حتما تا کنون در مورد کره های طعم دار و نقش مهم آنها در ایجاد طعمی جذاب و دلنشین، در انواع غذاها و خوراکیهای کَرهای، شنیدهاید. کرههای طعمدار شَکِلّی محصولاتی لبنی ترکیب شده با سه چاشنی کاربردی سیر، سیر و سبزیجات و نمکی هستند. بطور کلی اگر بخواهیم کرههای طعمدار را متناسب با بافت محصول دستهبندی کنیم، این کرهها به دو نوع اسانس دار یا کرههای مخلوط یا مرکب تقسیم میشوند.
به مخلوط کره همراه با اجزای خرد شدهی گیاهان خوراکی یا مخلوط ادویههای گوناگون، کره طعمدار مرکب گفته میشود. چنین کرههای طعمداری را میتوانید بهعنوان سس طعمدهنده برای پروتئینها و سبزیجات یا بهعنوان اسپری بر روی محصولات پختهشده استفاده کنید.
کرههای طعم دار عمدتا دستور پختهای فراوان و متنوعی دارند. احتمالا اگر یکی از علاقهمندان سرسخت دنیای آشپزی باشید، حداقل یک یا دوبار برای تهیه کرههای طعم دار خانگی تلاش کردهاید. طبیعتا یکی از مزیتهای مهم تهیه کرهی طعمدار خانگی، تازگی مواد اولیه، عدم استفاده از نگهدارندهها، اسانسها و مواد افزودنی غیر طبیعی است.
جالب است بدانید که کرههای طعمدار شَکِلّی تمامی شرایط مذکور را برای شما فراهم میکند. اجزای طعم دهنده کره در وضعیت کاملا پاستوریزه، بهداشتی و طبیعی به کره حیوانی تازه و با کیفیت اضافه شده و خبری از اسانس ها یا افزودنی های غیر طبیعی نخواهد بود.
همانطور که گفته شد کاربرد کرههای طعمدار و لذیذ حیوانی بسیار متنوع است. از آب شدن بر روی استیکها در مراحل نهایی گرفته تا دستور العملهای کره مرکب شیرین برای نانوایی و قنادیها، کرههای مخلوط یا طعمدار با کیفیت، تمام انتظار شما را برای یک وعده ی جذاب کره ای برآورده میسازد و تنها محدودیت، تخیل سرآشپز است.
کرههای سیر و سیر و سبزیجات با رایحه و طعمی بینظیر وعدهای دلچسب را برای شما فراهم میکند. شما میتوانید کرهی سیر و سبزیجات را بر روی گوشت کبابی، ماهی سرخ شده، انواع غذاهای دریایی و سبزیجات سرو کنید. سایر کرههای مرکب را نیز میتوان به صورت اسپری بر روی نان، وافل و کلوچه، مورد استفاده قرار داد.
افزودن کره حیوانی با کیفیت به مواد غذایی، عطر و طعم فوق العادهای را بوجود میآورد، اما توصیه ما به شما این است:
بطور مثال گوشت بوقلمون طعم نسبتا ملایمی دارد، لذا استفاده از کره های طعم دار انتخاب مناسبی خواهد بود. سرو گوشت بوقلمون با کره طعم دار ترکیب شده نظیر کره نمکی، رایحه و طعم گوشت را تقویت می کند، غذا را خوش نمک کرده و میهمانان را به وجد می آورد.
با استفاده از کره های طعم دار گوشت مرغ با همان طعم همیشگی و خسته کننده را به یک وعده ی لذیذ تبدیل کنید. از آنجایی که گوشت مرغ نیز همانند گوشت بوقلمون طعم ملایمی دارد، می توانید آن را بسته به ذائقه ی خود با کره سیر یا کره نمک طعم دار کنید.
هیچ چیز مانند ذرت تازه ترکیب شده با کره، یاددآور خوراکی های تابستانی خوشمزه نخواهد بود. با استفاده از کره های طعم دار، عطر و طعم این خوراکی تابستانی را مهیج تر کنید.
برای آشنایی بیشتر با کره های طعم دار شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.