طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت
کره سیر شَکِلّی
پاستای پنیری یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی و در عین حال جزو پرطرفدار ترین غذاها در کافه رستوران های دنیا می باشد. این غذای وسوسه انگیز طعم بسیار لذیذی داشته و به سبک های متفاوتی طبخ می شود. امروز می خواهیم طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت را به شما آموزش دهیم. استفاده از کره ی طعم دار سیر شَکِلّی را برای طعم دار کردن مواد پاستا فراموش نکنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستای پنیری با گوشت
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پیاز |
1 عدد |
قارچ |
10 عدد |
به میزان لازم |
فلفل دلمه ای |
1 عدد |
|
ذرت |
1/2 پیمانه |
گوشت |
200 گرم |
رب گوجه فرنگی |
1 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
به میزان لازم |
ماکارونی |
1 بسته |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا |
به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت
- برای تهیه پاستا پنیری جذاب و دوستداشتنی با گوشت ابتدا پیاز های پوست گرفته شده را نگینی خرد کرده و سپس داخل یک ماهیتابه به همراه زردچوبه و کره سیرشَکِلّی تفت دهید تا کمی سبک شود.
- گوشت یا سویا خیس شده را اضافه کرده و سپس هم بزنید تا بخوبی سرخ شود. حال ادویه ها را همراه با نمک اضافه کنید.
- در مرحله بعدی قارچ ها را بخوبی بشورید، سپس آنها را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود. در ادامه فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
- در این مرحله رب را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد کمی نرم شوند و بوی خامی رب نیز گرفته شود.
- در این مرحله داخل قابلمه کمی آب ریخته و صبر کنید تا آب جوش بیاید، بعد کمی روغن و نمک و زردچوبه اضافه کرده و پس از قل زدن پاستا را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.
- در مرحله پایانی کف قابلمه نان یا سیب زمینی های برش خورده را قرار دهید و کمی ماکارونی، مواد میانی و پنیر بریزید. این کار را لایه لایه ادامه دهید و سپس 30 دقیقه زمان دهید تا ماکارونی بر روی حرارت دم بکشد و پنیر پیتزای آن ذوب شود. پاستا پنیری شما آماده است. شما می توانید پاستا را با سس تند کچااپ یا سس مورد علاقه خود سرو و نوش جان کنید.