بادمجان شکم پر
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

بادمجان شکم پر یکی از وعده های فوق العاده خوشمزه و وسوسه انگیز غذایی می باشد که می تواند به سبک های متفاوتی تهیه گردد. بادمجان شکم پر به سبک ایتالیایی درون فر و با استفاده از پنیر پیتزا قابل تهیه می باشد، اگر چه همین غذا به سبک ترکیه ای درون قابلمه و تحت عنوان دلمه بادمجان تهیه می گردد. ما امروز می خواهیم طرز تهیه بادمجان شکم پر را همراه با گوشت، پنیر پیتزا و رایحه بی نظیر کره سیر و سبزیجات به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده |
300 گرم |
|
پیاز |
2 عدد متوسط |
جعفری خرد شده |
50 گرم |
گوجه فرنگی رنده شده |
2 عدد |
قارچ خرد شده |
150 گرم |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن |
به مقدار لازم |
بادمجان |
5 عدد |
پنیر پیتزا |
به مقدار لازم |
روغن |
به مقدار لازم |

01:15:00

5 نفر

طرز تهیه بادمجان شکم پر
- برای تهیه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان های تهیه شده را بشویید و سپس آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سپس درون بادمجان را با استفاده از قاشق خالی کنید.
- در مرحله ی بعد سطح بادمجان ها را با استفاده از یک برس به روغن آغشته کرده و آنها را کنار یکدیگر درون سینی فر بچینید.
- فر را روشن کرده و آن را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس بادمجان ها را به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند و کمی نرم شوند.
- حال یک ماهیتابه بردارید و پیاز ها را که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید را درون مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا سبک شوند.
- گوشت ها به پیاز ها اضافه کرده و همراه با یکدیگر تفت دهید. قارچ ها را نیز خرد کرده و همراه با کره سیر و سبزیجات تفت دهید تا طعم دار شده و آب آنها گرفته شود، بعد از آن قارچ ها را به گوشت ها اضافه کرده و پس از افزودن نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه، برای 1 - 2 دقیقه مواد را همراه با یکدیگر تفت دهید.
- حال رب را به مواد اضافه کنید و همه مواد را بخوبی با آن تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
- جعفری تهیه شده را خرد کرده و با سایر مواد مخلوط کنید.
- گوجه فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کرده تا پوره گوجه فرنگی کمی غلیظ شود.
- حال مواد تهیه شده را درون بادمجان ها بریزید و سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- در آخر بادمجان ها را برای 10 دقیقه دیگر درون فر 175 درجه قرار دهید تا پنیر ها بر روی مواد آب شوند.
- بادمجان شکم پر شما با رایحه کره سیر و سبزیجات آماده است. نوش جان