سس قارچ و خامه
خامه شَکِلّی

سس قارچ و خامه یکی از خوشمزه ترین و وسوسه انگیز ترین انواع سس ها برای افزودن به انواع استیک ها، پاستا ها، ساندویچ ها و یا به صورت سس دیپ همراه با سیب زمینی، شنیسل ها و نظیر آن می باشد. سس قارچ و خامه طرز تهیه بسیار آسانی داشته و در عین حال نتیجه آن فوق العاده و لذیذ خواهد بود. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه این سس دوست داشتنی و پر طرفدار همراه با خامه خوش عطر و طعم شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ و خامه
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پیاز |
2 عدد |
شیر |
1 لیوان |
300 گرم |
قارچ |
300 گرم |
|
پودر سیر |
2 قاشق مرباخوری |
کره |
به میزان لازم |
آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
ماست چکیده |
2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان |
به میزان لازم |

00:40:00

4 - 5 نفر

طرز تهیه سس قارچ و خامه
- برای تهیه سس قارچ و خامه خوشمزه، ابتدا قارچ ها را به خوبی شستشو دهید و سپس آن ها را درون یک آبکش بریزید تا کمی خشک شوند.
- ظرفی مناسب برداشته و آب لیمو ترش، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. قارچ ها را بر روی تخته با اندازه ی درشت خرد کنید و به مدت 20 الی 30 دقیقه آنها را درون ظرف آب لیمو استراحت دهید.
- حال کره را از یخچال خارج کرده تا کمی نرم شود. پیاز های پوست گرفته شده را رنده کنید و داخل یک ماهیتابه بدون افزودن روغن حرارت دهید تا آب آن گرفته شود.
- در این مرحله کره را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید تا پیاز ها همراه با آن سرخ شوند.
- قارچ ها را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید تا قارچ ها آب بیاندازد. کاسه ای مناسب برداشته و درون آن ماست و نصف خامه را با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست شوند. برای اینکه کمی سس شل شود بهتر است کم کم شیر را به مواد اضافه کنیم.
- حال با استفاده از یک مخلوط کن مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید، سپس مخلوط قارچ و پیاز سرخ شده را نیز به مخلوط خامه ای اضافه کنید.
- در ادامه پودر سیر، فلفل سیاه و نمک را روی مواد اضافه کرده و مجددا مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. قابلمه ای مناسب برداشته و مخلوط تهیه شده را داخل آن بریزید. قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا گرم شود، سپس بقیه خامه را نیز اضافه کنید تا سس غلظت پیدا کند.
- در آخر قابلمه را از روی حرارت برداشته و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید.
- سس قارچ و خامه شما آماده است. شما می توانید آن را بر روی پاستا، سیب زمینی یا استیک سرو کنید.