شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه پیکاتا مرغ
طرز تهیه پیکاتا مرغ
15 آبان 1401
طرز تهیه پاستا میت بال
طرز تهیه پاستا میت بال
27 مهر 1401
طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

قرابیه عسل و دارچین


عسل شَکِلّی

مواد اولیه برای تهیه قرابیه عسل و دارچین

شیرینی قرابیه عسل و دارچین یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و مجلسی، مخصوص پذیرایی از مهمان ها درعید نوروز می باشد. قرابیه انواع گوناگونی دارد، نظیر قرابیه سیب و عسل، قرابیه بادام، قرابیه وانیل و . . . اما یکی از پر طرفدار ترین آنها، قرابیه مقوی عسل و دارچین می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین را با عسل خوش طعم و پرخاصیت شَکِلّی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین

مواد لازم برای تهیه قرابیه عسل و دارچین


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

تخم مرغ

۲ عدد

شکر

3/4 لیوان

عسل شَکِلّی

3 قاشق غذاخوری

روغن مایع

3/4 لیوان

دارچین

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

3 لیوان

بیکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری

وانیل

نوک قاشق چایخوری

زمان پخت | preparation time

00:1:00

تعداد | number of people

4 نفر

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین

طرز تهیه قرابیه عسل و دارچین


  1. برای تهیه قرابیه عسل و دارچین خوش عطر و طعم، ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ، شکر و وانیل را با استفاده از همزن دستی یا برقی با یکدیگر مخلوط کنید، سپس عسل و روغن مایع را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا همه مواد باهم مخلوط شوند.
  2. حال در یک ظرف مناسب دیگر آرد، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط کنید و پس از الک کردن، مواد پودری را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید. دقت کنید که آرد را باید تا جایی بیافزایید که خمیر به دست نچسبد.
  3. در این قسمت خمیر را با دست جمع کرده، سپس گلوله هایی از خمیر را برداشته و با دست آن ها را به شکل بیضی درآورده و سپس داخل سینی فر بگذارید. برای تزیین قرابیه، ابتدا با چنگال، خط هایی را مناسب با سلیقه روی بر روی آن بکشید.
  4. حال یک قاشق چایخوری پودر کاکائو را با میزان خیلی کمی از آب مخلوط کرده و بعد آن را به همراه یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید. ترکیب تهیه شده را با استفاده از یک فرچه بر روی شیرینی ها بمالید.
  5. قرابیه ها را به مدت 25 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده تا دمای 170 درجه سانتی گراد قرار داده و صبر کنید تا شیرینی ها بخوبی بپزند.
  6. پس از طلایی شدن شیرینی ها، آنها را از فر بیرون آورده و پس از خنک شدن در ظرف مناسب سرو کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian