شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه کمپیر سیب زمینی
طرز تهیه کمپیر سیب زمینی
13 شهریور 1401
طرز تهیه جامبو شلز با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه جامبو شلز با گوشت چرخ کرده
30 مرداد 1401
طرز تهیه پاستای پنیری با گوشت
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت


کره سیر شَکِلّی

مواد اولیه پاستا پنیری با گوشت

پاستای پنیری یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی و در عین حال جزو پرطرفدار ترین غذاها در کافه رستوران های دنیا می باشد. این غذای وسوسه انگیز طعم بسیار لذیذی داشته و به سبک های متفاوتی طبخ می شود. امروز می خواهیم طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت را به شما آموزش دهیم. استفاده از کره ی طعم دار سیر شَکِلّی را برای طعم دار کردن مواد پاستا فراموش نکنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستای پنیری با گوشت

مواد لازم برای تهیه پاستای پنیری با گوشت


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پیاز

1 عدد

قارچ

10 عدد

کره سیر شَکِلّی

به میزان لازم

فلفل دلمه ای

1 عدد

ذرت

1/2 پیمانه

گوشت

200 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا

به میزان لازم

ماکارونی

1 بسته

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا

به میزان لازم

زمان پخت | preparation time

00:01:00

تعداد | number of people

2-3 نفر

طرز تهیه پاستای پنیری با گوشت

طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت


  1. برای تهیه پاستا پنیری جذاب و دوستداشتنی با گوشت ابتدا پیاز های پوست گرفته شده را نگینی خرد کرده و سپس داخل یک ماهیتابه به همراه زردچوبه و کره سیرشَکِلّی تفت دهید تا کمی سبک شود.
  2. گوشت یا سویا خیس شده را اضافه کرده و سپس هم بزنید تا بخوبی سرخ شود. حال ادویه ها را همراه با نمک اضافه کنید.
  3. در مرحله بعدی قارچ ها را بخوبی بشورید، سپس آنها را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود. در ادامه فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
  4. در این مرحله رب را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد کمی نرم شوند و بوی خامی رب نیز گرفته شود.
  5. در این مرحله داخل قابلمه کمی آب ریخته و صبر کنید تا آب جوش بیاید، بعد کمی روغن و نمک و زردچوبه اضافه کرده و پس از قل زدن پاستا را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.
  6. در مرحله پایانی کف قابلمه نان یا سیب زمینی های برش خورده را قرار دهید و کمی ماکارونی، مواد میانی و پنیر بریزید. این کار را لایه لایه ادامه دهید و سپس 30 دقیقه زمان دهید تا ماکارونی بر روی حرارت دم بکشد و پنیر پیتزای آن ذوب شود. پاستا پنیری شما آماده است. شما می توانید پاستا را با سس تند کچااپ یا سس مورد علاقه خود سرو و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian