دسر پاناکوتا
خامه صبحانه شَکِلّی
دسر پاناکوتا یکی از ساده ترین دسر ها با ظاهری حرفه است. پاناکوتا انتخاب بسیار مناسبی برای مجالس میهمانی می باشد و با توجه به طعم خوشمزه و دوستداشتنی آن، با اکثر ذائقه ها متناسب است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دسر پاناکوتا، تهیه شده با خامه خوش عطر و طعم شَکِلّی آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پودر ژلاتین |
3 قاشق چایخوری |
شیر |
1 پیمانه |
400 گرم |
شکر |
1/2 پیمانه |
|
پودر وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
میوه خرد شده |
به مقدار دلخواه |
طرز تهیه دسر پاناکوتا
- برای تهیه دسر پاناکوتا آسان و خوشمزه، ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت کمی گرم کنید.
- پس از این که شیر گرم شد، مقداری از آن را با ملاقه بردارید و داخل ظرف مناسبی بریزید. حال ظرف را روی بخار آب در حال جوش قرار داده و سپس پودر ژلاتین را آرام آرام به ظرف شیر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین با روش بنماری به آرامی ذوب شود. توجه کنید در هنگام آب شدن ژلاتین، ترکیب را بطور مداوم هم بزنید تا ژلاتین گوله گوله نشود.
- بعد از ذوبشدن ژلاتین در شیر و یک دست شدن آن، ترکیب را به باقی شیر اضافه کرده و مجددا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شود.
- کاسه ای تهیه کنید و خامه و شکر را درون آن بریزید، سپس با استفاده از همزن برقی خامه را بزنید تا کاملا یکدست شود.
- شکر و خامه هم زده شده را به شیر گرم شده اضافه کرده و هم بزنید. سپس وانیل را درون قابلمه بریزید.
- بعد از اینکه مواد را بهخوبی با هم ترکیب کردید، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ترکیب کمی خنک شود، سپس دسر پاناکوتا را درون قالب مورد نظر بریزید.
- قالب را ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. حال میتوانید دسر پاناکوتا را از قالب بیرون آورده و همراه با میوه دلخواهتان تزیین کنید.