قرابیه عسل و دارچین
عسل شَکِلّی
شیرینی قرابیه عسل و دارچین یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و مجلسی، مخصوص پذیرایی از مهمان ها درعید نوروز می باشد. قرابیه انواع گوناگونی دارد، نظیر قرابیه سیب و عسل، قرابیه بادام، قرابیه وانیل و . . . اما یکی از پر طرفدار ترین آنها، قرابیه مقوی عسل و دارچین می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین را با عسل خوش طعم و پرخاصیت شَکِلّی به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه قرابیه عسل و دارچین
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
تخم مرغ |
۲ عدد |
شکر |
3/4 لیوان |
3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
3/4 لیوان |
|
دارچین |
1 قاشق مرباخوری |
آرد سفید |
3 لیوان |
بیکینگ پودر |
1 قاشق مرباخوری |
وانیل |
نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
- برای تهیه قرابیه عسل و دارچین خوش عطر و طعم، ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ، شکر و وانیل را با استفاده از همزن دستی یا برقی با یکدیگر مخلوط کنید، سپس عسل و روغن مایع را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا همه مواد باهم مخلوط شوند.
- حال در یک ظرف مناسب دیگر آرد، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط کنید و پس از الک کردن، مواد پودری را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید. دقت کنید که آرد را باید تا جایی بیافزایید که خمیر به دست نچسبد.
- در این قسمت خمیر را با دست جمع کرده، سپس گلوله هایی از خمیر را برداشته و با دست آن ها را به شکل بیضی درآورده و سپس داخل سینی فر بگذارید. برای تزیین قرابیه، ابتدا با چنگال، خط هایی را مناسب با سلیقه روی بر روی آن بکشید.
- حال یک قاشق چایخوری پودر کاکائو را با میزان خیلی کمی از آب مخلوط کرده و بعد آن را به همراه یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید. ترکیب تهیه شده را با استفاده از یک فرچه بر روی شیرینی ها بمالید.
- قرابیه ها را به مدت 25 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده تا دمای 170 درجه سانتی گراد قرار داده و صبر کنید تا شیرینی ها بخوبی بپزند.
- پس از طلایی شدن شیرینی ها، آنها را از فر بیرون آورده و پس از خنک شدن در ظرف مناسب سرو کنید.