طرز تهیه پنکیک خانگی
کره کلاسیک شَکِلّی
پنکیک ها یکی از خوش خوراک ترین و ساده ترین خوراکی ها می باشد که بطور معمول برای وعده ی صبحانه تهیه می گردد. امروزه با توجه به محبوبیت بالای این خوراکی خوشمزه، پنکیک ها همراه با نوشیدنی های گرم در کافی شاپ ها سرو می شود. شما می توانید این کیک جذاب را با تاپینگ میوه، شکلات یا عسل و عسل کرم تزئین کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک خانگی خوشمزه همراه با کره کلاسیک شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پنکیک خانگی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
شیر |
1 پیمانه |
تخم مرغ |
1 عدد |
50 گرم |
آرد سفید |
1 پیمانه |
|
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
نمک |
1/4 قاشق چایخوری |
روغن مایع |
به میزان کافی |
بکینگ پودر |
1/5 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پنکیک خانگی
- برای تهیه پنکیک خانگی خوشمزه، ابتدا کره کلاسیک شَکِلّی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.
- ظرفی مناسب انتخاب کرده و آرد سفید، نمک، شکر و بکینگ پودر را داخل ظرف ریخته و با قاشق مخلوط می کنیم.
- در مرحله ی بعد در کاسه ای جداگانه تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید، سپس شیر را کم کم به تخم مرغ اضافه کنید. از هم زدن زیاد پنکیک خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث سفت شدن پنکیک شود.
- حال کره ذوب شده را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید تا بافتی منسجم شکل بگیرد، سپس مواد مخلوط شده با شیر را با مواد آردی مخلوط کنید.
- در این بخش می توانید مواد پنکیک را از صافی عبور دهید تا یک مایه یکدست داشته باشید.
- ماهیتابه ای برداشته و مقدار مناسبی از روغن مایع را در کف آن پخش کنید تا کمی داغ شود، سپس به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک را برداشته و داخل ماهیتابه ای بریزید، بگونه ای که یک دایره تشکیل شود.
- حدود ۱ دقیقه بعد از ریختن مایه درون ماهیتابه، روی آن حفره های کوچکی تشکیل می شود که نشان دهنده سرخ شدن پنکیک می باشد. با توجه به اینکه سرعت سرخ شدن پنکیک زیاد است لبه ی پنکیک را برگردانید. در صورتیکه رنگ یک طرف پنکیک کاراملی شده بود، آن را به طرف دیگر برگردانید.
- پس از سرخ شدن کامل پنکیک ها، آنها را با شکلات مایع یا عسل کرم سرو و نوش جان کنید.