دونات خانگی
کره پاستوریزه شَکِلّی
دونات ها یکی از لذیذ ترین میان وعده های خوشمزه ی آمریکایی می باشند و با توجه به محبوبیت بالای این خوراکی محبوب در میان تمام مردم دنیا، این میان وعده ی خوشمزه تبدیل به یک خوراکی بین المللی شده است. دونات خوش طعم و با کیفیت سطحی ترد و بافت درونی نرم و پفکی دارد، لذا استفاده از کره خوش عطر و طعم و باکیفیت در تهیه خمیر دونات، طعم فوق العاده ای به آن می بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه دونات خانگی با کره پاستوریزه شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
60 گرم |
آرد |
3.5 پیمانه |
|
خمیر مایه فوری |
1 قاشق غذاخوری |
شکر |
2/3 پیمانه |
آب ولرم |
1/4پیمانه |
شیر |
1 پیمانه |
تخم مرغ |
1 عدد |
نمک |
1/3 قاشق چایخوری |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
روغن سرخ کردنی |
به مقدار لازم |
شکلات پولکی |
به مقدار لازم |
طرز تهیه دونات خانگی
- ابتدا آب ولرم را در ظرف مناسبی ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر را در آن حل کنید، سپس خمیر مایه را به آب اضافه کرده و تنها یک دور با قاشق هم بزنید، سپس ظرف را گوشه ای بگذارید تا خمیر مایه کف کند.
- در این مرحله آرد، نمک، باقی شکر، کره، وانیل، تخم مرغ و شیر را به آرد اضافه کرده و پس از آن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
- حال میزان چسبدگی مواد را بررسی کرده و در صورتیکه خمیر به دست می چسبد، کم کم آرد اضافه کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
- خمیر تهیه شده را کاملا ورز دهید و چند بار هم آن را بر روی سطح کار بکوبید، سپس خمیر را داخل یک ظرف چرب در دار قرار داده و در دمای محیط بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
- سینی مناسبی را برداشته و روی آن را کمی آرد بپاشید. حال خمیر را به چونه های حدودا 50 گرمی تقسیم کرده و به مدت 40 دقیقه بر روی سینی قرار داده و سطح آن را با پارچه ای بپوشانید.
- زمانیکه چونه ها حجمشان زیاد شد آن ها را با قالب مخصوص دونات قالب بگیرید. سپس هر بخش را داخل قابلمه پر از روغن داغ قرار داده و هر دو طرف آن را درون روغن سرخ کنید. در حین سرخ کردن با قاشق بر روی سطح دونات روغن بریزید. حرارت را زیاد نکنید تا دونات ها مغزپخت شوند.
- پس از سرخ شدن دونات ها آن ها بر روی سینی هایی قرار داده و سطح آن را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.