خامه شکلاتی 100 گرمی

خامه عسلی 100 گرمی

خامه ساده 100 گرمی

خامه قنادی 5 کیلویی

درباره خامه

خامه یک محصول لبنی است که از شیر خام بعد از فرآیند هموژنیزاسیون گرفته می‌شود. در روش‌هایی که از فرایند هموژنیزاسیون استفاده نمی‌شود، خامه بعد از مدتی بر روی شیر تشکیل می‌شود. خامه در طیف وسیعی از غذاها و دسر‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، خامه یکی از گزینه‌های مورد علاقه در وعده صبحانه می‌باشد.

خامه به صورت مزه‌دار شده و مخلوط با دیگر خوراکی‌ها مانند شکلات یا میوه‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

parallax background

خامه کاکائویی

خامه کاکائویی شَکِلّی انتخابی خوشمزه و خوش طعم : خامه کاکائویی ترکیبی خوش مزه و خوش رنگ از خامه و پودر کاکائو می‌باشد. این ترکیب به دلیل طعم خوبی که دارد فوق العاده دوست داشتی است. خامه کاکائویی یکی از انتخاب‌های جذاب برای صبحانه یا میان وعده در هر سنی می باشد، از میل کردن آن همراه با نان تا مخلوط کردن در شیک های صبحانه و میان وعده و انواع ترکیبات غذایی که آنها را خوشمزه تر می کند.

parallax background

خامه ساده

خامه ساده شَکِلّی انتخابی مناسب برای افرادی است که به دنبال کسب تجربه های جدید در طعم و رنگ خامه هستند، و دوست دارند مزه خامه را بدون هیچ ترکیب دیگری یا با ترکیب دلخواه خود احساس کنند.

parallax background

خامه عسلی

خامه عسلی شَکِلّی، مناسب برای افرادی است که دوست دارند روز خود را با شیرینی عسل آغاز کنند. ترکیبی جادویی از عسل و خامه خوشمزه برای صبحانه که مورد پسند همه می‌باشد. خامه عسلی شَکِلّی با اضافه کردن عسل خالص شَکِلّی به آن درست شده است و" نه گفتن" به خامه عسلی، در صبحگاه بسیار دشوار است!

parallax background

خامه قنادی

خامه قنادی شَکِلّی مناسب برای افرادی است که تمایل دارند در منزل هنر قنادی و شیرینی‌پزی خود را محک بزنند و از آن نهایت لذت را ببرند. این محصول به شما اجازه می‌دهد که خلاقیتتان را در کسب و کار و یا منزل امتحان کنید و خانواده خود را با شیرینی و کیک‌های خوشمزه شگفت‌زده کنید.

 

خامه

نام محصول وزن بسته بندی شرایط نگهداری بهترین زمان مصرف
خامه ساده۱۰۰گرمیظرف پلی استایرنیدر یخچال نگهداری شود۷روز
خامه عسلی۱۰روز
خامه کاکائویی
خامه قنادی۵کیلوییکیسه پلی اتیلنیدر دمای انجماد نگهداری شود۶ماه
 

طعم واقعی خامه را با شَکِلّی تجربه کنید


23 آبان 1401
۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

بطور کلی خامه قسمتی از شیر است که از نظر میزان چربی نسبتا غنی بوده و طی عمل خامه گیری از شیر جدا می شود. همانطور که می دانید، امروزه خامه ها عمدتا با دو روش پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، تحت حرارت قرار می گیرند تا به نوعی فعالیت های میکروبی در آن کاهش پیدا کند. . .
13 بهمن 1400
فواید مصرف خامه برای سلامتی

7 مورد از فواید مصرف خامه برای سلامتی

خامه حیوانی تازه، تهیه شده از شیر، فواید و کاربرد های بسیاری در آشپزی قدیمی و مدرن امروز دارد. از مصرف آن بعوان وعده ی صبحانه یا عصرانه گرفته تا تهیه سس ها و دسر ها، می توان خامه را به طور گسترده ای به عنوان یک ماده پرخاصیت در رژیم غذایی روزانه، خصوصا برای کودکان مورد استفاده قرار داد. . .
10 دی 1400
خامه کره ای

طرز تهیه انواع خامه قنادی یا خامه کره‌ای در خانه

خامه کره ای یا باتر کریم (cream butter) یکی از ترکیبات پر کاربرد در قنادی ها برای تهیه روکش، لایه های میانی و یا تزئینات سطح کیک ها و شیرینی ها می باشد. خامه کره ای ترکیبی سبک و پفکی است که می تواند با شکر و یا با مرنگ همراه باشد. آن نوع از باتر کریم که . . .