شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمکی شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمکی شَکِلّی
فواید مصرف کره حیوانی برای کودکان
فواید مصرف کره حیوانی برای کودکان
15 تیر 1400
درمان کم خونی با عسل طبیعی | Treatment of anemia with natural honey
درمان کم خونی با عسل طبیعی
28 تیر 1400
23 تیر 1400
فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمک شَکِلّی

آتلیه اختصاصی شَکِلّی

قسمت سوم
مشاهده ی رسپی کامل مرصع پلو

جواهر پلو یا همان مرصع‌ پلو یکی از غذاهای خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب ایرانی است. تاریخچه پخت و پز این غذا ابتدا به دوران صفویان باز می‌گردد. درواقع جواهر پلو یکی از غذاهای اعیانی آن دوره به‌حساب می‌آید. در این دوره تاریخی پیشرفت و تحول چشمگیری در آشپزی ایرانی رخ‌ داده است و یکی از این پیشرفت‌ها پوشاندن و یا ترکیب برنج باکیفیت با مغزها و میوه‌های رنگی بود که می‌توان آن را به زیبایی فرش ایرانی و یا فصل‌های سال تشبیه کرد. امروزه دو استان خراسان و فارس بیشتر از سایر مناطق ایران تمایل به پخت این غذای خوش‌طعم دارند. با ما همراه باشید تا شما را با فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمکی شَکِلّی آشنا کنیم.

نکات کلیدی برای تهیه جواهر پلوی( مرصع پلو) خوشمزه

  • به‌طورکلی استفاده از مواد غذایی باکیفیت و تازه نقش بسیار مؤثری در خوشمزه شدن این غذا دارد، بنابراین استفاده از برج باکیفیت و خوش عطروطعم ایرانی را در اولویت قرار دهید.
  • در تهیه این غذا ازپیاز داغ خلال شده فراوان، تازه و غیر فریزری برای تزئین روی برنج و همچنین در لا به لایه آن استفاده کنید.
  • برای تهیه یک مرصع‌ پلوی مجلسی از زعفران مرغوب و غلیظ به مقدار کافی استفاده کنید.
  • درصورتی‌که از فیله‌های کوچک مرغ در لای برنج و یا روی آن استفاده می‌کنید، تکه فیله‌ها را از قبل کمی با کره نمکی شَکِلّی و یا به‌ دلخواه با سایر کره‌های طعم دار تفت دهید تا طعم و رایحه‌ی بی‌نظیری را در مرغ به وجود آورید.
  • اگرمرغ‌ها را جدا از مرصع‌ پلو می‌پزید، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای استفاده کنید و در مرحله آخر فلفل‌ها را جدا کنید.
  • بهتر است مغزهای مورد نظر که عموماً خلال بادام و پسته می‌باشد را از شب قبل در آب شکر قرار دهید.
  • پیش از استفاده ازخلال‌های پوست پرتقال و یا نارنج، تلخی آن را بگیرید. برای این کار از روز قبل خلال‌ها را در آب ولرم خیس کنید و در این فاصله ۳ – ۴ مرتبه آب را عوض کنید. برای رفع تلخی کامل آن می‌توانید ۲ مرتبه خلال‌ها را بجوشانید و سپس در آب سرد بریزید.
  • زرشک وکشمش‌های مورد استفاده را با حرارت ملایم همراه با کره تفت دهید. استفاده از حرارت بالا ممکن است باعث تیره شدن و خراب شدن رنگ زرشک و کشمش‌ها شود.

 

فوت و فن های پخت جواهر پلو مجلسی با کره نمک شَکِلّی

 

تفاوت جواهر پلو (مرصع‌پلو) با شیرین‌پلو چیست؟

شیرین‌پلو به‌طور معمول در مناسبات معنوی نظیر محرم، با قیمه سرو می‌شود و مقداری عطروطعم گلاب نیز در آن مشهود است. علاوه بر آن هویج شیرین شده هم جزئی از مخلفات این غذا می‌باشد. همان‌طور که گفته شد جواهر پلو حاوی زرشک و کشمش می‌باشد که چنین موادی به‌طور معمول به شیرین‌ پلو یا همان شکر پلو اضافه نمی‌شود. مرصع‌ پلو می‌تواند همراه با مرغ و یا گوشت رشته شده و یا کامل تهیه گردد.

مشاهده ی رسپی کامل مرصع پلو

.برای مشاهده ی فوت و فن های پخت خورشت فسنجون خوش عطر و طعم بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian