طرز تهیه کنافه پنیری
کره سنتی شَکِلّی
کنافه پنیری یا همان کونفه یک دسر جذاب و بسیار پرطرفدار ترکیه ای می باشد، اگرچه عده ای آن را یک نوع دسر عربی می دانند. امروزه این دسر خوش طعم پنیری در بسیاری از کافی شاپ ها در کنار چای سرو می شود و به یکی از خوراکی های محبوب در ماه رمضان تبدیل شده است. کره، خامه و پنیر موزارلا از جمله مواد تاثیر گذار در طعم نهایی کنافه پنیری می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کنافه پنیری با کره سنتی شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کنافه پنیری
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
رشته کادایف |
۳۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه |
۱۵۰ گرم |
۱۵۰ گرم |
خامه |
۱۵۰ گرم |
|
پنیر موزارلا |
به میزان لازم |
شکر |
۲ پیمانه |
آب |
۴ پیمانه |
زعفران |
1/2 به میزان لازم |
گلاب |
1/2 پیمانه |
طرز تهیه کنافه پنیری
- برای تهیه کنافه پنیری خوشمزه ابتدا شربت را آماده کنید. آب را درون یک قابلمه کوچک به جوش رسانده و سپس شکر را در آب حل کنید. حال زعفران و گلاب را اضافه کرده و حرارت شعله را کم کنید تا شهد نسبتا غلیظی بدست آید.
- رشته های کادایف را با دست کمی خرد کنید و کره آب شده و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را اضافه کرده و با رشته ها مخلوط کنید.
- کف ظرف مورد نظرتان را با کره چرب کرده و سپس کف و دیواره ی ظرف را با بیش از 2/3 رشته های تهیه شده پوشش دهید.
- پنیر ماسکارپونه و خامه را بخوبی مخلوط کرده و بر روی رشته ها پخش کنید، سپس پنیر پیتزا را نیز روی مواد خامه ای پخش کنید.
- در این مرحله بقیه رشته ها را بر روی سطح ظرف پخش کنید، سپس کنافه را به مدت 30 دقیقه درون طبقه وسط فر 170 درجه قرار دهید. سپس برای 5 دقیقه فر را در حالت گریل قرار دهید تا سطح کنافه طلایی شود.
- در مرحله آخر شهد خنک شده را بر روی کنافه پخش کرده و سطح کنافه را با پسته آسیاب شده تزئین کنید.