شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
طرز تهیه میلک شیک شکلاتی
طرز تهیه میلک شیک شکلاتی
12 خرداد 1401
طرز نهیه مافین سیب و عسل
طرز تهیه مافین سیب و عسل
29 اردیبهشت 1401
طرز تهیه سس قارج و خامه
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

سس قارچ و خامه


خامه شَکِلّی

مواد اولیه سس قارچ و خامه

سس قارچ و خامه یکی از خوشمزه ترین و وسوسه انگیز ترین انواع سس ها برای افزودن به انواع استیک ها، پاستا ها، ساندویچ ها و یا به صورت سس دیپ همراه با سیب زمینی، شنیسل ها و نظیر آن می باشد. سس قارچ و خامه طرز تهیه بسیار آسانی داشته و در عین حال نتیجه آن فوق العاده و لذیذ خواهد بود. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه این سس دوست داشتنی و پر طرفدار همراه با خامه خوش عطر و طعم شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

سس قارچ و خامه

مواد لازم برای تهیه سس قارچ و خامه


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پیاز

2 عدد

شیر

1 لیوان

خامه شَکِلّی

300 گرم

قارچ

300 گرم

پودر سیر

2 قاشق مرباخوری

کره

به میزان لازم

آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

ماست چکیده

2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان

به میزان لازم

زمان پخت | preparation time

00:40:00

تعداد | number of people

4 - 5 نفر

طرز تهیه سس قارچ و خامه

طرز تهیه سس قارچ و خامه


  1. برای تهیه سس قارچ و خامه خوشمزه، ابتدا قارچ ها را به خوبی شستشو دهید و سپس آن ها را درون یک آبکش بریزید تا کمی خشک شوند.
  2. ظرفی مناسب برداشته و آب لیمو ترش، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. قارچ ها را بر روی تخته با اندازه ی درشت خرد کنید و به مدت 20 الی 30 دقیقه آنها را درون ظرف آب لیمو استراحت دهید.
  3. حال کره را از یخچال خارج کرده تا کمی نرم شود. پیاز های پوست گرفته شده را رنده کنید و داخل یک ماهیتابه بدون افزودن روغن حرارت دهید تا آب آن گرفته شود.
  4. در این مرحله کره را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید تا پیاز ها همراه با آن سرخ شوند.
  5. قارچ ها را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید تا قارچ ها آب بیاندازد. کاسه ای مناسب برداشته و درون آن ماست و نصف خامه را با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست شوند. برای اینکه کمی سس شل شود بهتر است کم کم شیر را به مواد اضافه کنیم.
  6. حال با استفاده از یک مخلوط کن مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید، سپس مخلوط قارچ و پیاز سرخ شده را نیز به مخلوط خامه ای اضافه کنید.
  7. در ادامه پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را روی مواد اضافه کرده و مجددا مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. قابلمه ای مناسب برداشته و مخلوط تهیه شده را داخل آن بریزید. قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا گرم شود، سپس بقیه خامه را نیز اضافه کنید تا سس غلظت پیدا کند.
  8. در آخر قابلمه را از روی حرارت برداشته و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید.
  9. سس قارچ و خامه شما آماده است. شما می توانید آن را بر روی پاستا، سیب زمینی یا استیک سرو کنید.

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian