شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه اسموتی قهوه
طرز تهیه اسموتی قهوه
4 مرداد 1401
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی (2)
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی
9 تیر 1401
طرز تهیه شیرینی خانگی میکادو
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

شیرینی میکادو خانگی


کره کلاسیک شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه شیرینی میکادو

شیرینی میکادو یکی از شیرینی‌های ساده و خاطره انگیز دوران کودکی است که بسیاری از ما با طعم و رایحه دلنشین آن آشنایی داریم. این شیرینی شبیه به ویفر های خوراکی بوده و علت این شباهت استفاده از نان میکادو برای تهیه آن می باشد. یکی دلایل محبوبیت این شیرینی خوشمزه، طعم کره ای آن می باشد و استفاده از کره ی خوش طعم و رایحه، نتیجه ای فوق العاده را به همراه خواهد داشت. با ماه همراه باشید تا شما را با طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی آشنا کنیم.

طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو خانگی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

نان میکادو

6 ورق

آرد نخودچی

1 پیمانه

کره کلاسیک شَکِلّی

100 گرمی

آرد سفید قنادی

1.5 پیمانه

پودر قند الک شده

1 پیمانه

پودر کاکائو

4 قاشق غذاخوری

روغن مایع آفتابگردان

3/4 پیمانه

زمان پخت | preparation time

00:01:30

تعداد | number of people

6 نفر

طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی

طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی


  1. ابتدا یک تابه با لبه‌های بلند را روی حرارت متوسط قرار داده و سپس تمام آرد سفید قنادی را داخل آن بریزید.
  2. آرد سفید را کاملا تفت دهید تا بوی اولیه آن گرفته شود. آرد را مرتباً هم بزنید تا نسوزد.
  3. بعد از تفت دادن آرد می‌توانید 1 پیمانه آرد نخودچی را اضافه کرده و برای چند دقیقه با آرد سفید تفت دهید.
  4. در این مرحله پس از 10 دقیقه تفت دادن آرد نخودچی را به آرامی به پودر کاکائو را اضافه کنید. آرد و پودر کاکائو را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  5. 100 گرم کره حیوانی شکلی را که از قبل بیرون از یخچال قرار داده‌اید تا کمی نرم شود، به ماهیتابه اضافه کرده و سپس ¾ پیمانه روغن مایع آفتابگردان را اضافه کنید.
  6. حال مخلوط را مرتباً هم بزنید تا به یکدست شده و مایعی نسبتاً غلیظ به دست آید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و 1 پیمانه پودر قند اضافه کنید.
  7. پس از اینکه مایع کمی خنک شد، یک ورق نان میکادو را داخل سینی فر قرار داده و با یک کاردک مقداری از مخلوط لایه میانی را به صورت کامل روی نان میکادو پخش کنید. مخلوط تهیه شده را با کاردک به گوشه‌ها هدایت کنید تا هیچ جایی از نان خالی نماند.
  8. حال ورق دوم را روی لایه میانی قرار داده و مجدد روی آن مخلوط را پخش کنید. این کار را مجددا تکرار کنید تا نان ها همراه با مواد تمام شوند.
  9. در آخر سینی فر را روی شیرینی میکادو قرار داده و داخل سینی جسمی سنگین قرار دهید تا لایه‌‌ها به هم فشرده شوند. پس از 2 ساعت، می‌توانید شیرینی را به ابعاد و اشکال دلخواه برش داده و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian