شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
دلمه برگ مو
طرز تهیه دلمه برگ مو
5 اسفند 1400
طرز تهیه پودینگ شیره انگور
طرز تهیه پودینگ شیره انگور
21 بهمن 1400
طرز تهیه بادمجان شکم پر
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

بادمجان شکم پر


کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از وعده های فوق العاده خوشمزه و وسوسه انگیز غذایی می باشد که می تواند به سبک های متفاوتی تهیه گردد. بادمجان شکم پر به سبک ایتالیایی درون فر و با استفاده از پنیر پیتزا قابل تهیه می باشد، اگر چه همین غذا به سبک ترکیه ای درون قابلمه و تحت عنوان دلمه بادمجان تهیه می گردد. ما امروز می خواهیم طرز تهیه بادمجان شکم پر را همراه با گوشت، پنیر پیتزا و رایحه بی نظیر کره سیر و سبزیجات به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

How to prepare stuffed eggplant | طرز تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده

300 گرم

پیاز

2 عدد متوسط

جعفری خرد شده

50 گرم

گوجه فرنگی رنده شده

2 عدد

قارچ خرد شده

150 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن

به مقدار لازم

بادمجان

5 عدد

پنیر پیتزا

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:15:00

تعداد | number of people

5 نفر

How to prepare stuffed eggplant | طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر


  1. برای تهیه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان های تهیه شده را بشویید و سپس آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سپس درون بادمجان را با استفاده از قاشق خالی کنید.
  2. در مرحله ی بعد سطح بادمجان ها را با استفاده از یک برس به روغن آغشته کرده و آنها را کنار یکدیگر درون سینی فر بچینید.
  3. فر را روشن کرده و آن را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس بادمجان ها را به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند و کمی نرم شوند.
  4. حال یک ماهیتابه بردارید و پیاز ها را که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید را درون مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا سبک شوند.
  5. گوشت ها به پیاز ها اضافه کرده و همراه با یکدیگر تفت دهید. قارچ ها را نیز خرد کرده و همراه با کره سیر و سبزیجات تفت دهید تا طعم دار شده و آب آنها گرفته شود، بعد از آن قارچ ها را به گوشت ها اضافه کرده و پس از افزودن نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه، برای 1 - 2 دقیقه مواد را همراه با یکدیگر تفت دهید.
  6. حال رب را به مواد اضافه کنید و همه مواد را بخوبی با آن تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
  7. جعفری تهیه شده را خرد کرده و با سایر مواد مخلوط کنید.
  8. گوجه فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کرده تا پوره گوجه فرنگی کمی غلیظ شود.
  9. حال مواد تهیه شده را درون بادمجان ها بریزید و سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  10. در آخر بادمجان ها را برای 10 دقیقه دیگر درون فر 175 درجه قرار دهید تا پنیر ها بر روی مواد آب شوند.
  11. بادمجان شکم پر شما با رایحه کره سیر و سبزیجات آماده است. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian