پودینگ شیره انگور
کره کلاسیک شَکِلّی

پودینگ شیره ی انگور یکی از دسرهای خوشمزه و سرشار از خاصیت می باشد. این دسر خوش طعم طبع گرمی داشته و بهترین خوراکی برای افراد سرد مزاج می باشد. پودینگ شیره ی انگور بطور معمول با مغز های خوراکی مقوی تزئین می گردد و حضور آن بر سر سفره جلوه ی زیبایی داشته و اشتها را چند برابر می کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ شیره ی انگور با کره خوش رایحه کلاسیک شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
1 قاشق سوپ خوری |
شیر |
1 لیتر |
|
تخم مرغ |
1 عدد |
آرد |
2 قاشق سوپ خوری |
نشاسته |
2 قاشق سوپ خوری |
شیره ی انگور |
1/2 پیمانه |
شکر |
1/4 پیمانه |

00:30:00

5 نفر

طرز تهیه پودینگ شیره انگور
- ماهیتابه ای را بر روی حرارت گذاشته و آرد را مقداری درون آن تفت دهید تا اصطلاحا خامی آن گرفته شود.
- در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و سپس نشاسته، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
- پس از این مرحله شیر را کم کم به مخلوط اضافه کنید و در این حین مواد را هم بزنید، سپس تخم مرغ را نیز اضافه کرده و مخلوط را مجددا هم بزنید.
- ماهیتابه مجددا بر روی حرارت قرار دهید و مواد را بطور مداوم هم بزنید تا ترکیب نسبتا غلیظی بدست بیاید.
- حال ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن کامل مواد با یکدیگر پودینگ را داخل ظرف مناسب دسر ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
- پودینگ مقوی شیره انگور حاضر است. می توانید سطح پودینگ را با گردو و سایر مغز های خوش مزه تزئین کنید