شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
14 دی 1400
تارت گردویی
طرز تهیه تارت گردویی
13 دی 1400
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

بورک مرغ و قارچ ترکی


کره پاستوریزه شَکِلّی

مواد اولیه بورک مرغ و قارچ ترکی

بورک یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ترکی می باشد که در انواع گوناگون و عموما با سه نوع رایج بورک مرغ، بورک گوشت و بورک اسفناج قابل تهیه می باشد. گفته می شود که این غذا نخستین بار در دربار عثمانی سرو شده است، همچنین عده ای بر این باورند که تهیه این غذای خوشمزه در میان ترکان آسیای میانه رایج بوده است. استفاده از کره خوش طعم با رایحه ی خاطره انگیز، برای طعم دار کردن مواد درون بورک تاثیر فوق العاده ای بر روی عطر و طعم نهایی بورک دارد. طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی بسیار ساده بوده و در کمترین زمان قابل تهیه می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی همراه با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

بورک مرغ و قارچ ترکی  |  Turkish chicken and mushroom borek

مواد لازم برای تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره پاستوریزه شَکِلّی

به مقدار لازم

سینه مرغ

400گرم

قارچ

200گرم

پنیر پیتزا

به مقدار لازم

خمیر یوفکا

12عدد

پیاز

1 عدد متوسط

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:15:00

تعداد | number of people

6 نفر

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی   | How to turkish chicken and mushroom borek

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی


  1. ابتدا سینه مرغ را همراه با 2 - 3 لیوان آب درون یک قابلمه ریخته و به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته سپس پیاز را به چند قسمت بزرگ تقسیم کرده و درون قابلمه بریزید. زمانی که مرغ کاملا پخت زیر قابلمه را زیاد کنید تا ادویه ها به خرد مرغ برود.
  2. در مرحله بعدی مرغ های پخته شده را از قابلمه خارج کرده و درون آبکش کوچکی قرار دهید تا کمی خشک شوند. سپس مرغ ها را ریش ریش کنید.
  3. قارچ ها را شستشو داده، خرد کنید و سپس درون ماهیتابه ای همراه با کره پاستوریزه شَکِلّی تفت دهید تا آب قارچ ها بکشد، پس از آن مرغ ها را همراه با کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و مجددا مواد را با یکدیگر تفت دهید.
  4. حال ماهیتابه را از روی حرارت برداشته تا مواد درون آن خنک شود، در این بین سطح کار مورد نظر را کمی چرب کرده و سپس خمیر یوفکا را بر روی آن پهن کنید.
  5. محتویات قارچ و مرغ را همراه با پنیر پیتزا درون خمیر قرار داده و آن را به صورت لوله ای بچیپید و لبه های باز آن را با دست خیس کرده و به یکدیگر بچسبانید.
  6. در این مرحله درون یک ماهیتابه روغن بریزید، به صورتیکه بورک ها در آن شناور بمانند. حال بورک ها را درون روغن داغ قرار داده و آن را حسابی سرخ کنید.
  7. در مرحله آخر بورک ها را بر روی یک پارچه یا حوله ی مخصوص قرار دهید تا روغن آن بکشد.
  8. بورک قارچ و مرغ شما آماده است. می توانید آن را با سس گوجه سرو و نوش جان کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian