شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

تفاوت روغن حیوانی شَکِلّی با روغن کرمانشاهی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • نکات تغذیه ای و سلامت
  • تفاوت روغن حیوانی شَکِلّی با روغن کرمانشاهی
روز-جهانی-بداشت-روان
روز جهانی بهداشت روان
19 مهر 1399
بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی
دریافت تقدیرنامه از طرف اداره ی استاندارد
29 مهر 1399
22 مهر 1399
روغن-حیوانی

آتلیه اختصاصی شَکِلّی

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

روغن حیوانی شَکِلّی از کره ی پاستوریزه ی گاوی، بطور صنعتی، پس از جدا کردن آب یا اصطلاحا دوغ کره تحت فرایند حرارتی و بدون هیچ گونه افزودنی، مواد نگهدارنده، رنگ ها، و طعم دهنده های مصنوعی تهیه می گردد. فرایند حرارت دهی به کره تا جایی ادامه می یابد که درصد رطوبت موجود در کره به 0.2 درصد برسد و در نهایت 99.8 درصد چربی خالص شیر به جای می ماند.

کره شَکِلّی نوعی کره نسبتا شیرین محسوب می شود چرا که به این کره استارتر های تولید کننده ی اسید لاکتیک اضافه نمی شود، اما بطور نسبی لاکتوز طبیعی موجود در شیر به اسید لاکتیک تبدیل می شود و این امر موجب آزاد شدن ترکیبات خوش عطر و طعم در کره و در نهایت در روغن حاصل از آن می گردد.

کره لاکتیکی: کره ی حاصل از خامه ترش (پرورده) می باشد که با استفاده از استارتر کالچر (باکتری هایی که فرایند تخمیر را آغاز می کنند) میزان اسید لاکتیک در آن افزایش پیدا کرده است.
کره غیر لاکتیکی (کره شیرین): کره ای که حاصل از خامه، بدون افزودن استارتر تهیه شود.

با توجه به اینکه میزان لاکتیکی بودن این کره نسبت به کره های ترش (لاکتیکی) کمتر است، بنابراین هضم آن بویژه برای کودکان و افرادی که به مصرف محصولات لاکتیکی آلرژی دارند، آسان تر است.

کره شَکِلّی پیش از تهیه روغن تا دمای 70 – 80 درجه ی سانتی گراد پاستوریزه شده و عاری از هرگونه میکروارگانیسم نامطلوب می گردد، علاوه بر آن کره در مرحله ی حذف رطوبت به منظور تهیه روغن حیوانی، تا دمای 120 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه تحت فرایند حرارتی قرار می گیرد و عاری از هر نوع آلودگی می گردد، در نهایت این کاهش رطوبت در کره منجر به کاهش فعالیت آبی (AW) شده و زمان نگهداری محصول تا حد زیادی افزایش می یابد.

روغن زرد یا کرمانشاهی

روغن زرد یا روغن کرمانشاهی نوعی روغن حیوانی می باشد که عمدتا در منطقه کرمانشاه و بطور سنتی از شیر گاو و یا گوسفند بدست می آید و یکی از عوامل موثر در عطر و طعم مخصوص این نوع روغن عمدتا ناشی از چرای گوسفندان از علوفه ی مناطق بلند کوهستانی این منطقه می باشد.

همانطور که گفته شد این نوع روغن در مراحل اولیه از ماست و یا دوغ تهیه می گردد، بنابراین کره و روغن حاصل از آن کاملا لاکتیکی محسوب می شود.

برای تهیه این فراورده ی حیوانی بطور سنتی، ابتدا ماست و یا دوغ تهیه شده از شیر را درون مشک های دست ساز (تهیه شده از پوست بز) ریخته و اصطلاحا آن را می زنند تا گویچه های چربی به یکدیگر چسبیده و بصورت کره جدا شوند. کره حاصل را به آرامی درون دیگ های بزرگ حرارت می دهند تا آّب کره تبخیر گردد.

امروزه کارخانه هایی برای تولید روغن کرمانشاهی در حوالی این منطقه ایجاد شده است و فرایند های مذکور در مقیاس صنعتی صورت می پذیرند.

در صورتیکه روغن کرمانشاهی از نوع گوسفندی باشد کمی دیر هضم تر بوده و نسبت به روغن گاوی کلسترول بد (LDL) بالاتری دارد، علاوه بر آن عطر و طعم روغن گوسفندی تا حدی متفاوت از روغن گاوی می باشد.

بهتر است روغن های حیوانی سنتی و یا صنعتی را به میزان مصرف کوتاه مدت خود خریداری کنید چراکه ممکن است در صورت نگهداری طولانی مدت و یا در شرایط نگهداری نامناسب از کیفیت عطر و طعم آن کاسته شود.

توجه:

اگر از روغن حیوانی محلی استفاده می کنید، بهتر است از سلامت کامل آن اطمینان حاصل کنید، همچنین گاهی برخی از افراد سود جو روغن های گیاهی را با روغن حیوانی ترکیب کرده و تحت عنوان چربی خالص حیوانی به مصرف کنندگان عرضه می کنند، به همین خاطر قبل از خرید روغن های محلی از خلوص و کیفیت آن مطمئن شوید.

CRM

مطالب مرتبط

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب

دیدگاه ها بسته شده است

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian