شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه باقلوا استانبولی
طرز تهیه باقلوا استانبولی
12 اسفند 1400
طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر
27 بهمن 1400
دلمه برگ مو
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دلمه برگ مو


کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یکی از غذا های خوشمزه و خوش خوراک آسیایی است که امروزه در اکثر شهر های ایران مورداستقبال قرار گرفته است و در برخی میهمانی ها به عنوان نوعی فینگر فود سرو می گردد. دلمه انواع گوناگونی دارند، اما می توان گفت که دلمه برگ مو پر طرفدار تر از سایر انواع دلمه ها می باشد. امروز می خواهیم طرز تهیه دلمه برگ مو را همراه با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی به شما آموزش دهیم.

Stuffed Grape Leaves | دلمه برگ مو

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده

350 گرم

برگ مو

0.5 کیلو

سبزی (تره، جعفری، شوید، نعناع، ترخون و پیازچه)

0.5 کیلو

برنج

2 پیمانه

سرکه سیب

1 استکان

شکر

3 - 4 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل، زردچوبه

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

4 نفر

How to prepare Stuffed Grape Leaves | طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو


  1. برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا لپه و برنج را از چند ساعت قبل در آب خیس‌ کنید، سپس لپه ها را برای 20 الی 30 دقیقه در آب جوش بریزید تا کمی نیم پز شوند. هر یک ربع یکبار لپه ها را از نظر میزان نرمی چک کنید تا زمانی که لپه ها نیم پز شدند آنها را آبکش کنید.
  2. برنج ها را نیز در آب جوش ریخته و اجازه دهید تا برنج برای حدود 10 دقیقه همراه با آب، جوش بخورد و کمی نیم پز شود.
  3. در یک ماهیتابه به مقدار مورد نیاز کره سیروسبزیجات را آب کرده و گوشت چرخ کرده را که از قبل با پیاز خرد شده مخلوط شده است را بخوبی تفت دهید، سپس ادویهای نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را برای مدتی بیشتر ادامه دهید.
  4. در این مرحله سبزی ها را بخوبی شسته و آنها خرد کنید. در صورت لزوم مقدار کره درون ماهیتابه را افزایش داده و سبزی ها را همراه با گوشت و برنج و لپه تفت دهید. برای طعم دار کردن مواد مقداری سرکه سیب و شکر اضافه کنید.
  5. در این مرحله برگ مو را در آب جوش قرار دهید تا رنگ آن از سبز به زرد تغییر پیدا کند.
  6. حال مواد تهیه شده را درون برگ ها قرار داده و آنها را بصورت لوله ای یا بقچه ای بپیچید.
  7. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و برگ ها را در کف آن بچینید. دلمه ها را بر روی یکدیگر درون قابلمه قرار داده و در آخر مقداری آب گوشت ترکیب شده با سرکه را بر روی دلمه بریزید.
  8. دو بشقاب بر روی دلمه ها قرار داده و درب قابلمه را بگذارید تا دلمه ها بخارپز شوند. دلمه برگ مو شما آماده است. نوش جان
    برای مشاهده فوت و فن ها و نکات کلیدی برای پخت دلمه برگ مو بر روی لینک کلیک کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian