شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)
طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)
14 بهمن 1400
طرز تهیه قیمه نثار
طرز تهیه قیمه نثار
29 دی 1400
طرز تهیه حلوای زعفرانی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

حلوای زعفرانی


روغن کره شَکِلّی

مواد اولیه حلوا زعفرانی

حلوا یکی از خوراکی ها یا دسر های سنتی و قدیمی ایرانی است که در مراسمات گوناگون بویژه مراسمات ختم و عزاداری در مجالس سرو می شود. احتمالا این خوراکی را با تزئینات گوناگونی چون تنقلات آجیلی، پودر نارگیل و نظیر آن مشاهده کرده اید. حلوا انواع گوناگونی داشته و از پر طرفدارترین حلوا ها می توان به حلوای زعفرانی، حلوای شیر و حلوای هویج اشار داشت. استفاده از روغن کره حیوانی خوش عطر و طعم در حلوا تاثیر فوق العاده ای بر طعم آن داشته و رایحه ی آن را چند برابر می سازد.امروز میخواهیم طرز تهیه حلوای زعفرانی مجلسی ترکیب شده با روغن کره حیوانی شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

How to prepare saffron halva | طرز تهیه حلوای زعفرانی

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

روغن کره شَکِلّی

500 گرم

آرد سفید

1.5 گرم

شکر

6 لیوان

آب

3.5 لیوان

زعفران

2 مثقال

گلاب

1/2 لیوان

زمان پخت | preparation time

01:45:00

تعداد | number of people

6 نفر

How to prepare saffron halva | طرز تهیه حلوای زعفرانی

طرز تهیه حلوای زعفرانی


  1. برای تهیه حلوای زعفرانی مجلسی و خوشمزه ابتدا زعفرانی را که از قبل آسیاب کرده اید را داخل یک ظرف مناسب یا یک قوری کوچک ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید. در ظرف را ببندید و آن را روی بخار آب در حال جوش یا کتری بگذارید تا دم بکشد.
  2. آرد الک شده را داخل ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بطور مداوم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و خوش عطر شود.
  3. حال روغن حیوانی را ذره ذره به آرد اضافه کرده و همچنان تفت دادن را ادامه دهید تا روغن حیوانی کاملا با آرد ترکیب شود. تفت دادن را تا حدود 30 - 40 دقیقه ادامه دهید تا در آخر یک ترکیب نسبتا شلی بدست آید.
  4. داخل قابلمه ای حدود 3/5 یک لیوان، آب ریخته و شکر را به آن اضافه کنید، سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار داده تا آب بجوش آید، سپس آب و شکر را به مدت 20 دقیقه هم بزنید تا یک ترکیب کاملا یکنواخت حاصل شود.
  5. 3 قاشق غذاخوری زعفران را به شربت اضافه کرده و هم بزنید. 5 دقیقه بعد شربت را از روز حرارت برداشته و به آرامی به ترکیب آرد و روغن اضافه کنید و در این حین دائما آرد را هم بزنید تا از شل شدن حلوا جلوگیری کنید، سپس زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید.
  6. در حین افزودن شربت حلوا را بچشید تا از این طریق میزان شیرینی آن را کنترل کنید.
  7. حلوای زعفرانی شما آماده است. می توانید آن را با انواع مغز ها یا پودر گل محمدی، تزئین و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian