طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی
روغن کره شَکِلّی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های خوش خوراک، ساده و سنتی ما ایرانی ها و البته یکی از اجزای جدایی ناپذیر پذیرایی در ایام نوروز می باشد. این شیرینی طرز تهیه آسانی دارد و استفاده از روغن کره در تهیه آن طعم بسیار ویژه ای به آن می بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی با روغن خوش عطر و طعم شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
100 گرم |
پودر قند |
100 گرم |
|
آرد نخودچی |
200 گرم |
وانیل |
¼ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده |
به میزان لازم |
هل |
1/2 قاشق مرباخوری |

01:30:00

7 - 10 نفر

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی
- برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا الک را برداشته و با آن پودر قند را الک کنید. روغن را با پودر قند الک شده مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا یکدست شود، سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.
- در این مرحله هل، وانیل و زعفران را به خمیر اضافه کنید و پس از ورز دادن مواد آن را درون یک پلاستیک قرار داده و بین 7 تا 23 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- حال خمیر را با استفاده از وردنه بر روی یک تخته صاف کنید، سپس با استفاده از قالب های مورد نظر خمیر را قالب بزنید.
- کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی های قالب زده را بر روی آن بچینید، سپس سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در قسمت وسط فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار داده و درب آن را ببندید.
- در طی پخت مداوم به شیرینی ها سر بزنید تا از پخت کامل شیرینی ها مطمئن شوید. پس از پخت کامل، شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. شیرینی نخودچی خوشمزه و خوش خوراک شما آماده است می توانید آن ها را در ظرف مناسب بچینید و در روز های عید با یک شیرینی خانگی خوش طعم پذیرای میهمانان خود باشید.