شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه حلوای زعفرانی
طرز تهیه حلوای زعفرانی
7 بهمن 1400
طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان
طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان
22 دی 1400
طرز تهیه قیمه نثار
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

قیمه نثار


کره نمکی شَکِلّی

مواد اولیه قیمه نثار

قیمه نثار یکی از غذا های محبوب و اصیل قزوینی می باشد که بطور معمول بعنوان یک غذای مجلسی و پرتجمل در مجالس عروسی، نذری و یا در رسم و رسومات ویژه نظیر شب سال تحویل یا شب یلدا تهیه و سرو می گردد. این غذا بطور معمول با گوشت گوسفندی تهیه می گردد، اگرچه عده ای دیگر بسته به ذائقه ی خود آن را با گوشت مرغ تهیه می کنند. امروز می خواهیم با افزودن طعم کره ای به این غذای پر طرفدار، رایحه و طعم خوش آن را چند برابر کنیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه قیمه نثار مجلسی همراه با کره نمکی شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

 gheimeh nesar | قیمه نثار

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره نمکی شَکِلّی

100 گرم

گوشت گوسفند

600 گرم

برنج

4 پیمانه

پیاز

2 عدد بزرگ

رب گوجه

3 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده

3 - 4 قاشق غذاخوری

خلال بادام و پسته

به مقدار لازم

پودر هل و دارچین

2 قاشق غذاخوری

گلاب

1 فنجان

روغن

به مقدار لازم

زرشک

5 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

آب

4 پیمانه

خلال پوست پرتقال

به مقدار لازم

زردچوبه و نمک

به مقدار لازم

ادویه قیمه نثار

1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه ادویه قیمه نثار


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پودر گل سرخ

4 قاشق غذاخوری

پودر دارچین

1 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل

1 قاشق غذاخوری

پودر هل سبز

20 عدد

پودر جوز هندی

نصف 1 عدد

زمان پخت | preparation time

01:45:00

تعداد | number of people

6 نفر

طرز تهیه قیمه نثار | how to prepare gheimeh nesar

طرز تهیه قیمه نثار


  1. برای تهیه قیمه نثار اصیل مجلسی ابتدا گوشت ها را شسته و به صورت قیمه‌ای کوچک خرد کنید، سپس به سراغ خلال بادام و پسته رفته و آن ها را در گلاب خیس کنید.
  2. پیازها را به صورت خلال های باریک خرد کرده و درون یک ماهیتابه تفت دهید تا سبک شوند. پس از کاراملی شدن پیاز ها گوشت ها را نیز به آن اضافه کرده و همراه با پیاز ها تفت دهید.
  3. زمانیکه گوشت ها تغییر رنگ دادند، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و همراه با یکدیگر تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
  4. در این مرحله ادویه پلویی را نیز به گوشت ها اضافه کرده و با حرارتی ملایم مجددا مواد را با یکدیگر تفت دهید تا به خورد یکدیگر بروند.
  5. ۴ پیمانه آب را به گوشت اضافه کنید و بگذارید بر روی حرارت ملایم جوش بخورد، غلیظ و جا افتاده شود.
  6. در این مرحله به سراغ دم کردن برنج بروید. ابتدا آب را درون یک قابلمه به جوش آورید، سپس برنج را درون قابلمه ریخته و حدود 10 دقیقه دیگر دانه های آن را تست کنید، درصورتیکه دانه ها ی برنج نیم پز شده باشند، برنج را درون آبکش ریخته و بر روی آن آب سرد بگیرید. برنچ آبکش شده را درون قابلمه دیگر ریخته و بر روی در آن دمکنی بگذارید. در حین دم کشیدن برنج مقداری از آن را برداشته و با زغفران دم کرده ترکیب کنید، سپس ظرف برنج زغفرانی را درون قابلمه و بر روی برنج قرار دهید تا همراه با باقی برنج ها دم بکشد.
  7. خلال پوست پرتقال را درون آب جوش ریخته و پس از چند جوش خلال ها را آبکش کنید.
  8. حال زرشک‌های شسته شده را با ۵۰ گرم از کره و در صورت تمایل با شکر تفت دهید. خلال پوست پرتقال، خلال پسته و خلال بادام را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس مقدار کمی زعفران دم کرده را اضافه کرده و تا زمان کشیده شدن تمام آب تفت دادن را ادامه دهید.
  9. برنج دم کشیده را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید، روی آن مقداری کره نمکی شَکِلّی آب کنید و مخلوط گوشت خورش قیمه نثار که کاملا جا افتاده و غلیظ شده است را بر روی برنج بریزید و سایر تزئینات را با خلال‌ها و زرشک کره ای ادامه دهید. قیمه نثار خوش عطر و طعم و مجلسی شما آماده است. نوش جان.

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian