


CRM

مطالب مرتبط

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian