مافین سیب و عسل
عسل شَکِلّی
مافین ها نوعی از کیک یا کاپ کیک های یک نفره است که نوع آمریکایی آن معروف به کیک های فنجانی می باشد. مافین با طعم عسل و سیب یک وعده ی بسیار جذاب و دوستداشتنی برای صبحانه یا عصرانه می باشد. با ماه همراه باشید تا شما را با طرز تهیه مافین سیب و عسل، تهیه شده با عسل پرخاصیت و خوش طعم شَکِلّی آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه مافین سیب و عسل
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
سیب پوست گرفته و خرد شده |
2 عدد |
تخم مرغ |
۲ عدد |
200 گرم |
بکینگ پودر |
1/2 قاشق چایخوری |
|
آرد |
۳۰۰ گرم |
شیر |
۵۰ گرم |
کره ذوب شده |
۱۳۰ گرم |
رنده پوست لیمو یا دارچین |
به میزان لازم |
طرز تهیه مافین سیب و عسل
- برای تهیه مافین سیب و عسل ابتدا کف و دیواره های قالب مافین را چرب کرده و آماده کنید.
- آرد و بکینگ پودر را به اضافه سیب های خرد شده در ظرفی ریخته و با یکدیگر حسابی مخلوط کنید.
- درون ظرفی دیگر کره ذوب شده را با عسل مخلوط کنید، سپس شیر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید.
- تخم مرغ ها را به مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.
- حال قالب های مافین را با مواد تهیه شده پر کرده و به مدت نیم ساعت در فر 195 درجه قرار دهید تا بپزند.
- می توانید سطح مافین ها را با عسل و دارچین تزئین کنید.
- مافین سیب و عسل شما آماده است. نوش جان.