شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه شله زرد
طرز تهیه شله زرد
18 فروردین 1401
شیرینی نخودچی خانگی
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی
13 فروردین 1401
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی


کره پاستوریزه شَکِلّی

مواد اولیه تهیه شیرینی بادامی خانگی

در روزهای زیبای بهاری همراه با فرا رسیدن عید نوروز شیرینی های خشک و خوش طعم با تنوع بسیار زیاد تهیه شده و بر سر میز های پذیرایی قرار می گیرند. شیرینی بادامی یکی از این خوراکی های جذاب و دوستداشتنی می باشد و همانطور که از نامش پیداست از بادام برای تهیه و تزئین آن استفاده می شود. شیرینی بادامی خانگی طرز تهیه بسیار راحتی دارد و استفاد از یک کره خوش عطر و طعم تاثیر فوق العاده ای بر طعم شیرینی خواهد داشت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی خانگی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

آرد سفید

250 گرم

پودر بادام

50 گرم

کره پاستوریزه شَکِلّی

150 گرم

پودر قند

80 گرم

تخم مرغ

1 عدد

وانیل

1/4 قاشق چایخوری

نمک

1 پنس

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

7 - 10 نفر

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی


  1. برای تهیه شیرینی بادامی ابتدا درون ظریفی مناسب آرد را الک کرده و سپس آن را با پودر بادام و نمک مخلوط کنید.
  2. در مرحله بعد کره و پودر قند را به مدت 4 الی 5 دقیقه توسط یک همزن با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. حال تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. در آخر تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده، ورز دهید و به شکل یک خمیر درآورید (آرد را در دو مرحله اضافه کنید).
  5. حال خمیر را با استفاده از وردنه بر روی کاغذ روغنی صاف کرده و با استفاده از قالب مورد نظر قالب بزنید.
  6. سطح شیرینی ها را با استفاده از بادام کامل یا خرد شده تزئین کرده و همه شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  7. شیرینی بادامی خانگی شما آماده است. پس از خنک شدن آنها را درون ظرف مناسب بچینید و با یک شیرینی خوش طعم و عطراگین پذیرای میهمانان خود باشید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian