شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی
روز ملی کیفیت
روز ملی کیفیت
17 آبان 1400
خواص روغن حیوانی
خواص بی نظیر روغن حیوانی (روغن کره)
26 آبان 1400
19 آبان 1400
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی
قسمت ششم

مشاهده ی رسپی کامل ته چین مرغ

ته چین یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که از مخلوط برنج با گوشت ( گوشت مرغ از سایر گوشت ها متداول تر است ) تهیه می گردد. قرار گرفتن ته دیگ زعفرانی در کنار مرغ طعم دار شده به راحتی دل هرمخاطبی را بدست می آورد. البته همانطور که گفته شد، ته چین ها تنها به ته چین مرغ محدود نمی شوند.

ازجمله سایر ته چین های پر طرفدار میتوان به :

  • ته چین گوشت و بادمجان
  • ته چین اسفناج
  • ته چین ماهی
  • ته چین سایر گوشت ها متناسب با ذائقه هر فرد، اشاره داشت.

با ما همراه باشید تا در ادامه شما را با فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی آشنا کنیم.

نکات کلیدی برای تهیه ته چین مرغ خوش عطر و طعم

  • یکی از مهمترین نکات برای رسیدن به یک ته چین مرغ دلچسب و لذیذ، طعم دار کردن مواد اصلی این غذا خصوصا گوشت مورد استفاده در آن می باشد. بنابراین توصیه می شود تا پس از پخت کامل مرغ با پیاز آن را ریش ریش کرده، با کره نمکی شَکِلّی به آرامی تفت دهید تا نهایتا مرغی خوش نمک با طعم کره ای بدست بیاید. البته این پایان کار نیست، در مرحله بعد مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مخلوط و طعم دار کنید.
  • بهتر است از برنج آبکش شده برای تهیه یک ته چین مجلسی و خوشمزه استفاده شود. بخاطر داشته باشید که قبل از پخت برنج آن را برای یک ساعت در آب و نمک( بسته به میزان مصرف نمک) خیس کنید.
  • به یاد داشته باشید که پیش از مخلوط کردن زده ی تخم مرغ با ماست و برنج، آن را حسابی با گلاب و زعفران مخلوط کنید. این کار باعث می شود تا بوی نامطلوب اولیه زرده از بین برود و برنج شما بوی تخم مرغ نگیرد.
  • در تهیه ته چین مرغ، بسته به سلیقه شما می توان از زرشک یا آلبالو استفاده کرد. اگر تمایل دارید تا کمی طعم شیرین در ته چین شما احساس شود آلبالو یا زرشک را با کمی شکر مخلوط کرده و آن را درون ماهیتابه ای تفت دهید.
  • موادی که در لابه لای برنج و همراه با مرغ استفاده می کنید دلبخواهی است، اما توصیه می شود تا برای یکبار هم که شده مواد ته چین را با قارچ و ذرت مخلوط کنید تا برای همیشه عطر و طعم یک ته چین مرغ خوشمزه را به خاطر بسپارید.
  •  دم کشیدن ته چین یکی از مراحل مهم در تهیه آن می باشد، پس حتما اجازه دهید تا ته چین برای 45 دقیقه تا 1 ساعت بر روی حرارت ملایم و همراه با دم کنی، دم بکشد.
  • برای تزیین سطح ته چین می توانید از زرشک، خلال پسته و بادام استفاده کنید.
فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی

مشاهده ی رسپی کامل ته چین مرغ

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian