شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

کاهش وزن در ماه رمضان / چگونه با روزه گرفتن وزن کم کنیم؟

  • صفحه نخست
  • مجله
  • نکات تغذیه ای و سلامت
  • کاهش وزن در ماه رمضان / چگونه با روزه گرفتن وزن کم کنیم؟
مصرف عسل در ماه رمضان
آیا خوردن عسل در ماه رمضان برای حفظ انرژی در طول روز مفید است؟
30 فروردین 1401
تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
3 راه تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
21 اردیبهشت 1401
7 اردیبهشت 1401
کاهش وزن در ماه رمضان

همه‌ی ما تاکنون شایعات زیادی در خصوص نوسانات وزن (کاهش وزن) بدن در طول ماه رمضان شنیده‌ایم. برخی معتقدند که روزه گرفتن سبب کاهش وزن می‌گردد و برخی دیگر به دنبال افزایش وزن همراه با روزه گرفتن هستند. گاهی افراد در طول ماه رمضان به هدف خود نزدیک می‌شوند اما با به پایان رسیدن ماه رمضان مجددا به نقطه شروع باز می‌گردند.

در این بخش سعی داریم تا اطلاعاتی را در خصوص دلایل اصلی چاقی، افزایش وزن و همچنین راهکارهایی مناسب برای کاهش وزن بدن در ماه رمضان، به شما ارائه دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

کاهش مصرف قند در ماه رمضان

مصرف بالای قند یکی از اصلی‌ترین دلایل افزایش وزن و در نهایت بروز سایر مشکلات سلامتی بویژه دیابت است. هنگامی که مواد قندی مصرف کنید، بدن انسولین ترشح می‌کند. هورمون انسولین باعث ذخیره شدن چربی در بدن می‌گردد، لذا هرچه بیشتر مواد قندی مصرف کنید، حجم انسولین به مقدار بیشتری افزایش یافته و در نهایت چربی بیشتری در بدن ذخیره می‌گردد.

اگر به دنبال کاهش وزن در ماه رمضان هستید، باید تغییراتی را در رژیم غذایی خود به هنگام افطار، اعمال کنید. مصرف مواد قندی یا کربوهیدراتی را کم کنید و در عوض مواد غذایی فیبر دار را جایگزین کنید.

مصرف چربی‌های سالم

به یاد داشته باشید که مصرف چربی‌های سالم علت بروز چاقی در بدن نیست، بلکه مصرف قندها عامل اصلی افزایش وزن هستند. در ماه رمضان از مصرف چربی‌های سالم غافل نشوید. چربی در بدن به آرامی می‌سوزد و در طولانی مدت باعث کاهش احساس گرسنگی در طول روز می‌گردد. بهتر است غذاهای بسیار شور یا بسیار شیرین را با غذاهای چرب و سالم جایگزین کنید. مصرف مناسب کره در هنگام سحر و افطار می‌تواند انتخاب مناسبی برای تامین چربی حیوانی مورد نیاز بدن باشد. همچنین مصرف دانه‌های چرب آجیلی یا چربی‌های گیاهی نظیر روغن نارگیل بسیار موثر است.

کاهش وزن با مصرف مواد پروبیوتیک

باکتری‌های مفید موجود در معده کمک می‌کنند تا غذا را هضم کنید و در مقابل بدن را در برابر باکتری‌های مضرر محافظت می‌کنند. جالب است بدانید که تحقیقات انجام شده بر روی موش‌هایی با باکتری‌های نامتعادل روده نشان داده است که زمانیکه این موش‌ها غذای یک موش با باکتری‌های معده سالم را مصرف می‌کنند، باز هم دچار اضافه وزن می‌شوند. از طرفی دیگر، زمانی‌ که باکتری‌های روده‌ی موش‌های سالم را در بدن این موش‌ها قرار دادند، متوجه کاهش وزن موش‌ها بدون تغییر در رژیم غذایی شدند. پژوهش‌ها هنوز در این مورد ادامه دارد.

کاهش وزن با نوشیدن آب

نوشیدن آب به مقدار کافی می‌تواند نقش موثری در کاهش وزن داشته باشد. به هنگام سحری و افطار به مقدار کافی آب بنوشید تا از طرفی روزه گرفتن تسهیل گردد و از طرف دیگر میزان کنترل بر روی وزن خود را افزایش دهید.

کاهش وزن با کنترل استرس

تحقیقات نشان داده است که وقتی بدن دچار استرس می‌شود، هوس غذاهای بسیار شیرین، نمکی و پرچرب می‌کنیم. در صورتیکه هر بار با افزایش استرس در بدن به سراغ چنین غذاهایی برویم، این وضعیت رفته رفته به حالتی اعتیاد آور تبدیل می‌شود. با توجه به اینکه در ماه رمضان برای مدت زمان زیادی غذا نمی‌خورید، احتمال دارد بدن‌تان دچار استرس شود و برای افطار به سراغ غذاهای شیرین، شور و یا پرچرب بروید. اگر به هنگام افطار انتخاب‌هایی مناسب‌تر داشته باشیم، شانس بیشتری برای کاهش وزن خواهیم داشت.

توجه داشته باشید، چنانچه تحت شرایط بدنی خاصی قرار دارید، پیش از پیروی از راهکارهای ارائه شده حتما با متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

CRM

مطالب مرتبط

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)
2 شهریور 1401

طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه


ادامه مطلب
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian