شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی
13 فروردین 1401
طرز تهیه باقلوا استانبولی
طرز تهیه باقلوا استانبولی
12 اسفند 1400
شیرینی نخودچی خانگی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی


روغن کره شَکِلّی

شیرینی نخودچی خانگی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های خوش خوراک، ساده و سنتی ما ایرانی ها و البته یکی از اجزای جدایی ناپذیر پذیرایی در ایام نوروز می باشد. این شیرینی طرز تهیه آسانی دارد و استفاده از روغن کره در تهیه آن طعم بسیار ویژه ای به آن می بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی با روغن خوش عطر و طعم شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

روغن کره شَکِلّی

100 گرم

پودر قند

100 گرم

آرد نخودچی

200 گرم

وانیل

¼ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده

به میزان لازم

هل

1/2 قاشق مرباخوری

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

7 - 10 نفر

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی


  1. برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا الک را برداشته و با آن پودر قند را الک کنید. روغن را با پودر قند الک شده مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا یکدست شود، سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.
  2. در این مرحله هل، وانیل و زعفران را به خمیر اضافه کنید و پس از ورز دادن مواد آن را درون یک پلاستیک قرار داده و بین 7 تا 23 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  3. حال خمیر را با استفاده از وردنه بر روی یک تخته صاف کنید، سپس با استفاده از قالب های مورد نظر خمیر را قالب بزنید.
  4. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی های قالب زده را بر روی آن بچینید، سپس سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در قسمت وسط فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار داده و درب آن را ببندید.
  5. در طی پخت مداوم به شیرینی ها سر بزنید تا از پخت کامل شیرینی ها مطمئن شوید. پس از پخت کامل، شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. شیرینی نخودچی خوشمزه و خوش خوراک شما آماده است می توانید آن ها را در ظرف مناسب بچینید و در روز های عید با یک شیرینی خانگی خوش طعم پذیرای میهمانان خود باشید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian