شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه جامبو شلز با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه جامبو شلز با گوشت چرخ کرده
30 مرداد 1401
طرز تهیه اسموتی قهوه
طرز تهیه اسموتی قهوه
4 مرداد 1401
طرز تهیه پاناکوتا
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دسر پاناکوتا


خامه صبحانه شَکِلّی

مواد اولیه برای دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا یکی از ساده ترین دسر ها با ظاهری حرفه است. پاناکوتا انتخاب بسیار مناسبی برای مجالس میهمانی می باشد و با توجه به طعم خوشمزه و دوستداشتنی آن، با اکثر ذائقه ها متناسب است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دسر پاناکوتا، تهیه شده با خامه خوش عطر و طعم شَکِلّی آشنا کنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پودر ژلاتین

3 قاشق چایخوری

شیر

1 پیمانه

خامه صبحانه شَکِلّی

400 گرم

شکر

1/2 پیمانه

پودر وانیل

1/2 قاشق چایخوری

میوه خرد شده

به مقدار دلخواه

زمان پخت | preparation time

00:15:00

تعداد | number of people

1 نفر

طرز تهیه دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا


  1. برای تهیه دسر پاناکوتا آسان و خوشمزه، ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت کمی گرم کنید.
  2. پس از این که شیر گرم شد، مقداری از آن را با ملاقه بردارید و داخل ظرف مناسبی بریزید. حال ظرف را روی بخار آب در حال جوش قرار داده و سپس پودر ژلاتین را آرام‌ آرام به ظرف شیر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین با روش بن‌ماری به آرامی ذوب شود. توجه کنید در هنگام آب‌ شدن ژلاتین، ترکیب را بطور مداوم هم بزنید تا ژلاتین گوله گوله نشود.
  3. بعد از ذوب‌شدن ژلاتین در شیر و یک‌ دست‌ شدن آن، ترکیب را به باقی شیر اضافه کرده و مجددا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شود.
  4. کاسه ای تهیه کنید و خامه و شکر را درون آن بریزید، سپس با استفاده از همزن برقی خامه را بزنید تا کاملا یکدست شود.
  5. شکر و خامه هم زده شده را به شیر گرم شده اضافه کرده و هم بزنید. سپس وانیل را درون قابلمه بریزید.
  6. بعد از این‌که مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کردید، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ترکیب کمی خنک شود، سپس دسر پاناکوتا را درون قالب مورد نظر بریزید.
  7. قالب را ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. حال می‌توانید دسر پاناکوتا را از قالب بیرون آورده و همراه با میوه دلخواهتان تزیین کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • 0
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
      بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
      27 بهمن 1401
    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian