طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
کره پاستوریزه شَکِلّی
در روزهای زیبای بهاری همراه با فرا رسیدن عید نوروز شیرینی های خشک و خوش طعم با تنوع بسیار زیاد تهیه شده و بر سر میز های پذیرایی قرار می گیرند. شیرینی بادامی یکی از این خوراکی های جذاب و دوستداشتنی می باشد و همانطور که از نامش پیداست از بادام برای تهیه و تزئین آن استفاده می شود. شیرینی بادامی خانگی طرز تهیه بسیار راحتی دارد و استفاد از یک کره خوش عطر و طعم تاثیر فوق العاده ای بر طعم شیرینی خواهد داشت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی خانگی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
آرد سفید |
250 گرم |
پودر بادام |
50 گرم |
150 گرم |
پودر قند |
80 گرم |
|
تخم مرغ |
1 عدد |
وانیل |
1/4 قاشق چایخوری |
نمک |
1 پنس |
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
- برای تهیه شیرینی بادامی ابتدا درون ظریفی مناسب آرد را الک کرده و سپس آن را با پودر بادام و نمک مخلوط کنید.
- در مرحله بعد کره و پودر قند را به مدت 4 الی 5 دقیقه توسط یک همزن با یکدیگر مخلوط کنید.
- حال تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در آخر تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده، ورز دهید و به شکل یک خمیر درآورید (آرد را در دو مرحله اضافه کنید).
- حال خمیر را با استفاده از وردنه بر روی کاغذ روغنی صاف کرده و با استفاده از قالب مورد نظر قالب بزنید.
- سطح شیرینی ها را با استفاده از بادام کامل یا خرد شده تزئین کرده و همه شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- شیرینی بادامی خانگی شما آماده است. پس از خنک شدن آنها را درون ظرف مناسب بچینید و با یک شیرینی خوش طعم و عطراگین پذیرای میهمانان خود باشید.