شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه پنکیک خانگی
طرز تهیه پنکیک خانگی
8 اردیبهشت 1401
طرز تهیه کنافه پنیری
طرز تهیه کنافه پنیری
24 فروردین 1401
طرز تهیه نان کره ای
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

طرز تهیه نان کره ای


کره سنتی شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه نان کره ای

نان کره ای یکی از انواع نان های بسیار خوش طعم با رایحه ای فوق العاده است و تهیه آن با رسپی های متنوع در سراسر دنیا رایج می باشد. تهیه نان کره ای پرطرفدار می تواند یک وعده ی جذاب و دلنشین برای صبحانه و عصرانه باشد. سرو این نان وسوسه انگیز بر سر سفره افطار، در ماه رمضان، میتواند بهترین انتخاب برای تدارک یک میهمانی و یا دورهمی دلچسب باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان کره ای با کره سنتی شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه نان کره ای

مواد لازم برای تهیه نان کره ای


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

زرده تخم مرغ

2 عدد

آرد

3 - 4 لیوان

کره سنتی شَکِلّی

100 گرم

سفیده تخم مرغ

2 عدد

زردچوبه

1 قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

شیر ولرم

1 لیوان

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

4 - 5 نفر

طرز تهیه نان کره ای

طرز تهیه نان کره ای


  1. برای تهیه نان کره ای خوش عطر و طعم، ابتدا ظرفی مناسب برداشته و خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و شیر ولرم درون آن بریزید. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس سطح ظرف را به مدت 10 دقیقه بپوشانید تا خمیر به عمل بیاید.
  2. در مرحله بعدی ظرفی دیگر برداشته و درون آن سفیده تخم مرغ ( جدا شده از زرده تخم مرغ ) را همراه باقی مانده شکر و نمک، با یکدیگر مخلوط کنید. سپس کره را با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و به سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
  3. حال برای از بین بردن لختگی مخلوط سفیده تخم مرغ، با استفاده از یک همزن برقی مخلوط را هم بزنید. در ادامه مخلوط سفیده را به مخلوط خمیر مایه اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدست شود.
  4. با استفاده یک الک آرد را برای سه مرتبه الک کنید، سپس سه لیوان از آرد را برداشته و به مخلوط سفیده تخم مرغ و خمیر مایه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و پس از آن به طور کنترل شده آرد اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. زمانیکه که خمیر نرم و یکدست گردید، افزودن آرد را متوقف کنید.
  5. سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه دیگر ورز دهید و بعد از آن خمیر را درون ظرفی که با روغن مایع چرب شده است قرار دهید.
  6. حال روی ظرف را با پارچه بپوشانید، و خمیر را برای 1 تا 1/5 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  7. مجددا خمیر را ورز دهید تا پف آن از بین برود.
  8. حال خمیر را به ۲ نیم تقسیم کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را با وردنه تا قطر ۱ سانتی متر پهن کنید و روی آن را به مدت 30 دقیقه با کیسه فریزر بپوشانید.
  9. در این قسمت خمیر را به فرم دلخواه شکل دهید و سپس زرده تخم مرغ همزده را با استفاده از برس مخصوص بر روی خمیر ها بمالید.
  10. کنجد ها را بر روی سطح خمیر پخش کرده و آنها را همراه با کاغذ روغنی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به داخل فر 200 درجه سانتی گراد، به ردیف وسط منتقل کنید.
  11. در مرحله آخر نان را از فر خارج کرده و کره را بر روی سطح آن پخش کنید تا نرم و درخشان شود. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian