شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکی
14 دی 1400
طرز تهیه مینی کیک وانیلی
طرز تهیه مینی کیک وانیلی
9 دی 1400
تارت گردویی
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

تارت گردویی


کره پاستوریزه شَکِلّی

مواد اولیه تارت گردویی

شیرینی تارت گردویی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مجلسی، مناسب برای سرو در دورهمی ها و میهمانی های پر جمعیت می باشد. همانطور که از نام این دسر خوش طعم پیداست، این شیرینی بر پایه ی گردو می باشد اما در نهایت می توانید سطح آن را با پودر های خوراکی نظیر پودر نارگیل یا پسته و گردو تزئین کنید. یکی از دلایل محبوبیت شیرینی تارت گردویی، طعم ویژه ی کره ای آن می باشد. برای تقویت این طعم خاص باید از یک کره ی خوش طعم با رایحه قوی استفاده کنید تا در نهایت یک دسر یا شیرینی وسوسه انگیز تهیه گردد. پیشنهاد ما به شما برای تهیه تارت گردویی با عطر و طعمی بی نظیر، کره پاستوریزه شَکِلّی می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه تارت گردویی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه تارت گردویی  |  How to make walnut tart

مواد لازم برای روی تارت


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره پاستوریزه شَکِلّی

100 گرم

پودر قند

50 گرم

تخم مرغ

1 عدد

وانیل

1/4 قاشق غذاخوری

آرد

40 گرم

گردو پودر شده

60 گرم

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت گردویی


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره پاستوریزه شَکِلّی

150 گرم

پودر قند

70 گرم

تخم مرغ

1عدد

وانیل

1/2 قاشق چایخوری

آرد

300گرم

زمان پخت | preparation time

01:00:00

تعداد | number of people

6 -7 نفر

تارت گردویی  |  walnut tart

طرز تهیه تارت گردویی


  1. برای تهیه خمیر تارت ابتدا کره نرم شده را با پودر قند ترکیب کرده و بخوبی با دور تند هم بزنبد، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مجددا هم زده تا ترکیب یکنواختی بدست آید.
  2. حال آرام آرام آرد را اضافه کنید و خمیر تهیه شده را یکدست و جمع کنید. دقت داشته باشید که در این مرحله به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید.
  3. حال روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
  4. در طی این مدت به سراغ تهیه مواد روی تارت بروید، به این صورت که ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با سرعت بالا با یکدیگر بزنید تا به رنگ کرم روشن درآید.
  5. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
  6. آرد و گردوی پودر شده را اضافه کنید و مواد را با قاشق با یکدیگر مخلوط کنید.
  7. حال خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را بین دو لایه مشما پهن کنید و با کاتر بصورت گرد برش دهید، سپس هر کدام از قسمت ها برش خورده را درون قالب های کوچک و مخصوص تارت قرار دهید.
  8. در این مرحله قالب ها را داخل سینی فر بچینید و درون هر قالب را با مواد گردویی پر کنید.
  9. سپس سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر 180 درجه قرار دهید.
  10. پس از پخت کامل، تارت ها را از فر خارج کرده و برای تزئین سطح آن مواد آجیلی نظیر بادام، پسته و گردو را با مقدار کمی عسل یا شکلات ذوب شده بر روی تارت قرار دهید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian