شیرینی میکادو خانگی
کره کلاسیک شَکِلّی

شیرینی میکادو یکی از شیرینیهای ساده و خاطره انگیز دوران کودکی است که بسیاری از ما با طعم و رایحه دلنشین آن آشنایی داریم. این شیرینی شبیه به ویفر های خوراکی بوده و علت این شباهت استفاده از نان میکادو برای تهیه آن می باشد. یکی دلایل محبوبیت این شیرینی خوشمزه، طعم کره ای آن می باشد و استفاده از کره ی خوش طعم و رایحه، نتیجه ای فوق العاده را به همراه خواهد داشت. با ماه همراه باشید تا شما را با طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو خانگی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
نان میکادو |
6 ورق |
آرد نخودچی |
1 پیمانه |
100 گرمی |
آرد سفید قنادی |
1.5 پیمانه |
|
پودر قند الک شده |
1 پیمانه |
پودر کاکائو |
4 قاشق غذاخوری |
روغن مایع آفتابگردان |
3/4 پیمانه |

00:01:30

6 نفر

طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی
- ابتدا یک تابه با لبههای بلند را روی حرارت متوسط قرار داده و سپس تمام آرد سفید قنادی را داخل آن بریزید.
- آرد سفید را کاملا تفت دهید تا بوی اولیه آن گرفته شود. آرد را مرتباً هم بزنید تا نسوزد.
- بعد از تفت دادن آرد میتوانید 1 پیمانه آرد نخودچی را اضافه کرده و برای چند دقیقه با آرد سفید تفت دهید.
- در این مرحله پس از 10 دقیقه تفت دادن آرد نخودچی را به آرامی به پودر کاکائو را اضافه کنید. آرد و پودر کاکائو را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- 100 گرم کره حیوانی شکلی را که از قبل بیرون از یخچال قرار دادهاید تا کمی نرم شود، به ماهیتابه اضافه کرده و سپس ¾ پیمانه روغن مایع آفتابگردان را اضافه کنید.
- حال مخلوط را مرتباً هم بزنید تا به یکدست شده و مایعی نسبتاً غلیظ به دست آید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و 1 پیمانه پودر قند اضافه کنید.
- پس از اینکه مایع کمی خنک شد، یک ورق نان میکادو را داخل سینی فر قرار داده و با یک کاردک مقداری از مخلوط لایه میانی را به صورت کامل روی نان میکادو پخش کنید. مخلوط تهیه شده را با کاردک به گوشهها هدایت کنید تا هیچ جایی از نان خالی نماند.
- حال ورق دوم را روی لایه میانی قرار داده و مجدد روی آن مخلوط را پخش کنید. این کار را مجددا تکرار کنید تا نان ها همراه با مواد تمام شوند.
- در آخر سینی فر را روی شیرینی میکادو قرار داده و داخل سینی جسمی سنگین قرار دهید تا لایهها به هم فشرده شوند. پس از 2 ساعت، میتوانید شیرینی را به ابعاد و اشکال دلخواه برش داده و نوش جان کنید.