مانتی ترکیه ای
کره کلاسیک شَکِلّی
مانتی ترکیه ای یکی از پرطرفدارترین غذاهای ترکیه و بطور کلی مدیترانه است که در اشکال و اندازه های گوناگون قابل تهیه می باشد. طرز تهیه این غذای خوش طعم و هیجان انگیز بسیار ساده و مشابه با طرز تهیه پیراشکی گوشت می باشد. تقویت طعم کَره ای در این غذای خوشمزه می تواند نقطه قوت شما به هنگام تهیه مانتی باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مانتی ترکیه ای با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مانتی ترکیه ای
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
آرد سفید |
2 فنجان |
نمک |
1/2 قاشق چایخوری |
به میزان لازم |
تخم مرغ |
2 عدد |
|
آب |
به میزان لازم |
پیاز |
2 عدد |
گوشت چرخ کرده |
225 گرم |
فلفل قرمز خشک |
یک قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده |
یک قاشق غذاخوری |
ماست ساده |
300 گرم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه مانتی ترکیه ای
- برای تهیه مانتی ترکیه ای خوش طعم، ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه ترکیب کرده، تخم مرغ و آب را اضافه کنید و سپس مواد را به خوبی با دست ورز دهید. آب را کم کم و به میزانی اضافه کنید که خمیر نرم، لطیف و غیر چسبنده به دست بیاید. روی خمیر را حداقل به مدت 30 دقیقه بپوشانید و کنار بگذارید.
- در مرحله بعد پیازها را رنده کرده و سپس آنها را روی یک آبکش بریزید تا آب اضافی خارج شود. حال پیاز رنده شده، گوشت چرخکرده، نمک و فلفل را مخلوط کرده و سپس مواد را بخوبی ورز دهید تا یکدست شود.
- در این مرحله مقداری آرد را بر روی سطح کار خود پخش کنید و سپس خمیر تهیه شده را به روی آن انتقال دهید. خمیر را با استفاده از یک وردنه صاف کرده و آن را به یک مستطیل نازک تبدیل کنید. توسط نوک یک چاقوی تیز، به اندازه مربعهایی پنج سانتی، از خمیر برش دهید. در تمام مراحل یک کاسه آرد را کنار دست خود قرار داده تا خمیر به دستتان نچسبد.
- حدود دو قاشق چایخوری از مایه گوشتی تهیه شده را در مرکز مربعهای خمیری بگذارید، سپس گوشههای خمیر را مطابق با سلیقه خودتان به هم بچسبانید تا کاملا بسته شود. خمیر های پر شده را به سطح آرد پاشی شده انتقال دهید.
- یک قابلمه بزرگ را با آب و نمک پر کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، حال شعله را کم کنید و مانتیها را به آرامی داخل آب داغ بیندازید تا مغز پخت شوند. هنگامی که که مانتی ها پس از حدود 30 دقیقه از رنگ صورتی خارج شدند، میتوانید آنها را از قابلمه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
- در مرحله آخر برای تهیه سس مخصوص مانتی، ماست و سیر رنده شده را با یکدیگر ترکیب کنید. برای تهیه چاشنی نهایی، یک تابه کوچک تهیه کرده و تابه را بر روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم کره اضافه کرده و تفت دهید تا بافت آن نرم شود، سپس فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کرده و تفت دهید. مانتی ترکیه ای خوش عطر و طعم شما آماده است. نوش جان.