شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه دسر مگنولیا
طرز تهیه دسر مگنولیا
30 شهریور 1401
طرز تهیه کمپیر سیب زمینی
طرز تهیه کمپیر سیب زمینی
13 شهریور 1401
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

کلم پلو شیرازی


کره نمک شَکِلّی

مواد اولیه برای کلم پلو شیرازی

کلم پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه وسنتی ایرانی است که ریشه آن به شهر شیراز باز می گردد. این غذای لذیذ با روش های گوناگونی طبخ می شود که از معروف ترین انوع آن می توان به کلم پلو با گوشت قلقلی اشاره کرد. با ما همراه باشید تا طزر تهیه کلم پلو شیرازی ترکیب شده با کره نمک شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کلم قمری یا کلم برگ

۵۰۰ گرم

آبغوره

۲ قاشق غذاخوری

کره نمک شَکِلّی

به میزان لازم

پیاز

۱ عدد

گوشت چرخ کرده

۲۵۰ گرم

آرد نخودچی

۲ قاشق غذا خوری

زعفران دم شده

به میزان لازم

برنج

۴ پیمانه

سبزی کلم پلو

۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

زردچوبه و ادویه کاری

به میزان لازم

زمان پخت | preparation time

01:30:00

تعداد | number of people

4 نفر

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی


  1. برای تهیه کلم پلوی معروف و خوشمزه شیرازی، ابتدا برنج را از ۱ ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. یک قابلمه مناسب را با مقداری آب بر روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. پس از جوش آمدن آب، برنج را همراه با کمی نمک به آب اضافه کرده و بگذارید تا برنج نیم پز شود.
  2. 10 دقیقه پیش از نیم پز شدن برنج، سبزی ها را خرد کرده و به آب جوش اضافه کنید، سپس برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
  3. حال کلم شسته شده را به صورت خلالی خرد کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید. در این قسمت یک ماهیتابه برداشته و مقداری کره یا روغن حرارت هید تا داغ شود، سپس کلم ها را درون ماهیتابه تفت هید تا آب آن گرفته شود
  4. در این مرحله نمک، فلفل و زردچوبه را به کلم ها اضافه کرده و پس از آن آبغوره را اضافه کنید. پیاز های شسته شده را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز ها را درون صافی ریخته و آب آن را بگیرید.
  5. پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و کمی آرد نخودچی را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مزه ها بخوبی با هم ترکیب شوند. حال گوشت را به شکل قلقلی در آورده و درون یک تابه همراه با کمی روغن سرخ کنید.
  6. کف قابلمه را با کمی روغن چرب کرده و ته دیگ مورد نظر را ( نان یا سیب زمینی ) بر روی آن قرار دهید. یک لایه مخلوط برنج و سبزی را کف قابلمه بریزید. یک لایه مخلوط کلم روی آن ریخته و همینطور ادامه می دهید تا مواد تمام شود.
  7. در آخر، مقدار مناسبی از کره نمک شَکِلّی را ذوب کرده و بر روی برنج پخش کنید، سپس دم کنی را بگذارید تا کلم پلو حسابی دم بکشد.
  8. کلم پلو شما آماده است. برنج را در ظرف مورد نظر خود ریخته و گوشت های سرخ شده را بر روی برنج پخش کنید. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian