تارت گردویی
کره پاستوریزه شَکِلّی
شیرینی تارت گردویی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مجلسی، مناسب برای سرو در دورهمی ها و میهمانی های پر جمعیت می باشد. همانطور که از نام این دسر خوش طعم پیداست، این شیرینی بر پایه ی گردو می باشد اما در نهایت می توانید سطح آن را با پودر های خوراکی نظیر پودر نارگیل یا پسته و گردو تزئین کنید. یکی از دلایل محبوبیت شیرینی تارت گردویی، طعم ویژه ی کره ای آن می باشد. برای تقویت این طعم خاص باید از یک کره ی خوش طعم با رایحه قوی استفاده کنید تا در نهایت یک دسر یا شیرینی وسوسه انگیز تهیه گردد. پیشنهاد ما به شما برای تهیه تارت گردویی با عطر و طعمی بی نظیر، کره پاستوریزه شَکِلّی می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه تارت گردویی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای روی تارت
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
100 گرم |
پودر قند |
50 گرم |
|
تخم مرغ |
1 عدد |
وانیل |
1/4 قاشق غذاخوری |
آرد |
40 گرم |
گردو پودر شده |
60 گرم |
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت گردویی
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
کره پاستوریزه شَکِلّی |
150 گرم |
پودر قند |
70 گرم |
تخم مرغ |
1عدد |
وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
آرد |
300گرم |
طرز تهیه تارت گردویی
- برای تهیه خمیر تارت ابتدا کره نرم شده را با پودر قند ترکیب کرده و بخوبی با دور تند هم بزنبد، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مجددا هم زده تا ترکیب یکنواختی بدست آید.
- حال آرام آرام آرد را اضافه کنید و خمیر تهیه شده را یکدست و جمع کنید. دقت داشته باشید که در این مرحله به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید.
- حال روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
- در طی این مدت به سراغ تهیه مواد روی تارت بروید، به این صورت که ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با سرعت بالا با یکدیگر بزنید تا به رنگ کرم روشن درآید.
- سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
- آرد و گردوی پودر شده را اضافه کنید و مواد را با قاشق با یکدیگر مخلوط کنید.
- حال خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را بین دو لایه مشما پهن کنید و با کاتر بصورت گرد برش دهید، سپس هر کدام از قسمت ها برش خورده را درون قالب های کوچک و مخصوص تارت قرار دهید.
- در این مرحله قالب ها را داخل سینی فر بچینید و درون هر قالب را با مواد گردویی پر کنید.
- سپس سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر 180 درجه قرار دهید.
- پس از پخت کامل، تارت ها را از فر خارج کرده و برای تزئین سطح آن مواد آجیلی نظیر بادام، پسته و گردو را با مقدار کمی عسل یا شکلات ذوب شده بر روی تارت قرار دهید.