شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

دستور تهیه | recepie شکلی | shakelli شکلی | shakelli

دنیایی از مزه‌ها پیش روی شما

  • طرز تهیه پیکاتا مرغ

    ادامه مطلب
    طرز تهیه پیکاتا مرغ
    طرز تهیه پیکاتا مرغ
    مواد لازم طرز تهیه معرفی پیکاتا مرغ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه ایتالیایی می باشد که امروزه در بسیاری از کشور ها جزو پرطرفدار ترین […]
  • طرز تهیه مانتی ترکی

    ادامه مطلب
    طرز تهی مانتی ترکیه ای
    طرز تهیه مانتی ترکی
    مواد لازم طرز تهیه معرفی مانتی ترکیه ای یکی از پرطرفدارترین غذاهای ترکیه‌ و بطور کلی مدیترانه‌ است که در اشکال و اندازه های گوناگون قابل […]
  • طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل

    ادامه مطلب
    طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل
    طرز تهیه دسر کدو حلوایی با عسل
    مواد لازم طرز تهیه معرفی دسر کدو حلوایی یکی از دسر های بسیار خوشمزه و پر خاصیت در میان ما ایرانی ها است. ترکیب عسل طبیعی […]

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • لانچ موکا0
    خامه موکا شکلی
    12 آذر 1404
  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian