شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان
طرز تهیه لازانیا بادمجان و ریحان
22 دی 1400
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
15 دی 1400
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دونات خانگی


کره پاستوریزه شَکِلّی

مواد اولیه دونات خانگی

دونات ها یکی از لذیذ ترین میان وعده های خوشمزه ی آمریکایی می باشند و با توجه به محبوبیت بالای این خوراکی محبوب در میان تمام مردم دنیا، این میان وعده ی خوشمزه تبدیل به یک خوراکی بین المللی شده است. دونات خوش طعم و با کیفیت سطحی ترد و بافت درونی نرم و پفکی دارد، لذا استفاده از کره خوش عطر و طعم و باکیفیت در تهیه خمیر دونات، طعم فوق العاده ای به آن می بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دونات خانگی با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

دونات خانگی  |   Homemade Doughnut

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره پاستوریزه شَکِلّی

60 گرم

آرد

3.5 پیمانه

خمیر مایه فوری

1 قاشق غذاخوری

شکر

2/3 پیمانه

آب ولرم

1/4پیمانه

شیر

1 پیمانه

تخم مرغ

1 عدد

نمک

1/3 قاشق چایخوری

وانیل

نصف قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی

به مقدار لازم

شکلات پولکی

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

01:40:00

تعداد | number of people

5 - 4 نفر

طرز تهیه دونات خانگی  |  How to prepare Homemade Doughnut

طرز تهیه دونات خانگی


  1. ابتدا آب ولرم را در ظرف مناسبی ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر را در آن حل کنید، سپس خمیر مایه را به آب اضافه کرده و تنها یک دور با قاشق هم بزنید، سپس ظرف را گوشه ای بگذارید تا خمیر مایه کف کند.
  2. در این مرحله آرد، نمک، باقی شکر، کره، وانیل، تخم مرغ و شیر را به آرد اضافه کرده و پس از آن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
  3. حال میزان چسبدگی مواد را بررسی کرده و در صورتیکه خمیر به دست می چسبد، کم کم آرد اضافه کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
  4. خمیر تهیه شده را کاملا ورز دهید و چند بار هم آن را بر روی سطح کار بکوبید، سپس خمیر را داخل یک ظرف چرب در دار قرار داده و در دمای محیط بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
  5. سینی مناسبی را برداشته و روی آن را کمی آرد بپاشید. حال خمیر را به چونه های حدودا 50 گرمی تقسیم کرده و به مدت 40 دقیقه بر روی سینی قرار داده و سطح آن را با پارچه ای بپوشانید.
  6. زمانیکه چونه ها حجمشان زیاد شد آن ها را با قالب مخصوص دونات قالب بگیرید. سپس هر بخش را داخل قابلمه پر از روغن داغ قرار داده و هر دو طرف آن را درون روغن سرخ کنید. در حین سرخ کردن با قاشق بر روی سطح دونات روغن بریزید. حرارت را زیاد نکنید تا دونات ها مغزپخت شوند.
  7. پس از سرخ شدن دونات ها آن ها بر روی سینی هایی قرار داده و سطح آن را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian