خورشت مرغ و آلو
کره کلاسیک شَکِلّی
خورش مرغ و آلو، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی می باشد که ریشه ی آن به شهر های شمال ایران باز می گردد. این خورشت جذاب و خوشرنگ همراه با برنج ایرانی و گاها با زرشت پلو سرو میشود و قطعا سرو آن با زرشک پلو این وعده غذایی را لذیذ تر می سازد. همانطور که می دانید آلو و مرغ دو عنصر مهم در تهیه خورشت مرغ و آلو می باشد، لذا امروز می خواهیم با تهیه مرغ و آلوی کره ای عطر و طعم غذا را چند برابر سازیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورشت مرغ و آلو با کره پاستوریزه کلاسیک شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ و آلو
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
مرغ |
4 تکه |
آلو بخارا |
100 گرم |
به میزان لازم |
هویج |
1 عدد بزرگ |
|
پیاز |
1 عدد |
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم شده |
به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه |
به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت مرغ و آلو
- برای تهیه خورشت آلو و مرغ مجلسی، ابتدا پیاز را بصورت خلالی برش دهید و داخل قابلمه مناسبی بریزید تا به همراه کره، تحت حرارت ملایم کمی تفت بخورد و طلایی رنگ شود.
- مرغ ها را به قابلمه پیاز بیافزایید و حسابی تفت دهید. حال نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مجددا تفت دهید.
- در این مرحله مقداری آب جوش اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ کاملا پخته شود.
- در مرحله ای که مرغ کمی نیم پز شد، آلو بخارا و هویج خلال شده را به خورشت اضافه کنید.
- درون یک ماهیتابه کوچک، رب گوجه فرنگی را به همراه کره خوب تفت داده، سپس زعفران دم کرده را به رب اضافه کنید. حال ترکیب بدست آمده را به محتویات داخل قابلمه بیافزایید.
- در آخر که مرغ کاملا پخته شد و خورشت به روغن افتاد، خورشت خوشرنگ مجلسی مرغ و آلو را در یک ظرف مناسب، همراه با برنج سرو کنید. نوش جان.