شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر
27 بهمن 1400
طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)
طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)
14 بهمن 1400
طرز تهیه پودینگ شیره انگور
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

پودینگ شیره انگور


کره کلاسیک شَکِلّی

مواد اولیه پودینگ شیره انگور

پودینگ شیره ی انگور یکی از دسرهای خوشمزه و سرشار از خاصیت می باشد. این دسر خوش طعم طبع گرمی داشته و بهترین خوراکی برای افراد سرد مزاج می باشد. پودینگ شیره ی انگور بطور معمول با مغز های خوراکی مقوی تزئین می گردد و حضور آن بر سر سفره جلوه ی زیبایی داشته و اشتها را چند برابر می کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ شیره ی انگور با کره خوش رایحه کلاسیک شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

How to prepare How to make Korean fried chicken (Dakgenjung) | طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره کلاسیک شَکِلّی

1 قاشق سوپ خوری

شیر

1 لیتر

تخم مرغ

1 عدد

آرد

2 قاشق سوپ خوری

نشاسته

2 قاشق سوپ خوری

شیره ی انگور

1/2 پیمانه

شکر

1/4 پیمانه

زمان پخت | preparation time

00:30:00

تعداد | number of people

5 نفر

 Korean fried chicken (Dakgenjung) |  مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)

طرز تهیه پودینگ شیره انگور


  1. ماهیتابه ای را بر روی حرارت گذاشته و آرد را مقداری درون آن تفت دهید تا اصطلاحا خامی آن گرفته شود.
  2. در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و سپس نشاسته، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. پس از این مرحله شیر را کم کم به مخلوط اضافه کنید و در این حین مواد را هم بزنید، سپس تخم مرغ را نیز اضافه کرده و مخلوط را مجددا هم بزنید.
  4. ماهیتابه مجددا بر روی حرارت قرار دهید و مواد را بطور مداوم هم بزنید تا ترکیب نسبتا غلیظی بدست بیاید.
  5. حال ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن کامل مواد با یکدیگر پودینگ را داخل ظرف مناسب دسر ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  6. پودینگ مقوی شیره انگور حاضر است. می توانید سطح پودینگ را با گردو و سایر مغز های خوش مزه تزئین کنید

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian